![]() |
Re: Ce vor barbatii?
Quote:
Las o zi de shoping pentru 1 zi de caterinca cu baietii la garaj.... De la femei ce invat?(era o intrebare retorica-NIMIC!) |
Quote:
-Majoritatea sunt burlaci ( gen ) : Bautura (cat mai multa,daca s`ar putea , o fabrica pt fiecare ) : Femei ( ca sa dansezi) : Masini/Motoare tari :) ( pentru ce ca doar daca am baut nu ai ce sa faci cu masina/motor) - - |
Quote:
Mai sunt femei ca noi :)))) shhhht ! da restu =))) vai te doare capu :> :* App..claudia....(claudia same like u ) incantata ;)) :P:P:P |
Quote:
Dar de vreun an incoace am mai descoperit doua cu care ma inteleg :D Incantata! :p (sa nu se supere baietii pt OFF-topic) :icon_kiss :rolleyes2 |
si pana la urma ce credeti ca vrem???
|
Quote:
am zis eu pe cealalta pagina (88) ce vreti :))) citeshte si fa`ti o parere :) |
nu prea ma regasesc in ce ai scris,de aia mai vreau niste variante...
|
Sa fie iubiti, sa fie dadaciti(majoritatea nu recunosc, dar au nevoie de femeie ca de o mama), sa nu le lipseasca nimic (bere, tv, mancare, sex - preferabil de calitate), sa aiba cu cine se certa cand au chef(cel mai la indemana...femeia), sa aiba cu cine impartasi pasiunile(sa nu simti ca vorbesti singur), sa fie intelesi (a se citi "iertati" de fiecare data cand gresesc)....
VOR CE VREM SI NOI! |
pana mea,cred ca am o problema,nu ma reprezinta nimic din ceea ce scrieti voi,nu sunt barbat????
|
Dar tu ce iti doresti?
Sa te lase toata lumea in pace...si atat,nu? sa nu ai nici o grija eventual... Ca de certat nu, de iubit nu.... atunci inseamna ca plutesti. Explica-ne cum esti! |
ba eu stiu ce vreau,dar nu ma incadrez in ceea ce cred fetele ca vrem...
|
Quote:
pardon se cheama schimb de opinii in contradictoriu. |
femei,bere,masini si turbo(gume) ! :D
|
Quote:
Fac pariu ca ai intalnit baieti linistiti,cuminti,manierati,amabili etc si ti-ai zis in gand ceva de genu "ce naiba e si cu blegul asta...". |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:15. |
- Copyright 2026 4Tuning