Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   --=Īntālniri săptămānale=-- (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31271-intalniri-saptamanale.html)

johnson 06-12-08 16:17

Re: ---==Intalniri saptamanale==---

Dane, vezi ca maine mergem iar la zapada, da-mi un telefon, ca nu mai intru in seara asta, gasesti tu numaru pe situl meu daca nu il ai

Ali_ump 06-12-08 16:20

Unde la zapada?

dangti16v 06-12-08 18:40

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1906028)
Dane, vezi ca maine mergem iar la zapada, da-mi un telefon, ca nu mai intru in seara asta, gasesti tu numaru pe situl meu daca nu il ai

daa, am vb atat pe net si am facut atatea planuri incat am nimerit intr-un family week-end.

morpheusmaster 06-12-08 18:51

Unde aveti Mall in oras??? (e ceva de capu lui sau aveti mall cum avem si noi...adik o panarama)

stefan_88 06-12-08 19:41

e la piata mare .... mall-ul .... nu am apucat sa intru in el ... da din cate am auzit ..e misto :)

buddy_lexx 06-12-08 20:35

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 1906321)
Unde aveti Mall in oras??? (e ceva de capu lui sau aveti mall cum avem si noi...adik o panarama)

un fel de mall.. da`i panarama... mai are putin si cade!:D.
bn k s`a facut si la noi astfel de tip d magazin..dar din punctul meu d vdre e praf... in prima zi scarile rulante s`au blocat...scartaiau de le lua naiba.... shmen

Scarto 06-12-08 23:23

Vorbesti in nestire de cauza :) Mall e misto, e frumos .. mare .. ce nu e "misto" sunt magazinele prezente in el ... nimic branduit .. doar PF-uri probabil :) Scarile scartaiau, toate scartaie la inceput pana se aseaza cureaua pe rotitele alea si etc.. ia sa vezi acum, mai scartaie ? Deci per ansamblu mall-ul e misto ... mare .. ca pozitie e fain si inauntru cum e structurat (sa nu uitam totusi ca s-a construit pe un loc unde trebuia sa fie parcare), dar pacat de magazinele prezente in el.

dangti16v 07-12-08 11:29

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 1906727)
Vorbesti in nestire de cauza :) Mall e misto, e frumos .. mare .. ce nu e "misto" sunt magazinele prezente in el ... nimic branduit .. doar PF-uri probabil :) Scarile scartaiau, toate scartaie la inceput pana se aseaza cureaua pe rotitele alea si etc.. ia sa vezi acum, mai scartaie ? Deci per ansamblu mall-ul e misto ... mare .. ca pozitie e fain si inauntru cum e structurat (sa nu uitam totusi ca s-a construit pe un loc unde trebuia sa fie parcare), dar pacat de magazinele prezente in el.

ai dreptate mall-ul e misto gandit,numai ca magazinele nu sunt cine stie ce
nici un brand mai cunoscut asta e naspa...
mall -ul de vizavi de mc donalds in schimb va fi super misto va avea si cinematografe si magazine de firma(speram):lol:

Jok3r K10 07-12-08 12:09

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 1906727)

Si acuma scartie!!!

Quote:

Originally Posted by dangti16v (Post 1907273)
ai dreptate mall-ul e misto gandit,numai ca magazinele nu sunt cine stie ce
nici un brand mai cunoscut asta e naspa...
mall -ul de vizavi de mc donalds in schimb va fi super misto va avea si cinematografe si magazine de firma(speram):lol:

Nu te bucura prea mult ca nici ala nui cine stie ce.......firma mai calumea vine doar kilvelo si atata restu bazar!!!

Dar totusi hai sa mutam discutia pe cafenea!

buddy_lexx 07-12-08 13:45

asta nu`i mall ...mall`u se face la 1 mai ;) asta`i un fel de petrodava..mai shmecherit!:D ...la mall n`ai sa vezi u magazin cu pantaloni la 40 lei.. ;) decat la outleturi...

scarto vezi nene k`i un spatiu liber...ia`l tu :D daca tot iti place:D te avertizez k`i chiria f mare:D:D

Scarto 07-12-08 14:36

Ba frate tu unde crezi ca locuiesti, in Timisoara? Vrei mall, dute fratioare in Iulius in Timisoara ca are 83.000 mp si ai sa gasesti acolo pantaloni la 5 milioane, adidasi la 8 .. ca eu era sa ma pierd in el .. sau dute la Tg Mures la Promenada .. sau Sibiu tot la Promenada .. etc .. Pentru Piatra Neamt, Forum Center e destul de OK! Pacat de magazine, dar in rest e OK! Si cel de la 1 Mai sa nu va asteptati la mai mare lucru, pentru ca firmele astea tari nu vin intr-un oras unde nu este putere de cumparare, intelegeti? :D Ei isi fac un studiu etc si daca se merita, vin .. daca nu, ramanem la hainele din bazar :)

Ali_ump 07-12-08 14:53

Mutati discutia va rog ..ca aberam deja!!!

buddy_lexx 08-12-08 20:23

hai sa lasam la o parte mallu ..k deja unii fura curent p aici...
sa inteleg ca dupa ce se strange lumea la stadion se mere in "mall"?? sau..depinde de cum cade la comun acord?

Ali_ump 09-12-08 08:16

Cam asa ceva ..pana vine zapada...

johnson 09-12-08 08:46

Aline, este zapada la munte pe saturate, eu am fost 3 saptamani la rand si asta o sa fac toata iarna, nu trebuie decat sa-ti misti posteriorul 100 de km mai la deal. Sunt si alte distractii in afara de drift, dar s-ar putea sa nu fie asta locul potrivit pt a le descrie

All times are GMT +2. The time now is 13:58.

- Copyright 2026 4Tuning