![]() |
Re: Portul Constanta !
4 Attachment(s)
inca o serie mica...
|
bha da cata lume se adunase ,indieni la greu :)) si ce rpd au tirato cand a venit passatu:))
|
Quote:
felicitari pt totzi baietzii care s'au dat aseara .... si la cat mai multe adunari si cat mai multe seri frumoase in port ... fara politie si cu show mult .... Ii multumesc fratiorului meu ZezE k s'a dat in acelasi timp cu me si pt toate fazele de aseara (le stie el ) * Pt Sonykel cu motto'ul : "si la bine si la rau sunt tovarashul tau" .. lasa Sonykel k o sa vina si randu tau ... fii optimist ... si maine e o zi si inca o adunare ... CONCLUZIE GENERALA : PORTUL POATE SA INVIE DACA E VOINTA !!! |
10 Attachment(s)
ce mai show a ieshit aseara...invarteli burnout ulei parcarea se umpluse de fum ....a fost prea tare.....nici nu mai aveai unde sa parchezi la catzi am fost.....dar faza cea mai tare a fost cand am plecat de la aqua...la rex..am dat ans in nas cu zGARDA care era in parcarea hotelului......dupaia se tzineau dupa noi pe mamaia...erau 2 amshini de politzie cu girofarurile aprinse.......a fost o atmosfera tare....shi pot sa zic ca a fost cea mai tare intalnire din ultima vreme..
PS ...atashez nsihte poze shi filmuletze..... |
23 Attachment(s)
inca o serie.......
|
7 Attachment(s)
acuma filme:)
|
AUUUUUUUU ........doamne ce frumos ...numai eu pierd tot .....nu mai suport ...baieti ...aseara cand mati sunat ....credetima ....TRemuram tot ....doamne ce am pierdut
|
am uitat sa zic ..pe langa oradea ...constanata e sus frateee...oradenii au masini ....doar ca sta si se uita la ele ......
|
dap.....:( ...din pacate....treaba e ca nici nu prea avem pe unde sa ne dam ca gaia e peste tot......oricum....super marpha pe la voi ;)
|
oricum cum zicea cineva portu nu mai e cea fost si nici nu va mai fi desi aseara a iesit show dar tot aceasi am fost in general hellmant,street-racer,gag si vreo4-5 baieti care nui stiu... deci sau dat maxim 10masini si cred ca au fost 100mashini in total... oricum garda e peste tot... daca nu chemau indienii garda in port erau si linutze shi mai mult show... dar oricum a fost frumos...
|
-= sonikel ai zis bine ... da sa nu ii uitam pe PAL, NNA, DNK si altii pt care imi cer scuze ca nu i-am mentionat! mai era si tampitul ala din 4-5 cu dacia aia UWO, da acum s-a lasat ca nu prea ii mai merge mashina ... plm.. mai e lume , da in ultimul timp mai moale !!! unii sunt la facultate in alte orase si vin mai rar in cta !!! orikum ... sunt cativa !!! asta e !!! putini care se dau si multi indieni !!! pana imi iau semi-automata frate ca sa vezi ce le dau "nani-nani" la bulangii astia care tot timpul vin ca la teatru !!! PEACE !!! =-
|
da da eu nu iam mentionat ca nui cunosc personal dar am mentionat ``vreo4-5 pe care nui cunosc``shi poate nu vor sa se zica de ei pe forum... dar ma refer din 4tuning tot astia suntem... in seara asta cred ca au fost 20de liniutze sa dat hvb cu toti
dupaia unu cu un reno gri iar cu toti :!: ... mishto iar uni din xteam cu drifturi pe patratzel in timp ce alti dadeau liniutze... se pare ca ceam facut aseara a fost ``de bine``... sa stricat tot cand au venit 2dupe politia&dias-ul iar apoi a venit shi un Logan...cu cu surpriza doi politzishti faza a fost ca a venit vecinu ala a lu GAG cu passatu si se baga in seama si zice hai ca eu plec ca vine garda... pleaca el nu da sa urce bine in curba si pac apare garda... sa fie coincidenta??? |
bha frumos shi aseara....liniutze....invarteli...garda...motoru fiert a lu unu.:))) tot c trebe
|
Quote:
|
Au avut si tu nu te dadeai la o parte ca eu n-aveam loc da si cand te-ai dat.... :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:12. |
- Copyright 2026 4Tuning