![]() |
Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Iti pot da un raspuns numai maine cand ajung la garaj, sa vad in program, eventual te sun eu, ca'mi trebuie seria masinii. |
2 Attachment(s)
boss sper sa nu te superi ca pun pozele astea 2,dar ma gandeam cat ai reusit sa schimbi masinuta asta intr`un an...asa arata acum fix un an...fara 2 sapt...:D spor la modificari..ai reusit intr`un an ..ce nu fac altii intr`o viata poate...asta da dovada de pasiune..
|
9 Attachment(s)
Quote:
Mersi de poze si de vorbele bune ;) P.S.: Urmarile lui Vlad (316i) |
Chiar frumoasele amintirile...era in parcare la metro ..nu stii ca ne-au luat gardienii in bot:)))) super computerul ala de bord(sau cum se numeste)...asta da realizare....bafta in continuare....nu cred ca e vreo matza mai rasfatzata ca a ta..
|
ce fac toate butoanele alea ? :D
|
Quote:
Si pt ca iar imi adusasi aminte Donn.....cum arata masina atunci si cum arata acum.....doamne cat am putut cheltui....bari/praguri/bandouri/jenti/faruri/proiectoare/vopsire/dvd bord/ecrane tetiere/geamuri spate/tapitare/motor/omologare motor....si cred ca mi'au scapat o gramada.....:shock: |
Quote:
frumos sta obc-ul ala acolo.:oops: |
Quote:
Sta frumos obc'ul acolo, dar nu'i treaba finalizata....mai e de lucru p'acolo pe jos. Si cred ca in curand o s'o incalt cu jentile de tabla pe 15"(s'a lucrat si la alea ceva :twisted:), cu gumele de iarna, ca nu se mai poate.... |
sefu ,pune si niste poze cu interioru dak ai pe acolo...:D
|
2 Attachment(s)
S'a incaltat si ea de iarna, ca a venit ninsoarea.......inclusiv suspensia mai ridicata cu 2cm, si distantiere de 2cm.....
|
5 Attachment(s)
Si sa revin cu cateva poze cu Pisy in natura, cu se dezlantuise ea si in ce hal putea sa arate azi :D
|
cum te inelegi cu ea pe zapada? ca eu la o limitare de viteza, la trecerea de pietoni, nu am mai putut sa plec de pe loc :)), a trebui sa dau in spate si sa`i fac balans, bine....cauciucuri de vara :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:21. |
- Copyright 2026 4Tuning