![]() |
Re: Test Drive Unlimited
Cine poate sa ma ajute sa pun physics-urile la masini?Mie nu imi merge programul TDUPE..:evil::cry:
|
6 Attachment(s)
Abia am scos-o din showroom si mi-am propus sa o incing umpic :twisted::twisted::lol: |
De cand a aparut TDU 2 nu prea se mai joaca lumea TDU 1 :lol: ... Totusi imi pare bine ca mai vad pe cineva pe aici
Frumoase pozele ;) poate vin si eu cu cateva mai tarziu :D |
Am si yo o problema la TDU1....asa incepem cu inceputu' fac un nou player...fac misiunea aia cu cumparatul casei dupa cumpar masina si trebuie sa ma duc la prima cursa...dau pe Single Player,dau Start si ramane asa...se misca camera in jurul strazii si nu se intampla nimic :( plz help
|
Quote:
|
Quote:
|
MERGE:X:X:X
MS FOARTE MUUUUULT :X:clap::clap::clap::clap: |
Pentru joc iti trebuie cd original sau il iei de pe net?
Care este 1 sau 2? |
Depinde ce joc?online sau offline?
|
|
Nu iti cere cd!trebuie doar sa-l instalezi,sa-i copiezi crackul si sa-i bagi cd key-ul!have fun!:joy:
|
thankyou
|
salut baieti am si eu o problema la TDU2 prima data am jucat pe cel beta dar nu mergea online acuma il pe cel full 6gb si ceva dar cand vreau sa intru sa joc imi apare CHECKING FILES.please wait.... ce trebuie sa fac sa ma joc si eu
|
Ma tem ca ai gresit topicul!Din cate am vazut este unul despre TDU2 https://forum.4tuning.ro/510-pc-games...mited-2-a.html poti incerca acolo!
|
HELP ME!
ma joc si eu acest joc si nu stiu cum: sa merg pe alta insula (ce trebuie sa fac?) sa bag masini(ce programe etc) cum pot sa aprind farurile+semnalizatoare unde pot sa gasesc reprezentanta BMW cum pot sa fac sa am multi bani? |
| All times are GMT +2. The time now is 22:48. |
- Copyright 2026 4Tuning