![]() |
Re: Vw bora Edition
1 Attachment(s)
nu o sa crape daca este lucrat bine
eu nu mai am de 5 ani bandouri si nu am nici o problema ma refer la bandourile de pe usi daca tot pui kit vortex ai putea sa scoti doar bandourile de pe usi oricum masina arata bine si asa cum e:D |
Quote:
cu acest kit chiar ar trebui renuntat la bandouri dar pana la kit este cale lunga sunt multumit daca rezolv toate astea de pe lista de acum si mai apoi in timp vedem de buget pana unde ne mai intindem dar cu siguranta muuult timp nimic fantastic,pentru ca doar asa un scurt rezumat la pasii pe care am inceput anul asta sa ii urmez imi este necesar 7000 lei...chiar peste |
Quote:
|
Foarte frumos ceea ce faci , bafta incontinuare si sport la modificari :D
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
bafta |
intri pe sectiunea vw...masina mea si acolo faci un topic nou,cel propriu si iti prezinti si ceri pareri cum vrei
bafta[/QUOTE] Da, am făcut ulterior exact asta. Mulțumesc și scuze de intervenție:) |
1 Attachment(s)
Quote:
nici o problema si cu placere;).... pana una alta masina a intrat la vopsit,sa fie intr-un ceas bun sa iasa cum trebuie la fel si jantele pe weekend poate o fi gata mai 2x gume fata si o si pot incalta(ieri am pus si reglabila la loc)....am ridicat-o ceva ca nu avea rost sa o las joasa cu rotiile astea |
ieri am scos masina de la Fox paint....90% sunt multumit,baietii sunt ok
pot sa zic ca reocmand,asta dupa ce o sa merg saptamana viitoare la polis cu ea ca am 2-3locuri unde am scursatura de lac,din cate am inteles se rezolva mai putin pe partea de curatenie si piesaraiele puse la loc sunt cam neseriosi sa zic asta dar na...nu poate sa fie totul perfect:rolleyes2 jantele au iesit ok,revin cu poze curand(momentan nu am cu ce sa fac dar se rezolva si asta) |
Quote:
|
Daca erau firma serioasa nu trebuia sa vezi tu alea..... Scursurile se pot polisa si a doua zii chiar si fara cuptor! Bafta!
|
Quote:
Quote:
|
Fa poze sa o vedem montata si cum arata :D
|
Quote:
asa in poze arata bine,insa mai in detaliu se vad "problemele" dar sper sa se rezolve si gata,in rest cu reglajele si etc incet incet o duc la capat maine asambelz jantele si cum am timp pun gumele spate...pe fata inca is in standby |
3 Attachment(s)
orange lemans
o poza cu ele la umbra si 2 la soare undeva 90% sa zic asa se vede exact culoarea,ca prin aparat oarecum altfel iasa azi o sa incerc sa le asamblez si gumele spate maine cred ca le si pun,inca caut pentru fata la masina nu am inca poze ca este si murdara,chiar nu se vede mai nimic pe ea si maine sper sa rezolv defectele(polisarea scursaturiilor de lac) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:15. |
- Copyright 2026 4Tuning