![]() |
Re: ---==Intalniri saptamanale==---
Langa partie am crescut ..dar nu am cu ce momentan...:)) nici masina , nici echipament ...ma dau de cand eram mic ...:) discutam ...oricum abia astept sa ajung pe partii in MM:)
http://www.skimaramures.ro/ro/borsa.php |
Te astept la Cavnic la o palinca de Maramu
|
Quote:
eu tot astept sa vina zapada aici sub nas:D sa pot baga si eu placa la treaba |
Diseara mare intalnire mare ...sa vina toata lumea:) masini noi , masini care nu au mai fost de mult! ;)
|
ce masini ?:) ....
|
eii si u acuma .....e Top Secret.....:D
|
adica vin eu cu dacia ma la asta se referea ;)
|
o fi top secret ... da eu nu o sa fiu prezent la intalnire ...ca sunt la bucuresti ...:p....si na ... intrebam si eu .... :) ..ca obs ..ca nu prea se mai fac poze pe la intalniri :(
|
Pe frigul asta nu sta nimeni cu aparatul in mana......
|
Quote:
|
treburi mai importante ...cum ar fi ? :)
|
Stat cu o cana de ceai in mana :) ...o cana de vin fiert (nu soferii)...spart seminte...:) glumesc
@stef...lasa ma, mai bine asa ca nu face nimeni poze...cand mergi acasa monopolizezi ;) |
vineri voi fi prezent si eu la intalnire :)
|
La ce ora are loc intalnirea la Stadion? Eu pana acum m-am ocupat de intalnirile ClubFiat in Iasi, si am organizat prima intalnire la nivel national a ClubFiatRomania. De sapt asta eu ma mut definitiv inapoi in Piatra si as trece si pe la voi la o intalnire sa vad cum se desfasoara lucrurile. ;)
PS:Interesanta ideea cu mitingul impotriva taxei, mai am si eu vreo 2 prieteni care cred ca s-ar baga daca se face si in piatra asa ceva. |
Intalnirile se tin la ora 19:00 in parcare la Stadion ...dar de obicei lumea vine un pic mai tarziu ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:13. |
- Copyright 2026 4Tuning