![]() |
Re: Vw bora Edition
Arată bine jantele, o să dea foarte bine pe mașină. Sună bine ideea că sunt singurele din țară 8).
Fă miezu' cu colant de la Burberry :lol:. Īncearcă să faci și miezu' cromat, eu zic că o să dea bine, dacă alegi acel negru L041. Pune gume stretch, cāt mai stretch. Baftă. |
Quote:
de la tine chiar nu am ce sa ma astept,sa intreb sau sa aflu Quote:
pana la urma nu prentru alea le-am cumparat,ci pentru ca sunt modulare,sunt 18 si ca is prinderea mea(5x100) iar acel "unic" era un plus Quote:
dar chiar nu am banii aia...3000 jante,mai vreo 1000 pentru maruntaiele care urmeaza sa imi vina,2000 vopsit ...am adunat eu ceva dar prea de tot..+gumele...ma multumesc cu unele cu profil ~5-6mm si atat legat de latime erau facute 8.5 toate 4 si chiar si fostul proprietar a regretat acest lucru,sunt si grele pentru fata si late...7.5 o sa fie super mai ales cu spatele cracanat la 9.5:D cu schimbatul culorii,urmaresc o combinatie in care sa iasa in evidenta buza si sa dea bine miezul cu masina..(portocaliu cu negru eu zic ca ii ok...dar nu sunt inca decis)evident ca nu va fi un portocaliu banal Quote:
dar in principiu as merge pe o culoare funky;) chiar mov,roz si de astea nu..dar ar mai fi variante |
Pentru culoare iti sugerez sa le lasi gri cu ceva pigment (asa cum a mai sugerat un coleg mai sus). Gumele daca tot le iei sh, ia macar ceva stretch, ca acum ai reglabila! :D
|
Quote:
legat de strech si reglabila...pe spate m-am reorientat si la 9.5 pun 215 40..nu 225 cum am vrut iar pe fata nu vreau strech ca din pacate reglabila ii oarecum limitata,si asta pentru ca freaca bara stabilizatoare de planetara si cea ce este mai rau ca plantera in lonjeron cand o lasi mult jos...eu sper ca dupa ce pun jantele si o pot cobora indeajuns sa placa ochiului dar pana in acea limita...mai mult din pacate nu merge:cry: |
Pe fata nu ca nu vrei stretch! NU ai ce marime de anvelope sa pui pe 18 sa stea tras pe 7,5J!
|
2 Attachment(s)
Quote:
in fine...eu sper sa dea bine,sa nu fie balon si atat...ca trase oricum nu vroiam am cautat pe siteuri sa vad,si din poze nu pare urat,si asa sper sa si fie |
Ce se mai aude cu masina?
|
3 Attachment(s)
Se aude ca vine interiorul asta spre el :)
|
Quote:
|
Soosy unde duci masina la vopsit pina la urma?
|
Quote:
|
Quote:
|
Deocamdata nu a costat nici un ban...inca este la mine :)) (vanzatorul) dar am drum in TM si il ajut cu transportul...
interiorul acela rosu...este numai pentru variant... |
Quote:
Quote:
tu ai rezolvat? Quote:
asta nu ar fi o problema,si la ce pret are chiar merita si investitia asta de curatare insa deocamdata nimic concret Quote:
asa in final,sunt in mare cautare de 205 40(pentru spate am luat deja 215)niste leduri sunt pe drum caut si discuri perforate bune ca si calitate dar si ca pret si curand(probabil in weekend)ma apuc sa pun pasla aia pe aici pe acolo restu vine usor usor pe parcurs(bara stabilizatoare....odata ce intra masina la vopsit merg si dupa cod sa cumpar vopsea pentru miezul jantelor si etc etc...)o gramada pe cap |
Eu mai.am cam o ora jumate si ajung in timisoara...interiorul cred ca a ajuns deja ca a fost intrun tranport care deja a ajuns la locatie...
Stau 2 saptamani...deci am avea timp sa ne vedem..gasim noi o zi... |
| All times are GMT +2. The time now is 23:11. |
- Copyright 2026 4Tuning