![]() |
Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
A venit si momentul sa scriu si despre OBC :pistoles::pistoles:S'a achizitionat Obc'ul cel cu 18 butoane + maneta.
Iar prin postul asta tin sa multumesc enorm de mult lui 316i dupa forum.....un om de milioane (sa ne traiesti mestere....i pup you) a venit la Valcea si m'i la montat......merge exact ca cel din fabrica, si absolut toate functiile posibile :dance: Si intre timp s'au dat jos si intermediarele din faruri.......Doamne cum pot vedea acum noaptea fara ele......mai ales pe lunga :shock: |
Smecher OBC-ul. Ce ai scos din faruri, plasticul ala suplimentar ?
|
Quote:
|
Da, la alea ma refeream si eu. Farurile tale sunt aftermarket sau din fabrica? Parca arata altfel lupa aia decat la alea din fabrica.
|
Quote:
|
lasa ca ai tot timpul sa o faci, ziceam asa ca la cat ai bibilito ti-au scapat chestiile astea
|
2 Attachment(s)
Ce zici, nu arata mai bine asa?:) smoked:D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Azi din lipsa de preocupare....m'am bagat in masina sa ma mai uit ce'as mai putea face.....si....a iesit.....:arrow:
Nu stiu pentru altii cum e, dar pentru mine e foarte buna acolo....nu va ganditi la fumatori, ca nu fumeaza nimeni in spate, cu exceptia lui soacra'mea 8), dar e bun un incarcator de mobil, unul de laptop..... |
dar, tu asa de fel, cu ce te ocupi ? ca pre ai timp sa stai toata ziua sa faci cate ceva la masina :)
|
cu cheltuitul banilor :))
|
Quote:
|
bun asa :D nu e nici o munca grea si ai si timp sa te ocupi de masina
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:22. |
- Copyright 2026 4Tuning