Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? + (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/87925-e36-nevoie-imbunatatiri.html)

GOGU_VL 08-12-09 23:44

Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +

Quote:

Originally Posted by 69WRX (Post 2874189)
bun asa :D nu e nici o munca grea si ai si timp sa te ocupi de masina

Am ceva timp liber, dar nu prea mai sunt finante :x

BMnWA 08-12-09 23:51

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 2874234)
Am ceva timp liber, dar nu prea mai sunt finante :x

un ambreaj pentru un 530d e39 la ce pret ajunge ?

GOGU_VL 08-12-09 23:53

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 2874250)
un ambreaj pentru un 530d e39 la ce pret ajunge ?

Pentru info sau comenzi de piese va rog frumos aici: https://forum.4tuning.ro/461-dezmembr...ta/page-7.html

Iti pot da un raspuns numai maine cand ajung la garaj, sa vad in program, eventual te sun eu, ca'mi trebuie seria masinii.

D o n n 10-12-09 22:39

2 Attachment(s)
boss sper sa nu te superi ca pun pozele astea 2,dar ma gandeam cat ai reusit sa schimbi masinuta asta intr`un an...asa arata acum fix un an...fara 2 sapt...:D spor la modificari..ai reusit intr`un an ..ce nu fac altii intr`o viata poate...asta da dovada de pasiune..

GOGU_VL 11-12-09 00:43

9 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 2880208)
boss sper sa nu te superi ca pun pozele astea 2,dar ma gandeam cat ai reusit sa schimbi masinuta asta intr`un an...asa arata acum fix un an...fara 2 sapt...:D spor la modificari..ai reusit intr`un an ..ce nu fac altii intr`o viata poate...asta da dovada de pasiune..

Nu ma supar, stai linistit.....chiar ma bucur, ca imi mai aduc aminte de vremurile alea....chiar frumoase sa stii, mai ales in parcare la Mall/Plus sau ce dreaq era....unde deabia ne puteam invartii cu masinile din cauza zapezii mari :lol:
Mersi de poze si de vorbele bune ;)

P.S.: Urmarile lui Vlad (316i)

D o n n 11-12-09 09:16

Chiar frumoasele amintirile...era in parcare la metro ..nu stii ca ne-au luat gardienii in bot:)))) super computerul ala de bord(sau cum se numeste)...asta da realizare....bafta in continuare....nu cred ca e vreo matza mai rasfatzata ca a ta..

69WRX 11-12-09 10:13

ce fac toate butoanele alea ? :D

GOGU_VL 11-12-09 12:08

Quote:

Originally Posted by 69WRX (Post 2880994)
ce fac toate butoanele alea ? :D

:lol: Le scriu in ordine: stick dvd, proiectoare, deocamdata lipsa, oglinzi(ridicare/coborare) si iar deocamdata lipsa (dar in curand o sa fie functionabil).
Si pt ca iar imi adusasi aminte Donn.....cum arata masina atunci si cum arata acum.....doamne cat am putut cheltui....bari/praguri/bandouri/jenti/faruri/proiectoare/vopsire/dvd bord/ecrane tetiere/geamuri spate/tapitare/motor/omologare motor....si cred ca mi'au scapat o gramada.....:shock:

Gyo*TDS 11-12-09 12:40

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 2881386)
:lol: Le scriu in ordine: stick dvd, proiectoare, deocamdata lipsa, oglinzi(ridicare/coborare) si iar deocamdata lipsa (dar in curand o sa fie functionabil).
Si pt ca iar imi adusasi aminte Donn.....cum arata masina atunci si cum arata acum.....doamne cat am putut cheltui....bari/praguri/bandouri/jenti/faruri/proiectoare/vopsire/dvd bord/ecrane tetiere/geamuri spate/tapitare/motor/omologare motor....si cred ca mi'au scapat o gramada.....:shock:

mai bine zici fara numar :D
frumos sta obc-ul ala acolo.:oops:

GOGU_VL 11-12-09 18:33

Quote:

Originally Posted by Gyo*TDS (Post 2881476)
mai bine zici fara numar :D
frumos sta obc-ul ala acolo.:oops:

:lol:Pai chiar ca fara numar.....nu avea atunci aproape nimic din ce are acum....nici macar suspensia nu era luata :lol::lol:
Sta frumos obc'ul acolo, dar nu'i treaba finalizata....mai e de lucru p'acolo pe jos. Si cred ca in curand o s'o incalt cu jentile de tabla pe 15"(s'a lucrat si la alea ceva :twisted:), cu gumele de iarna, ca nu se mai poate....

Gyo*TDS 13-12-09 13:32

sefu ,pune si niste poze cu interioru dak ai pe acolo...:D

GOGU_VL 14-12-09 23:55

2 Attachment(s)
S'a incaltat si ea de iarna, ca a venit ninsoarea.......inclusiv suspensia mai ridicata cu 2cm, si distantiere de 2cm.....

GOGU_VL 15-12-09 20:59

5 Attachment(s)
Si sa revin cu cateva poze cu Pisy in natura, cu se dezlantuise ea si in ce hal putea sa arate azi :D

wolverine 15-12-09 21:35

cum te inelegi cu ea pe zapada? ca eu la o limitare de viteza, la trecerea de pietoni, nu am mai putut sa plec de pe loc :)), a trebui sa dau in spate si sa`i fac balans, bine....cauciucuri de vara :D

GOGU_VL 15-12-09 21:38

Quote:

Originally Posted by wolverine (Post 2895177)
cum te inelegi cu ea pe zapada? ca eu la o limitare de viteza, la trecerea de pietoni, nu am mai putut sa plec de pe loc :)), a trebui sa dau in spate si sa`i fac balans, bine....cauciucuri de vara :D

Destul de bine, dar conteaza foarte mult cauciucurile de iarna, eu am 195/65/15....bine ca mai am si eu momente cand deabia deabia pot pleca dupa loc, dar mai rare, dar eu am autoblocant si pleaca bine.....

All times are GMT +2. The time now is 22:21.

- Copyright 2026 4Tuning