![]() |
Re: Oltcit 12TRS - PH 10 CGH & Julaikos customs
Quote:
|
Matale zici de barajul de la vidraru,ca in rest nu prea ai fost in spatele meu :P
|
N-am mai scris pe aici,lipsa acuta de timp...
Trocariciul merge binisor,am mai avansat putin cu incintele pentru boxele pe fata din usi,poze cand or sa fie gata :twisted: Am facut si un mic upgrade la carpc,am trecut la core2duo,plus video HD 256mb,250giga hard si 1.5 giga ram :twisted: mai am de bibilit la partea software si la carcasa,momentan fiind cam din topor,dar isi face treaba bine si suporta mai bine caldura decat cel vechi :rolleyes2 Am reusit sa schimb bucsile la o punte spate plus bare de CS,pentru RJV,caci in curand intra intr-un mic/mare RK si pregatesc tot ce pot dinainte,mai am sa curat si etrierii spate ca sa fie ok,si cand o sa fie momentul doar arunc puntea pe masina si leg conducta de frana :-P |
Nu ne arăţi şi nouă partea de CarPC? :-)
Poate ne mai vin şi nouă idei... |
Nu am poze momentan dar gandeste-te la o unitate de laptopt putin scurtata ca era prea lata :lol: de asta spuneam ca mai trebuie lucrat la carcasa,trebuie sa fac una ca si la vechiul carpc
La asta o sa trebuiasca sa fac acelasi lucru,dar cand o sa fie gata o sa am si un alt bord inferior mai custom decat e acum :twisted: |
Nu,inca nu am poze :lol: dar am alte vesti, am reusit sa montez si tips-urile pe spate,cu tot cu decupaj in bara,si daca tot a fost mestereala am pus si doua distantiere de 1cm pe spate :twisted:
Poze cred ca maine :D |
Quote:
|
Le-am pus azi dimineata pe racoare la munca :twisted:
|
10 Attachment(s)
Gata,cu chiu cu vai am reusit sa spal rabla si sa-i fac vreo doua poze :D
Evacuarea terminata : Attachment 2535389Attachment 2535390Attachment 2535391 Attachment 2535392Attachment 2535393Attachment 2535394 Inima carpc-ului :D Attachment 2535395Attachment 2535396 In sfarsit am geam la bord :D Attachment 2535397 Si din pacate trebuie sa grabesc terminarea bordului inferior din fibra,de la caldura si vibratii plasticul a inceput sa se dezintegreze :oops: Attachment 2535398 |
Arată foarte frumos evacuarea şi felul în care ai reuşit să integrezi tips-urile în bară!
Ai mână... |
Multumesc,m-am straduit putin si am rumegat bine de tot inainte sa decupez bara...
Eu de fapt voiam altfel de tipsuri,ca la toba veche https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1281306106 https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1283616631 evident nu la fel de iesite in afara barii,dar s-ar fi integrat si mai bine in bara,oricum nu-i timpul pierdut,daca dau de unele de cumparat mai ieftin(ca am gasit la 50 de dolari bucata fara transport) sau sa am timp si chef sa le fac :rolleyes2 o sa le schimb,spoilere spate mai am pe acasa :twisted: Ce nu-mi convine asa mult e faptul ca se vede toba finala,este la acelasi nivel cu scutul ,doar ca fiind mai mare in diametru decat cea originala n-a incaput mai sus de atat :rolleyes2 |
Sincer, mi se cam ozn, tips-urile alea. :D
Rămâi la astea, sunt mult mai marfă! Ai putea îmbrăca finala, cu o foaie de aluminiu pe care s-o vopseşti cu ceva insonorizant, ceva rezistent la căldură, de culoare neagră. Asta ar mai ascunde luciul inoxului şi n-ar mai sări aşa în ochi. |
imi permiti sa folosesc o expresie...mai colorata ???
masina e... PIZ@############################## !!!!!!!!!!!!!! :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:: shock: |
super tare....
Am fi curiosi, nea Iulica, de un video in care sa ne arati cum iti functioneaza bordul de avion noaptea:D |
Quote:
Oricum prea curand nu schimb nici un tips,am altele de facut si timp nu mai reusesc sa-mi fac... Despre izolat si vopsit in negru,as putea mai simplu sa o duc la vopsit electrostatic,de izolatie nu are nevoie,toba am facut-o tot manual si are la interior material izolant,chiar si dupa forja poti pune mana pe ea ;) ; momentan ramane asa,poate pe viitor fac un spoiler ceva mai coborat decat cel original si atunci scap de probleme ;) Mariane am un film facut ieri cu carpc-ul ,trebuie sa-l micsorez putin ca sa intre pe youtub si il postez ;) cu tot bordul o sa fac dar nu stiu cand ,poate dupa ce fac si bordul inferior sa arate bine :D |
| All times are GMT +2. The time now is 00:29. |
- Copyright 2026 4Tuning