![]() |
Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +
daaaaaaaa se invarte frumos rau si plecarea de pe loc de'a latu :dribble:
|
felicitari ptr masina :D arata deosebit
|
Multam frumos baieti.....oricum nu trage cum ar trebui.....mai au baietii de la garaj de lucrat la ea si ies din nou in probe..... :ballbounc cu ocazia asta tin sa le multumesc pentru ceea ce-au putut sa scoata din ea ;)
|
lasa k o sa fie ea in forta :D
|
cum ai putut avea atata rabdare sa o faci in exterior cand pe mecanica avea atatea necesitati ?
|
nu cred ca masina lu` gogu avea/are necesitati pe partea mecanica, atat ca omu vrea ca totul sa fie ca nou, adica daca motorul lui are 150cp din fabrica el nu acc sa aibe 148cp...si probabil multi cred despre aceasta masina ca este una cu problema doar din cauza ca el este f pretentios!
|
Quote:
|
M-am apucat de exterior pentru ca stiam ca imediat o sa m-apuc si de piesele care le-am schimbat.....unele mai mergeau 5.000-7.000km....spre exemplu placutele, dar ambreiajul trebuia schimbat, nu incepuse sa patineze dar o simteam eu ca nu mai trage asa bine.
Motorul trage brici acum...dar se poate si mai bine...poate unii ma cred nebun, sau obsedat de masina, dar credeti-ma ca nu exista zi cand n-am ce face pentru ea si ii dau tarcoale, dau 2-3 ture in jurul ei, gasesc cate ceva, poate gasesc o varianta, sau poate nu...deschid capota, stau 2-3min cu ochii in motor, ma mai confrunt cu mecanicii despre cate ceva....mai curat ceva, mai desfac altceva.... |
e bine ca stai cu mecanicii langa tine mai mesteriti una alta la masina
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Revin dupa o lipsa indelungata :rolleyes2
S'a mai facut cate ceva pe la masina :twisted:.....de fapt c'am in fiecare zi se face cate ceva....spre exemplu s'au pus condensatoare mult mai mari pe faza lunga (se descarcau prea repede balastii pe lunga) |
3 Attachment(s)
S'a schimbat toba finala....s'a pus Remus cu 2 iesiri, una mica una mare....
Asta deoarece tre'sa vina JUNIOR, si....il zapacea de creieri cea Borla....asta e mai linistita un pic....dar dupa 2 ani aprox. o sa revina 8) ca o sa devina si el pasionat de masini ca tacso, si'o sa'i placa:twisted: |
arata super... de fapt asa cum trebuie sa fie!;)
|
Quote:
|
de ce ai loft la bara pe partea stg sub tripla?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:13. |
- Copyright 2026 4Tuning