![]() |
Re: Seicento - NT O5 YRJ
1 Attachment(s)
Cotrobaind aiurea pe forum...dau de tipu' asta...WTF???
|
daca ar fi fost user nou as fi zis ca e mana lui Sageata , dar asa nu stiu .... :D
|
Ai fani, adică maşina ta are :lol:
Habar n-am cine-i omul :) |
iam trimis acum un pm lui rebel_one legat de semnatura :)) ...
masina ta, masina ta.... da e desenu meu :)) ceva progrese?? poze am inteles ca nu mai puneti.. da macar cam ce ati mai facut ? :-w |
Quote:
-------- Legat de progrese...poze nu mai punem, serios! O sa fie o ceremonie privata de lansare la standul PLM TUNING din cadrul TD. De aia cum vedeti pe la tv, dezvelire, sampanie chestii. Pana atunci masina o sa umble camuflata & stuff, poze doar spion daca o sa mai apara. Nimic mai mult...in rest ce sa mai spunem? La masina se lucreaza, progrese se fac...incercati sa va dati si voi seama din moralul meu daca e de bine sau e de rau...sau vreti sa va zic ca ARATA DEMENTIAL!!! Ca am sa va lipesc maxilarul inainte sa o vedeti ca altfel il culegeti de pe jos!!! Chestii de genu??? Hai vam salutat! Aveti putintica rabdare si voi...ca daca eu mai pot, puteti si voi :)) |
Mamă frate, ăsta īşi pierde minţile, serios :lol:
Fratee, stai calm tată că nu se īntāmplă nimic rău, şi nici nimic spectaculos de bine, doar o transformare normală :) Īţi promit că după ce e gata şi te bucuri de ea cum trebuie, tot tacāmul, īţi mai fac o surpriză plăcută, cāteva zile după :) |
fu...ui timpul masii , heh cati oameni asteapta sa vada produsul finit , dar macar cand e gata sa faci vreo 100 de poze cu fiecare unghiulet si detaliu .... faci?faci?faci?
|
Quote:
Quote:
Quote:
P.S. Nu mai bine'ti fac un plin la masina? (vezi ca glumesc, sa nu o iei de buna) |
Nu, e chiar pe bune cadoul şi e virtual, să-i spun aşa, nu e ceva palpabil, răbdare pāna după lansare :)
|
aoleu ca departe mai e TD-u asta,abia astept sa vad si eu ce bijuterie iese si sa-mi povesteasca bogdan la o gura de suc cat a putut el sa astepte :)).poate apoi cine stie bag si eu buburuza alba in garaj la PLM :D
|
Buburuza mai are nişte hopuri de trecut, săptămāna viitoare e o săptămānă de foc, efectiv nu se va lucra decāt la ea 14-16 ore pe zi, dar tot săptămāna viitoare pleacă de la noi din hală la vopsit şi sper să fie cea mai frumoasă lucrare a noastră de pānă acum :)
|
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Mah...iar vam plictisit cu zece mii de randuri inutile, mai scurt era sa pun 3 poze si sa zic Enjoy...asta este...trebuie si eu din cand in cand sa ma mai spovedesc, nu? :)) Gata...am plekt la somn, maine la PLM! P.S. Poate o sa apara ceva poze spion so stay tooned! |
Făra poze spion, menţine puţin surpriza, eu reuşesc să-mi ţin maşina departe de curioşi de 1 an de zile şi tu nu poţi 2 săptămāni acolo?:)
De aia ne străduim pentru 4tdays atāt, nu?:) |
Frumoase stopurile;) dar abia ast sa vad masina:)
|
Quote:
Va fi o masina cum nu sunt prea multe in tara... O parte din trupa a terminat modificarile la masini , dar in vara-toamna o sa avem gasca mare pentru show-uri(Nicu , eu , Cristy , Andy , Aleks , tu) , cu masini tunate extrem , cu masini modificate simplu , dar cu gust , cu masini mai vechi , dar tunate , cu masini mai vechi , dar reconditionate , cu muzica , cu cai si interioare...Ce sa mai , tot ce vrei sa vezi modificat la o masina , le vei gasi la stand PLM...Atunci va fi si mai mare dragul de a merge la evenimente.. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:21. |
- Copyright 2026 4Tuning