![]() |
Re: Zonă de discuţii libere - Cafenea
Aia e 23.....
|
Sa vezi panica pe fb... stiri ... etc...
|
Quote:
ne americanizam pe zi ce trece tot mai mult |
Inseamna ca trebuie sa asteptam pana la ora lor sfarsitul lumii ::rolleyes2
|
|
Quote:
|
Ati vazut ce bestie e parcata in fata la My place :O ?
|
Nu, ce?
|
Quote:
|
Vand produse noi de "infrumusetare" a masinii, se gasesc si la carrefour la un pret mai piperat.:D
:arrow: https://forum.4tuning.ro/215-zona-com...ml#post4722968 |
Observ ca exista lume care nu este pusa la curent cu noutatile in legatura cu bazarul.
De citit: https://forum.4tuning.ro/215-zona-com...le-brasov.html |
Monetizare :rolleyes2
|
Daca lumea vrea sa promoveze, trebuie sa plateasca.
In schimb s-a rezolvat problema "up-ului", fara sanctiuni daca nu respecti intervalul, etc. Discutile sunt lasate libere, nu o sa mai existe persoane care se simt persecutate sau limitate in exprimare, cu exceptia offtopicului si limbajului bineinteles. Un plus din punctul meu de vedere. |
E criză, trebe sa cāștige și ei ceva bani :))
|
Mi se pare mie sau sunt din ce in ce mai multe masini cu numar de SUA pe la noi? :P
Azi am vazut un X6 cu numar de Arizona, , un Toyota pick-up cu numar de arizona, Mazda cu numar de california, CLS cu numar de california si un Hummer (N-am vazut cu ce e) ..Se muta americani inapoi de sarbatori :P |
|
Quote:
|
Re: Feedback comercial
Salut tuturor!
Am o intrebare si nu stiu unde o pute-am posta si m.am gandit sa intreb aici daca se tot vorbeste despre reparatii. Am un Peugeot 206 1.9d., si am o problema la bord (nu imi indica turatiile si viteza) in schimb imi indica combustibilul si temp. la apa ... Stiti unde as putea sa merg sa mi-l repare, in oras ?? |
Re: Feedback comercial
Incearca aici: https://forum.4tuning.ro/503-anunturi...ord-206-a.html
|
Atentie ca au inceput sa apara si in Brasov baietii cu deviceuri ce bruiaza semnalul de inchidere a masinii din telecomanda. Astazi in parcarea subterana de la Real o ceata de bronzati stateau la panda cu asa ceva, deci grija mare!
|
Ce chestie... :shock: bine de stiut. Noroc ca am inchederea stricata si trebuie sa apas manual :oops:
|
Quote:
|
E relativ simplu, nu pleci ca starul de langa masina si ii dai comanda de armare de la 10m :) te asiguri ca se incuie cand esti langa ea sau mai simplu o incui "traditional"
|
Chiar ma gandeam cand o sa apara si la noi.
|
Eu oricum ma uit tot timpu la tzamburuse sa vad daca coboara toate 4 cand inchid masina.Ce-i drept eu oricum sunt mai paranoic de felu meu si verific de 2-3 ori inainte sa plec de langa masina da aia e partea a 2-a :D
|
Cunoate cineva patronul Clubului Copiilor (Titus SRL), cum urci spre sub tampa?
|
Quote:
|
Ah, m-ai prins! :pissed:
|
il stiu eu din vedere :lol:
|
Nu ma ajuta din pacate, ma intereseaza in principiu un nr de tel.
|
Ați văzut ca prin centru sunt vreo 30 de Forduri albe cu ceva abțibild Orbit ..sunt parcate peste tot lol :o
|
ursu` de drift l-ai remarcat? :lol:
|
Quote:
|
S-a tinut la Aro Palace conferinta anuala a celor ce vand/distribuie etc ciunga orbit.Oricum lumea evita parcarea de la noi deci nu vad supararea.nu de alta dar 5 ron pe ora...acum e libera,deci va asteptam;)seara buna
|
Zonă de discuţii libere - Cafenea
Am nevoie de o masina de inchiriat,pt perioada 31 dec -2 ianuarie,deci practic 2 zile. Nu conteaza masina,atata timp cat are ITP si RCA,si daca am noroc,si rovigneta:) De preferat dacie,tico,etc,deoarece bugetul meu se limiteaza undeva la 100 de ron,usor negociabil. Stiu ca suna hilar,dar chiar am nevoie. Astept un semn.
Am repostat si aici in speranta unui reply,chiar e o nevoie stringenta. Si cum din pacate, firmele de inchirieri cer o garantie de care momentan nu dispun,sper ca voi gasi intelegere (sau o mare foame de bani) la un alt pasionat:D Multumesc anticipat:D |
E cineva pe aici care in zilele 28-29 are drum prin Bacau si un loc liber in masina?
|
1 Attachment(s)
Sa traiti bine!
|
o intrebare. unde gasesc o vulcanizare in brasov sa imi puna 195 pe 9j??
p.s craciun fericit tuturor :drunk: |
2 Attachment(s)
ce vremuri :D
|
Da... Si ziceam ca ce scumpa e....
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:55. |
- Copyright 2026 4Tuning