![]() |
Re: Zonă de discuţii libere - Cafenea
Sa ridice mana sus cine n-a vazut bumperul de la Warthe :rockon:
|
Eu chiar doua si stiam unde sunt!
|
:peace:
Quote:
|
Golf IV 1.9 TDI - 1999/09 - Il scoate Euro 3 la RAR ?
|
Quote:
|
Zonă de discuţii libere - Cafenea
KOE? Nici o participare brasoveana?
|
Am vazut cativa brasoveni:
Vectra A diesel Kadet GSI Lexus sc Corsa gsi bas Golf diesel frectie Bmw seria 5 yns a4 rosu brek nu stiu daca am omis pe cineva... o parte cred ca sunt pe forum |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Hei băieţi un sticker pe lunetă de genu cam cāt de lat e? Informativ să ştiu.
Că īnălţimea o fac proporţională cu lăţimea să nu stric aspectul. Cam la ce lungime dă bine pe o lunetă ? |
Quote:
|
De obicei eu le fac cam la 15-20cm. Acuma depinde cum iti plac tie, cum le asezi etc.
|
Hei, urgent care īmi poate spune exact ce mărime are un capac de la rezervor. Lăţime, īnălţime. Cel unde alimentăm?
BMW E46 Facelift ? Urgent vă rog ! |
merge cineva din Brasov la Drift Grand Prix Bucuresti in intervalul 21-23 oct 2011?
As vrea sa merg si eu :) |
Quote:
|
Quote:
|
Doua degete.
|
Quote:
|
Stie cineva cine e proprietaru BMW-ului 2002ti albastru inscriptionat cu man?
E superba masina.Arata intr-un mare fel , si sunetu e pe masura.Am oprit mp3-u cat am stat pe langa el in trafic numa sa aud mormaitu ala...Superb , felicitari proprietarului. Cu ocazia asta imi cer scuze baiatului care era azi pe la 5:20 la ceasu rau cu un opel astra f break(parca) verde , caruia i-am luat fata cam din scurt , da ma grabeam rau ca stateau muncitorii dupa mine , si m-a fortat si ala din fata putin sa fac manevra ca a pus o frana incredibila... |
Double Post :D
Stie cineva daca gasesc pe undeva prin Brasovu asta produse Mil-tec?Sau e vreun magazin cu echipamente militare? Ma intereseaza in special ghetele astea : http://www.asmc.de/images/product_im...s/104686_0.jpg http://www.paintball-shop-ourcadia.c...f83ff274ae.jpg http://www.airsoft.ro/poze/p2208_3.jpg http://www.airsoft.ro/poze/p2208_4.jpg Anyone?Ms |
Quote:
unistore.ro militaryshop.ro etc. Daca mai vrei, da-mi pm si-ti mai dau adrese daca ei nu au. |
Acolo le-am vazut da problema e ca n-au magazin in brasov si trebuie sa dau comanda , si as vrea totusi sa le vad live si eventual sa le si probez , ca asa pe net eu dau marimea da ma trezesc ca nu-mi vine si ma chinui sa le trimit inapoi sa-mi trimita alta marime si etc
|
Vezi ca majoritatea au sistem de masurare a talpei piciorului si corelarea acesteia cu marimea... iar magazin in Brasov de asa ceva e doar (daca mai e) Lis detul...
Altundeva nu gasesti. |
Astazi ora ~9:45 in capatu podului de la triaj , in dreptu Opel Victoria.Un vento albastru cu MAI 12768 , n-a avut nici o treaba cu semaforu...Rosu plin , pietonii pe trecere , el slalom pe langa pietoni , ignorand complet culoare rosie a semaforului...
In schimb mie mi-ar lua permisu pt asa ceva |
Logic. Traim in Romania unde legea e numai pentru fraieri nu si pentru smecheri. ;)
|
Īntrebare la o Skoda Octavia Classic 2001 - īn portierele faţă ce boxe intră iar īn spate acolo la portbagaj intră?
Mă gāndeam să dau 3-4mil pe un CD Player, o opţiune ce aş avea nevoie este să aibe intrare port USB, restu īn 4 milioane be nişte boxe. Ceva recomandări? Dar cel mai important e să ştiu ce boxe merg pe faţă (ca mărime) şi cele din portbagaj. Specific că īn portbagaj am doar suport n.am şi boxă. Mulţumesc. |
pe fata 16,5cm si pe spate 13cm.
|
|
NU pot sa cred. E trucaj? :D
|
Nu va facetzi griju, au ramas fara gaz sau e defecta altfel nu au atata tupeu sa ridice masina de politie. ;)
|
Stie cineva ce dimensiuni au difuzoarele fata/spate la Lacetti? Tkx
|
Dumnezeu sa aiba grija de tine!!! :(
1 Attachment(s)
DRAMĂ!!! Marco Simoncelli, concurent la Moto GP, a decedat după cursa de la Sepang
Marco Simoncelli (Honda) a decedat astăzi la spital după ce a fost implicat īntr-un accident şocant īn cadrul Marelui Premiu de Moto GP de la Sepang. Acesta a pierdut controlul motocicletei sale şi a căzut chiar īn faţa americanului Colin Edwards (Yamaha) şi a multiplului campion mondial Valentino Rossi (Ducati). Cei doi nu l-au mai putut evita, iar Simoncelli a rămas la pămīnt. Casca i-a sărit de pe cap īn momentul impactului şi nu l-a mai putut proteja. După jumătate de oră de la accident, oficialii au luat decizia de a anula cursa oprită după numai două tururi. Edwards s-a ales cu un umăr dislocat, īn timp ce Simoncelli a fost transportat de urgenţă la spital. Īn tot acest timp Valentino Rossi, un bun prieten al lui Marco, a stat īngrijorat la standurile echipei sale, aşteptīnd noi informaţii. Din păcate, rănile suferite de Simoncelli au fost mult prea grave, iar italianul īn vīrstă de 24 de ani nu a mai putut fi salvat, conform gsp! Odihneste te in pace! |
Tragic
Nu a avut nici o sansa Dumnezeu sa-l odihneasca! |
Cele mai tari masini vazute in Brasov, Romania!
https://www.youtube.com/watch?v=sn9oPTFwKEA |
Care e dragut/a sa-mi spuna si mie care e treaba cu ET-ul la o janta.Adica stiu ce-i ala , dar , care valoare imi aduce janta mai inafara , mai la linia aripii?Et-ul mai mare gen 35-40 sau Et-ul mai mic gen 25-20??Mersi
|
http://en.wikipedia.org/wiki/Offset_%28wheel%29
Cu cat este et-ul mai mic cu atata iese janta mai in afara. |
Mă puteţi ajuta nişte idei, ce stickere pot să pun pe un Golf MK3 ?
Merci fain, chiar nu ştiu ce pot să pun, ideille de orice fel sunt bine venite ! |
Cred ca te poate ajuta Robert Coca si cu idei si cu stickere :)
Colectia lui... destul de mare :twisted: https://forum.4tuning.ro/215-zona-com...ml#post4684400 |
11.11.11 - 11:11 :))
|
Na ca a trecut si n-am murit :))
|
11:11 pm! :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:42. |
- Copyright 2026 4Tuning