![]() |
re: Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel.
caut si eu pentru un vw passat din '96 cod motor AFN, un furtun de la clima, cel mare.. ma poate ajuta careva?
|
Stie cineva uleiul "Elf Evolution SXR 5W30" ce norma ACEA are? A3 sau A5/B5?
pe unele site-uri e trecut intr-un fel, pe altele in alt fel. eventual unde il gasesc in iasi mai ieftin, sa nu mai dau comanda de pe net. |
De ce vrei ELF? Ai Reno si crezi ca ... ? Si eu am un Reno si nu pun elf, pun ulei BMW ! Cel mai ieftin in Iasi, vezi ca e la AutoCenter in Pacurari,ca ei au stocuri mari si isi permit sa il puna la pret bun! Daca nu,ia legatura cu Gaby de aici! Ti l-as da si eu,dar ... e la pret mare!
|
nu am renault si nici dacia.
pur si simplu acuma am ulei elf in masina si is multumit de cum merge, plus ca parca a mai scazut si consumu anu asta, da poate e doar placebo. da ce, nu e asa de bun elf-ul? si ce norma ACEA are? ca peste tot e diferit scris. recomanda tu un ulei bun. chiar nu mie de cateva sute mii in plus sau in minus o data pe an pentru ulei. la cat e benzina.... asta e o cheltuiala minima. |
Cine vede un Ford Focus 2 Break , model dupa 2004,albastru inchis l botit aripa spate cu numerele: IS 07 SGU va rog sa sune urgent la 0745541151!!! masina a fost furata aseara din zona nic. Ofer recompensa
Anuntul este a unui prieten . |
Quote:
|
S-a gasit masina .
|
cine cunoaste un electrician bun in Iasi ? am de legat niste fire in mufa de la cd-player si pana acum cei la care am apelat si-au prins urechile si m-au lasat balta...
|
Quote:
|
l-am sunat a zis ca stie doar Opel :)) asta n-am mai auzit-o pana acum
|
Quote:
|
daca stie si nu vrea sa faca bani cu asta degeaba ...
|
0743450276 Marius..ai nr de la alex cu laguna
|
o colantare completa la o astra f unde se poate face ? si cam cat ar costa? recomandari ceva?
|
Quote:
face foarte bine treaba! daca vrei sa vb cu el fata in fata ..si nu prin telefon il gasesti in timpul zilei la alta afacere de care se ocupa: magazinul de tigari electronice din fata la starea civila [e-cig shop..are in fata o tigara electronica mare..la parterul blocului din piata unirii in spate practic..langa o sala de forta] zii ca te-a trimis hyp |
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning