Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor barbatii? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/6011-barbatii.html)

Sindrom 14-05-08 00:10

Re: Ce vor barbatii?

intrebarea "la ce vor barbatii?" este inutila....pentru ca femeile nu au sursa reale de informare in reviste...doar despre cum sa slabesti si cat de destepte sunt femeile....iar articolele despre barbati sunt scrise de femei.singura varianta de a afla ce vor barbatii este rularea lor.

Claudia 15-05-08 17:29

Quote:

Originally Posted by Sindrom (Post 1532767)
intrebarea "la ce vor barbatii?" este inutila....pentru ca femeile nu au sursa reale de informare in reviste...doar despre cum sa slabesti si cat de destepte sunt femeile....iar articolele despre barbati sunt scrise de femei.singura varianta de a afla ce vor barbatii este rularea lor.

Nu neaparat! revistele pt fete/femei sunt si ele pe categorii de varsta ;)
Revistele pentru adolescente te invata destul de multe(pt varsta respectiva).

Varianta cu rularea barbatilor este reala, dar NU este singura! ;) Nu vreau sa sune aiurea, dar ma pot mandri ca fata de multe din generatia mea, ii inteleg MULT mai bine pe barbati! ...si n-am dobandit asta prin "rulare".... ci din cauza faptului ca de cand ma stiu, in grupurile mele de prieteni predomina barbatii.... si am invatat enorm de la ei ;)

Sasha 15-05-08 17:38

Quote:

Originally Posted by Sindrom (Post 1532767)
....iar articolele despre barbati sunt scrise de femei.singura varianta de a afla ce vor barbatii este rularea lor.

:lol: sa zicem asa : nu poti sti daca femeile care scriu articolele(unele) nu ruleaza barbati sau cat de mult ii ruleaza!;)

Blondy26 15-05-08 19:56

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1535732)
:lol: sa zicem asa : nu poti sti daca femeile care scriu articolele(unele) nu ruleaza barbati sau cat de mult ii ruleaza!;)

haha...!buna ideea!;)

Sindrom 03-07-08 12:55

cam vechi ultimul post dar....totusi cred ca aseara am gasit raspunsul....BARBATII FOR O FEMEIE CARE SA-i DUCA ACASA CU MASINA DUPA CE AU BAUt.

Mustang 03-07-08 17:17

Eu vreau ca femeile sa nu mai joace jocuri perverse ca sa cucereasca un tip ... sau sa isi bata joc de el.
Atat. Vreau mai multa sinceritate din partea femeilor.

Sindrom 03-07-08 19:11

asta cu jocuri perverse e cu manele:))

vacaroz 04-07-08 01:12

ce vrem si noi barbatii. doar sex :D

Trixi 04-07-08 09:35

...si daca ai primit,vrei mai mult,ca asa e omul!;)

http://www.ovidescu.ro/sunt-un-porc-...tu-esti-femeie
linkul,am primit de la un drag coleg,de aici de pe forum.proprietarul blogului,nu stiu cine este,insa pot sa va zic ca este barbatul tipic.(nu de parca femeile care au postat acolo nu ar,fi,doamne fereste ....)
este acolo un post de al meu,si raspuns de la el....insa la al doilea post nu a mai dat accept.oare de aceea ca i-am zis,ca eu una am avut doar porci de calitate la viata mea,si daca si el,ar iesi si ar incerca sa faca tot ceea ce viseaza,in loc sa steie in spatele monitorului,poate nu ar mai fi atat de frustrat si suparat pe viata,ca sa fie nevoit sa se descarce raspunzind la un blog pe net....nush...ce ziceti?din cauza asta oare???:-)

aleks 04-07-08 09:38

pentru ca e constipat si frustrat din nastere, de aia :lol:
genul de barbat pe care-l lasa femeile pentru ca e prost si dupa aia se supara si se lamenteaza ca un penibil ca femeile "e perverse" si isi bat joc de barbatii buni (guess who?)
i-am studiat eu blogul de ceva vreme, stii, dar ma oboseste omul cu ideile lui fixe...

Trixi 04-07-08 09:41

ok...nu mai detaliez problemele mele legate de barbatii frustrati....:lol::lol::lol:

Spark 07-07-08 18:16

am aruncat o privire si am citit ce era pe acolo
pe scrut ... e cam frustrat tipu`

Dominic 09-07-08 21:25

e nefut|_|t....

anonima123 12-08-08 20:40

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 1633291)
am aruncat o privire si am citit ce era pe acolo
pe scrut ... e cam frustrat tipu`

am citit comentariile voastre rautacioase. nu aveti niciun drept sa judecati un om pe care nu-l cunoasteti. I-am citit si eu blog-ul, este un tip foarte talentat, care are ceva de spus celor care stie sa "asculte".
daca nu stiti sa cititi printre randuri... macar abtineti-va.
as pune pariu ca nu e deloc... in fine. Mie mi-a placut tot ce a scris... sfatul meu... incercati si voi sa fiti mai buni, stiu ca e greu... va inteleg, dar faceti un mic efort si nu mai aruncati asa repede cu piatra... mai ales stiindu-va "fara de pata"...
aaa... era sa uit... nici eu n-as posta un comentariu pe blogul meu, ca cel lasat de domnisoara... care "se lauda" cu pricina. :)
oricum, bravo lui... s-a ajuns sa se vb despre el pe forumuri. :)
numai bine la toata lumea!

aleks 13-08-08 09:22

ovidescu tata, nu-ti fa id de domnisoara sa te apari singurel, ca e ridicol :lol:
lasa-ne in "ignoranta" noastra, nu de alta, dar ca sa te ridici tu acum suparat pe noi asa, si sa ne faci tu praf doar pentru ca nu-ti apreciem prea-agitatatul blogulet, pici si mai tare de frustrat ;)
toate bune si la cat mai multe vizite la tine acolo :)

All times are GMT +2. The time now is 03:54.

- Copyright 2026 4Tuning