![]() |
Re: Masina mea: Opel Kadett GSI in curs de modificare
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Cred ca pana la urma o sa bag niste autostrazi mici...de la metro la bascov si inapoi :). Cati km or fi acolo? Exista camere de rovigneta? :)
Ca sa fie treaba treaba si in cutie avem ulei Motul.....dar de data asta e "reising". Bine ca l-a refuzat Ono ;) |
Quote:
las ca sta mai bine la prieteni in cutie ! |
in sfarsit am terminat de citit tot topicul... ai avut ceva treaba la ea... si inca mai ai.. treaba la ele nici o data nu se termina.
fisele mai fac figuri? multi km fara capota ridicata |
Hai, ma, nu mai fiti carcotasi, ca deja are probleme omu' :lol:
Bobita, sa-nteleg ca de-acum esti un potential participant la Bucovat? :-P |
a venit florea la prima ora si imi zise ca ono a iesit in decor .. si ca e babardita bine masina
|
Quote:
Ehe....pana la bucovat mai e Gabitza..... mai avem de facut mecanica toata plus upgrade la frane...momentan cam flutura rotile.....dar la maxim 70 cat merg eu cu ea e ok. Dupa ce o fac ok pe mecanica si frane putem sa vizitam Bucovatzu` :) Multumesc tuturor pt cuvintele frumoase.....pana ajunge masina cum vreau eu mai e mult....acum am facut doar un pas.....sper sa apuc sa umblu si la cutie sa marim raportu` . |
Clatalin sa umbli la calculatorul magic sa imi faci deviz pt:
-rulmenti fata -pivoti -capete bara -bielete antiruliu Alea de la brat le am...altceva nu mai trebe.....bucsile de la bara antiruliu sunt schimbate mai demult cu mamulea....si decat sa ma chinui la ele mai bine le las asa ca nu au joc si fiind bara mai groasa....e stres mare sa le schimb. |
salut bobi sai lnistit plcerea a fost de partea mea sa te ajut doar sunt posesor de kadett gsi si eu.sper sa fie de calitate buna brduful si sa tine cativa km. hai baga multa benzina si fai rodajul la masina ca vreau sa vad cum merge "polizorul".
bafta |
Quote:
|
nu a luat butelia inca,verifica uleiul daca miroase a benzina sa nu fie de la debitmetru sau de la sonda lamda, sa sa vi ca iti dau calculatorul si mai ai unul pe la mine sa til dau si pe ala, te astept maine pe la garaj cu toate ca am o gramada de treaba imi fac timp si pt tine ,poate duc si eu volanta la usurat maine daca avem timp.salutare
|
de urmarit ...felicitari pentru cea ce ai facut
|
Ma bate gandul sa trec la instalatie electrica pt motor de sfi. M-am saturat de debitmetre cu rotite si reglaje. Parca tot miroase a benzina nearsa si am impresia ca da si cu ceva fum......partea naspa e ca e colorat in albastru :( sau poate am eu vedenii. O sa inlocuiesc si furtunaraiele de alimentare...cotul de sub masina e mereu ud...de asta imi consuma mie cat un 4.0 :) . daca aveti careva ofertati-ma cu instalatia, ecu, debitmetru. Sultane mai trebuie ceva pt conversia p|zdii? Tot la vorba ta am ajuns :P . Cat dreaq mai e senzorul ala de il ai tu pt temperatura din admisie...vreau si eu unu`.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:25. |
- Copyright 2026 4Tuning