![]() |
Re: masinile modificate din bacau
Quote:
|
bun, dar nu inteleg de ce esti asa suparat.
daca citeai cu atentie topicurile pe aici vedeai ca se vorbeste despre motare, despre modificari, sunt masini modificate si la motor, nu doar body kit-uri, dar probabil tu n-ai vazut postarile, fiind mai nou prin zona... stai linistit, nu ignora nimeni pe nimeni, doar ca nu poti sti kiar toate masinile din oras si modificarile fiecaruia. e de apreciat ca ne-ai spus de ele, join the club ;) |
fiecare cu parerile lui, mie imi place mai mult sa o vad facuta la exterior, un kit k-lumea decat un cip pe motor. oricum la noi in romania nu prea ai unde sa o fugaresti nici stock ;)
|
ai avea unde sa fugaresti...uite..dintre bc 88 als si bc81raz,l-as alege pe raz pt k are kit sport..desi la performante se presupune k ar fi la fel...in fine...a vazut cineva loganul ala rosu cu negru?are un kit frumusel...kiar merge pe logan.nu stiu dak are ceva modificari pe la motor..dar de la distanta da bine...
|
Quote:
|
Quote:
|
cat despre remapare, am avut-o si eu, si vreau sa spun ca demarajul obtinut, si cuplul "palpabil" merita modificarea...
|
nimic nou in orasul nostru?nici o masina?nici o idee?nimic?
|
Quote:
|
Ce masina?
|
Quote:
Vreau sa-i transmit felicitari lui ZOZ pt masinutza!!! e superba!!! De fiecare data cand o vad prin oras nu-mi vine sa-mi dezlipesc ochii de la ea...;) |
Felicitari pt masina..E frumoasa..Sa o stapanesti sanatos..
|
Quote:
|
misto masina... am vazut-o azi in fata blocului... are jante misto... cum arew audi ala ffp.... emisto. sda o stapanesti sanatos.
|
txs. ne vedem sambata
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:17. |
- Copyright 2026 4Tuning