![]() |
Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!
Inainte de o plimbare ii dai un capac jos (cel mai accesibil), apoi aprinzi farurile (faza scurta). Cand opresti masina ii pui si capacul la loc, in 20-25 min ar trebui sa dispara tot condensul. Daca problema persista, ori ai o aerisire infundata, ori farul nu e etansat (capacele nu sunt aranjate bine sau are o crapatura pe undeva).
|
Quote:
0724332632 george |
Unde imi recomandati sa colantez si eu masina in constanta ? care sunt ok la raportul pret-calitate . ?
Am inteles de la taximetristi ca multi vin la aia de langa casa de cultura (de la city, faci stanga la casa de cultura si iar stanga...) |
decat sa dai 1000-1500 de lei pe o colantare...mai bine mai pui 500 lei si o vopsesti.eu am colant pe masina pus de cei de pe theodor burada...dupa o luna se dezlipea,nu au sters bine masina cand au pus colantul,si se vad mici umflaturi,nu au fost in stare sa puna autocolant pe praguri dintr-o bucata...din patru bucati de autocolant au acoperit pragurile,autocolant care dupa doua spalari acasa cu furtunul,nu cu jet,se umflase si in anumite locuri se si deslipise...si mai multe...dar sfat...vopseste-o si da-o dracu de colantare,iti bati joc de banii tai
|
Cel mai ieftin ulei Motul din Constanta il gasiti aici ! https://forum.4tuning.ro/204-zona-com...ml#post5427242
|
Unde pot sa pun si eu folie pe geamuri, ieftin ?
Merci, |
Quote:
https://www.facebook.com/marius.ilie.5 Recomand (si nu cred ca sunt singurul ) |
Cine monteaza ieftin si bine senzori de parcare ? un numar de telefon,daca stiti...
|
0761902902 Claudiu (LCFul)
|
salut...cum pot scoate mai usor adezivul ramas pe masina dupa ce am dat jos colantul?am incercat si cu benzina,spray de scos bitum,alcool tehnic,degresant siliconic,apa calda...dar cu toate solutiile astea iese greu,am stat o zii intreaga la o usa si doua aripi...trebuie sa existe ceva mai simplu
|
Salut, le are cineva cu montatul subwooferelor ? cu tot cu amplificator etc.. ca eu nu prea ma pricep cu montaju si ma bate gandu sa-mi cumpar unu :lol:
|
Quote:
Un prieten de la Skoda mi-a spus ca ei foloseau un cap de flex/bormasina special pentru adezivii de pe siglele auto, insa era bun doar pe suprafete foarte mici si necesita polish de fiecare data. |
unde montez o toba adica sa sudez suportii si sa o asez pe masina.?
|
Inainte de sa urci podul de la dorally cand vii de la gara,pe stanga e o firma(scrie vulcanizare,reparatii scutere) care se ocupa si de evacuari.
Sau in mamaia,la 50m dupa sensul de la cazino spre navodari este "fix tuning" parca(sau service rapid, nu mai stiu ce scrie),iar in spate(aceeasi cladire,intrarea din spate) e un baiat care se ocupa de montat si facut evacuari(Laur il cheama) |
Quote:
|
Cine are idee cu ce dau lipiciu de la folie de pe geam ms
|
Degresant de vopsitorie, acetona, diluant nitro, cate putin pe o carpa, mare grija sa nu cada pe fete de usi sau plastice de interior.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Pentru lipiciul care ramane de la autocolant sau foliile pt geamuri exista un spray 3M™ Adhesive Remover
http://site.innovationestore.com/ima...id=62466749306 Quote:
Caut pe cineva care lucreaza la strung sa-mi faca 2 piese 8cm x 8cm. |
Hai sa ne ajutam...sau nu!
Mare teapa MARRA CAR SERVICE.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Se iau sume fabuloase, care nu reflecta realitatea........,se pun piese after market la pret de piese originale , reparatiile sunt facute de mantuiala ,sau nu se fac deloc ,dar se taxeaza..... Nu schimba uleiul si filtrul la revizie..... URAT !!! |
Salut baieti!
Imi puteti recomanda o vulcanizare unde as putea sa imi indrept buza la o janta, fara riscul de a sari vopseaua? Stiu ca pe Atelierelor sunt cateva, aveti vreo recomandare? |
salut...am nevoie si eu de un bandou de M usa spate stanga pt e36 are cineva?multumesc
|
stie cineva daca la noi in cta se organizeaza vre-un miting pe data de 11 mai impotriva taxei auto ca in bucuresti????
|
Stie cineva unde imi pot face si eu numere auto personalizate in cta si unde as putea sa imi colez oglinzile cu folie carbon
|
Quote:
|
Mi-am cumparat folie pentru geamuri. Recomandati un service ok ca pret si calitate pentru montaj?
|
Quote:
|
Salutare!
Imi puteti recomanda un mecanic/service unde sa pot schimba arcurile la un pret mai rezonabil ? Merci. |
Salut, imi puteti recomanda o scoala sau un instructor bun pentru a putea lua A1? Multumesc
|
Salut!
Ma numesc Alexandru,am 17 ani,sunt un impatimit al motoarelor si tot ce tine de auto. Din cauza situatiei financiare proaste pe care o am,m-am decis sa imi caut de munca,iar cum litoralul deja e plin si toata lumea cauta ceva "calificare" sau macar sa mai fi lucrat in acel domeniu,este foarte greu de gasit.Ma adaptez foarte repede la orice,insa mecanica este punctul forte. Daca are cineva cunostinte care detine un service sau se ocpupa cineva de asa ceva....si are nevoie de ajutori de mecanic sunt dispus sa dau tot din mine pentru un rezultat perfect. Nu ma feresc de munca,nu mi-e frica de mizeria de la motor,am ceva cunostinte despre cum functioneaza un motor si ce componente are el.... Multumesc! |
Quote:
0723989148 - Razvan |
Salutari . azi am spalat masina la spalatoria Trident si am patit'o rau de tot. Avand niste urme de scoth l'am rugat pe baiatul de acolo sa dea cu o perie ceva... el...,,lasa sefu' ca am eu ,,meseria'' mea :shock:..... eu cu o cafea in mana... l'am vazut ca el INSISTA pe urmele acelea...dar ce zic...,,lasa mai ca stie el ce face...'' a terminat.... am urcat... si in oras cand m'am dat jos din masina ( dupa ce s'a uscat) .... SURPRIZAAAAA :shock: A DAT CU PRESIUNE DE A LUAT LACUL SI VOPSEAU :sad: .......... oameni buni imi venea sa ma duc sa dau foc la sandrama cu ei cu tot in ea :evil: ......m'am dus la spalatorie toata lumea de acolo radea ceva in felul ..,,s'a intors fraierul '' si i'am explicat celui care incasa banii....el ,, sa vorbim cu seful'' eu ,, poti sa vorbesti si cu SF. Petru ca eu vreau sa'mi reparati masina. Vorbeste el cu sefu' ...vorbesc si eu cu sefu'... eu plin de draci:x... sefu' calm.... Concluzia... JETUL DE APA NU CURATA SI VOPSEAU(LACUL)... acum a ramas sa ma intalnesc maine cu el..... poate ne'om impaca intr'un fel..... nu stiu.... ce sfaturi imi dati ??? cum sa procedez ???
am postat si la sectiunea spalatori.... dar cred ca merge si aici partea cu sfaturile.... daca sunt offtopic..rog un moderator sa stearga.. . MULTUMESC |
Asta este dun cauza vopselei , lacului si a talentatului care a vopsit masina sau era vopsita acu multi ani ,daca baiatu de la spalatorie o zgaria cu ceva anume atunci era vina lui , dar cand lacu e vai mama lui ce vina are saracu om ?
|
Quote:
|
Multumesc -=X-Team=-82-MDN, am rezolvat intre timp.
Am nevoie de un mecanic BUN pe VW...e o problema mai ciudata. Ma puteti indruma catre cineva? |
Quote:
|
@h0p3r: Merci! O sa iau legatura cu el.
|
personalizare tricouri , la un pret bun ?
|
Salutare :)
va rog sa mi spuneti si mie unde pot face niste lucrari la traseul de evacuare? |
Cum pot lua un numar de inmatriculare mic ( categoria C ) ?
Imi dau astia la inmatriculari sau e vreun atelier care le fabrica ? Merci, |
| All times are GMT +2. The time now is 10:21. |
- Copyright 2026 4Tuning