![]() |
Re: masinile modificate din bacau
bine tata....si inca odata ms pentru sfaturile de pe mess.:) asa am facut si a acceptat:)
|
1 Attachment(s)
mmmm poate nu ati remarcat-o dar .....poate fata..si motor si tehnic multzi ma stitzi deja:)...isteric..dar poate si mai mult..
|
4 Attachment(s)
doar k pt k este taxi e privitaa altfel dar va fi scoasa sia tunci va arata altfel
|
e frumusica masinutza, dar pacat ca e taxi
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
La asta din pozele tale ZeroFast, parca sunt prea exagereate :D :D
|
lasa zero fast pozele alea... noi sa iti vedem masina ta. :) :) :) :)
|
4 Attachment(s)
Uitati ce masinutza am vazut azi in micutul nostru bacau.....Stiu k nu este modificata dar..... am zis sa o vedeti si voi...:twisted:
|
am vazut si yo una tot in bacau, dar parca era albastru inchis. sau era asta si n-am vazut yo prea bne :|
|
Frumoasa rau..Felicitari proprietrului..
|
Un singur lucru nu l-am inteles la proprietarul masinii: DE CE SI-A PUS MAHON LA INTERIOR ?????? :shock: :shock: :shock:
|
Quote:
|
pentru ca merge... eu nu sunt deacord cu ideea ca daca ai look sport nu poti avea un interior cald, trebuie neaparat sa ai aluminiu ceasuri si beculete colorate la interior...
piele deschisa la culoare, mahon, totul pentru placerea condusului, nu e nicio blasfemie sa le asociezi cu un exterior sport, care sa-ti delecteze privirea cand o vezi ... |
Quote:
va fi scoasa de pe taxi si mai am un sac de piese de pus pe ea si o culoare mai inchisa ....si sper sa scimbe total aspectul d taxi |
| All times are GMT +2. The time now is 23:12. |
- Copyright 2026 4Tuning