Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Zonă de discuţii libere - Cafenea (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/2679-zona-discutii-libere-cafenea.html)

Tzzantaru 12-06-11 17:59

Re: Zonă de discuţii libere - Cafenea

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 4392175)
Ai uitat sa iei in calcul si asfaltarea in sine. Eu de asemenea am fost in situatia de a plati parcari peste parcari, dar asta e. Dar de cand am vazut ca ies mai ieftin cu un abonament de o zi pe toate liniile RAT Brasov (5ron) am renuntat la masina. Pentru un student orice ban in plus e binevenit

asfaltare?care asfaltare?unde?toate locatiile care sunt acum parcari cu plata(ale primariei) sunt asfaltate de...hahat inainte sa devina cu plata.

dexter_20 13-06-11 12:15

Quote:

Originally Posted by Tzzantaru (Post 4392235)
asfaltare?care asfaltare?unde?toate locatiile care sunt acum parcari cu plata(ale primariei) sunt asfaltate de...hahat inainte sa devina cu plata.

Acum nu ca tin cu ursul, dar...totusi au fost asfaltate. Si brusc mi-am adus amine si de costurile legate de curatenie si indepartarea zapezii. Sper ca exagerez, dar din punctul meu de vedere, taxa este justificata

Tzzantaru 13-06-11 13:24

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 4393809)
Acum nu ca tin cu ursul, dar...totusi au fost asfaltate. Si brusc mi-am adus amine si de costurile legate de curatenie si indepartarea zapezii. Sper ca exagerez, dar din punctul meu de vedere, taxa este justificata

Chiar tii cu ursu si chiar EXAGEREZI

cum adica costuri legate de curatenie si indepartarea zapezii?? Da , VECTRA pt ce exista in orasu asta?pt ce are contract cu primaria?sau acolo parcarile cu plata sunt trecute la tarife speciale?

cat despre zapada , aia e 3 luni/an(sau mai nou nici 1 luna cumulat) si daca nu ma insel intra tot in contractu ala de dezapezire

Bigu 17-06-11 23:45

Ce a fost cu olimpiada asta de politisti in seara asta? Stie careva?

Tzzantaru 18-06-11 01:06

Quote:

Originally Posted by Bigu (Post 4405099)
Ce a fost cu olimpiada asta de politisti in seara asta? Stie careva?

=))))))

B 83 RMJ 18-06-11 20:06

stiti careva de unde pot face si eu rost de un dop de intaritor pentru fibra de sticla?

baga3ont 19-06-11 19:29

Quote:

Originally Posted by B 83 RMJ (Post 4406509)
stiti careva de unde pot face si eu rost de un dop de intaritor pentru fibra de sticla?

la praktiker

B 83 RMJ 19-06-11 19:33

am fost si m-au trimis la piese auto, unde evident nu am gasit... cum arata? pe unde se gaseste (raion)?

costinbv 19-06-11 20:35

Quote:

Originally Posted by B 83 RMJ (Post 4408370)
am fost si m-au trimis la piese auto, unde evident nu am gasit... cum arata? pe unde se gaseste (raion)?

e chiar in capatul raionului (pe unde sunt sprayurile) este sus pe sinele alea agatat si este intrun tub ca ala de pasta de dinti

B 83 RMJ 19-06-11 20:44

mersi costin, maine merg sa vad. sper sa gasesc :D

Yackone 20-06-11 00:16

Quote:

Originally Posted by costinbv (Post 4408538)
e chiar in capatul raionului (pe unde sunt sprayurile) este sus pe sinele alea agatat si este intrun tub ca ala de pasta de dinti

:lemon: cum le sti pe toate...ca un om mare...

bogdan1991s 20-06-11 00:27

te cam oftici tu asa putin ca stie mai multe ca tine:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Bigu 20-06-11 07:15

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 4409038)

ce-ai ma cu baiatu?

Robert Coca 20-06-11 09:12

Esti frustrat Yackone?

costinbv 20-06-11 09:23

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 4409038)

ai probleme serioase omule...du-te la un control, nu de alta dar umbli liber pe strada si mi-e frica sa nu musti un om nevinovat

Yackone 20-06-11 09:38

Alooo gradinita... Peroxid sau Butanox la magazinele de bricolaj??? Reveniti-va. Daca habar nu aveti, stati naibi in banca voastra...pe deasupra mai induceti si lumea in eroare desteptilor.

Cat despre comentarile voastre...scoateti manuta din pantaloni cand incercati sa va faceti interesanti.

Paul 20-06-11 10:03

Va scot eu la un suc sa va rezolvati problemele sau va bateti in continuare cu pumnii in piept in spatele monitorului?

Robert Coca 20-06-11 10:14

Hai Yackone du-te si mai zi o gluma si razi singur cum faci tu de obicei... Ai ajuns un pic cam penibil marele combinatozaur....

Yackone 20-06-11 10:30

Quote:

Originally Posted by Robert Coca (Post 4409578)
Hai Yackone du-te si mai zi o gluma si razi singur cum faci tu de obicei... Ai ajuns un pic cam penibil marele combinatozaur....

Zise moca si se sterse la nas... Se pare ca ce-i 7 ani de acasa i-ati facut in deplasare...Dragi mei copii drepti ca brazii cu mucii pe piept...Daca voi credeti ca v-ati facut bisericuta sunteti mari si tari va inselati. Toti niste copii frustati si ratati sunteti. Si daca credeti ca ma injectati pe mine cu prostiile voastre va inselati amarnic. Atat spun...inividia e mare! iar cand se depaseste un anumit nivel de invidie deja devine frustrare... cu asta am incheiat orice discutie cu gradinita...dar atata timp cand vad ca vorbiti lemne va penalizez

Robert Coca 20-06-11 10:37

Noi am facut cei 7 ani de acasa in deplasare dar tu vad ca ai facut 30 in grota. Frustrat vad ca ai ramas tu ca n-ai loc de nimeni pe forumu asta. Ce dracu ba Yackone iti sta capu numa la ce are ursu in loc de mana? Ca vad ca numa replica aia o stii. Hai ca mai stiu eu una: "Puiul, peştele şi puţa se mānāncă cu mānuţa"

Hai succesuri :lol:

IL Capo 20-06-11 11:13

Vreti sa va rezolv de niste conturi noi pe 4t ??? Puneti mana pe telefon si injurati in voie...Plm de scoala generala.

Tzzantaru 20-06-11 12:32

Mie-mi place sa ma uit sa vad cum se dau copii rotunzi din spatele monitorului.Chiar va rog sa continuati ca si asa azi nu prea am activitate

Robert Coca 20-06-11 12:35

Si daca sunt rotund ce? Ai ceva cu oamenii mai grasuti?

Apropo, vreun filtru sport de cumparat pe unde gasesc in Brasov?

Tzzantaru 20-06-11 14:17

Ce glume expirate....

costinbv 20-06-11 14:51

@yackone: Intamplator chiar am luat intaritor de chit, ceva nemtesc, asa ca nu esti numa tu singurul care le stie pe toate...Zici de noi ca suntem invidiosi...pe ce??? ai tu ceva ce noi ne-am dori sau ce??? ai supercaruri???ai femei??? nu nu ai nimic. nici macar c_ _ _ _ _ (completeaza tu) nu sti decat sa fi lupu moralist,toata lumea e proasta si numai tu esti destept, si vad ca si alte specimene de pe forumu te-au luat ca exemplu...pentru noi esti un nimic, care toata ziua macane degeaba ,barfeste si zice expresii dintro carticica cu glume....

am luat destule avertismente si warnuri pe seama voastra...urmeaza ban, puteti sa imi dati ca oricum sa ales prafu de sectiunea brasov,,,in ultima perioada nu pot exista conversatii civilizate... trebuie sa se afirme cate un papagal

Robert Coca 20-06-11 15:37

Quote:

Originally Posted by costinbv (Post 4410271)
nici macar c_ _ _ _ _ (completeaza tu)

Eu inca incerc sa descifrez integrama.

L.E. Nea Catalin, chiar asa? "Instigare la caterinca?" Nu e frumos sa-i penalizezi doar pe "aia mici"...

IL Capo 20-06-11 15:55

Se pare ca aia mici au gura cea mai mare, caracterul asta zeflemitor nu va aduce nici un avantaj sau compasiune motivata de faptul ca sunteti "mici", Catalin trebuie sa stearga posturi si sa dea amenzi de parca e angajat cu norma intreaga numai pentru ca v-a prostit pe voi forumul?!
Ganditi de doua ori inainte sa scrieti ceva ca este foarte posibil sa va ia cineva jucaria.
TOTI participantii la certuri, caterinci si mistouri sunt vizati ... Indiferent de "marime".

Robert Coca 20-06-11 16:00

Kap-ule daca te uiti pe pagina din urma ai sa vezi ca nu noi astia fraieri si mici am inceput caterinca si batjocora.... Nea Yackone e ala care face pe desteptul din orice chiar daca cateodata da orgoliul de varstnic si atotstiutor pe afara.

Chiar crezi ca noi nu avem altceva mai bun de facut decat sa stam pe forum si sa incepem discutii dinastea de 2 lei?

B 83 RMJ 20-06-11 16:00

da, deci pana la urma nu am gasit in practiker decat intaritor pentru lac, care nu rezolva nimic.

am citit ceva mai sus Peroxid sau Butanox de la magazinele de bricolaj. intra si bricostore aici? sau unde sa merg? deja mi s-a acrit :|

IL Capo 20-06-11 16:26

Quote:

Originally Posted by Robert Coca (Post 4410405)
Kap-ule daca te uiti pe pagina din urma ai sa vezi ca nu noi astia fraieri si mici am inceput caterinca si batjocora.... Nea Yackone e ala care face pe desteptul din orice chiar daca cateodata da orgoliul de varstnic si atotstiutor pe afara.

Chiar crezi ca noi nu avem altceva mai bun de facut decat sa stam pe forum si sa incepem discutii dinastea de 2 lei?

E caterinca si batjocura daca o intelegi tu asa, eu am precizat ca TOTI sunteti in aceeasi oala. Eu inteleg ca e posibil sa aveti probleme personale, dar nu trebuie sa poluati topicul de la orice rahat... Eu nu postez fara sa citesc, asa ar trebui sa faceti toti, sa va creati pareri personale nu pareri si impresii de pe forum(uri)... Sa nu mai ajungeti la 1468416 de posturi inutile doar ca sa para ca aveti ceva de spus. Cei care isi fac " pareri" dupa ce citesc pe monitor sunt niste neadaptati care nu pot face fata unei discutii face2face unde nu au timp sa rumege un raspuns semipertinent. A se lua in considerare ca nu am numit useri...e doar o opinie.

Cipri10 20-06-11 17:05

Quote:

Originally Posted by B 83 RMJ (Post 4410406)
da, deci pana la urma nu am gasit in practiker decat intaritor pentru lac, care nu rezolva nimic.

am citit ceva mai sus Peroxid sau Butanox de la magazinele de bricolaj. intra si bricostore aici? sau unde sa merg? deja mi s-a acrit :|

Ideea era că nu se găsesc la magazinele de bricolaj :) cel mai probabil īncearcă la piese auto/magazine auto cum ti-a zis nenea, sau vb cu cineva care lucrează cu fibră :)

Yackone 20-06-11 23:33

Quote:

Originally Posted by B 83 RMJ (Post 4410406)

Te ajut eu...ai pm cu datele mele de contact;)

gabitza121 21-06-11 01:12

ma fetelor,ca si asa va certati toata ziua ca niste pi.de,si in general pe forumul asta doar dinastia exista care numai comentarii au in program,eu propun sa facem un topic si sa il numim ,,Provocari la cearta si cafteala'' ca na poate poate dati si voi ptr prima oara in viatza cu pumnul nu cu palma si sa va tot trageti de par.

PS:sper ca acest post sa nu fie sters si sa nu fie citit ironic sau la misto,dar eu unul m-am saturat ca acest forum nu mai este de PASIONATI DE MASINI,este un forum de PASIONATE DE POSHETE,ca ultima oara cand am citit un topic util sau un post calumea era prin 2007-2008,alte sectiuni chiar fac tuning nu barfa.
toata lumea are cont aici si scrie toate buruienile,GEN ce stiker mi-am tras,sa vezi ce tuning smecher si ieftin am facut cu doua leduri si CUSTOM,
singurul lucru care pe multi ne mai face sa intram sunt aceste pizdareli de care ne-am saturat dar altceva nu avem ce sa citim pe sectiunea bv.
ROG INCA ODATA SA NU FIE STERS SI SA SE IA ATITUDINE.CA E FORUM DE PASIONATI DE MASINI NU DE ASISTENTE SA NE TOT FACEM INJECTII
REZOLVAREA E DACA AI CEVA DE ZIS\CERTAT CU CINEVA FA-O FACE2FACE.
DACA AI CEVA INTERESANT DE ZIS LEGAT DE MASINI ZI AICI PE FORUM

gabitza121 21-06-11 17:40

hai sa va arat unde se ajunge cand ai prea mult timp liber si mai ai si ceva bani
http://www.************/masini-noi/t...e-audi-8367547

run4fun 21-06-11 20:49

Quote:

Originally Posted by gabitza121 (Post 4412887)
hai sa va arat unde se ajunge cand ai prea mult timp liber si mai ai si ceva bani
http://www.************/masini-noi/t...e-audi-8367547

Scrie si tu mai pe sarite!

costinbv 21-06-11 21:05

da search pe google la : asini-noi/tuning-auto/un-fan-din-rusia-a-creat-crossover-ul-coupe-audi-8367547

e o "opera" ruseasca

roberTDH 23-06-11 23:06

Salut.
Stiti cumva pe unde pot sa imi indrept si eu doua lovituri usoare de pe portiera? Genu de lovitura clasica, un taran care nu stie sa se dea jos din masina si isi deschide portiera pana-n masina mea. Nu sunt adanci deloc, nu e zgariata vopseaua, dar eu doar aia mai vad la masina.
Si ma refer la indreptat cu ceva de pe interior, nu chituit si revopsit, sau daca pot sa fac eu asta acasa si daca am sanse de reusita. Ma gandesc ca tabla sa intins acolo.
Masina: un Logan.

gabitza121 23-06-11 23:11

Quote:

Originally Posted by roberTDH (Post 4418047)
Salut.
Stiti cumva pe unde pot sa imi indrept si eu doua lovituri usoare de pe portiera? Genu de lovitura clasica, un taran care nu stie sa se dea jos din masina si isi deschide portiera pana-n masina mea. Nu sunt adanci deloc, nu e zgariata vopseaua, dar eu doar aia mai vad la masina.
Si ma refer la indreptat cu ceva de pe interior, nu chituit si revopsit, sau daca pot sa fac eu asta acasa si daca am sanse de reusita. Ma gandesc ca tabla sa intins acolo.
Masina: un Logan.

fara umpic de chit si fara vopsit nu scapi ca sa nu se vada,eu iti pot zice unde sa mergi si sa te ajute dar asta e procedura,indreptat-chituit-vopsit sau daca vrei mai e varianta fara chit,cumparat usa noua-schimbata-vopsit

tavi_cc 24-06-11 10:00

Quote:

Originally Posted by tavi_cc (Post 4369800)
Salut baieti,adresez o intrebare celor ce sunt in domeniu si stiu clar la ce ma refer:am o datorie pe nume(impozit ne-platit nu amenzi sau mai stiu eu ce) si doresc sa inmatriculez un autoturism pe numele meu;iar acum intrebarea:voi avea dificultati?Stiu ca in Codul Fiscal nu se prevede obligativitatea platii impozitelor sau oricarei creante in momentul in care doresti sa iei in evidentele tale fiscale un autoturism(ma refer la situatia in cauza).Deci nimeni nu este obligat la plata impozitului.Conform articolului 264,265 din Codul Fiscal nu ar trebui sa am probleme in a primi acea stampila(cea de la fostul proprietar o am cum ca nu este inregistrat cu creante;acum mai este necesara din partea mea,pentru Politie).Voi ce parere aveti?Cu multa stima.Tavi

M-am citat pe mine deoarece consider ca postul acesta ii va ajuta pe viitorii proprietari de masini in demersul lor catre inmatriculare,fara a fi jecmaniti in mod tiganesc si nesimtit de catre functionarii publici.Am inmatriculat pe numele meu o masina chiar daca sunt dator la fisc(o suma insignifianta dar e vb de principiu).Cum?Nu m-am lasat intimidat de tanti de la ghiseu care nici nu ma bagat inseama cand a vazut ca figurez cu o creanta in baza lor de date si am cerut o copie a *notei interne a departamentului finante* prin care mi se interzice inmatricularea autoturismului(doamna a motivat ca printr-o nota interna imi este interzis acest lucru).Evident am fost pasat la alt ghiseu,aceeasi poveste,numai ca nota interna nu exista,este ceva stabilit verbal,fara date concrete negru pe alb,fara aparitie in M.O fara nimic.Deci jecmaneala pe fata.Am stat de vorba cu un anume sef de departament,l-am lamurit cum sta treaba si raspunsul a fost surprinzator: Domne,noi incercam sa recuperam creantele in orice mod posibil,sunt foarte multi datornici.EU:Pai bine bine domnu .....,dar si in mod ilegal?A ramas perplex,mi-a fost trecuta masina pe numele meu,am primit stampila si cu asta basta.Deci dragi colegi,uneori e bine sa consultati un notar/avocat pentru a nu cadea in plasa sistemului nostru defect.Eu asta am facut,nu m-a costat nimic si am rezultatul dorit.Nu instig la neplata datoriilor dar nicaieri in lege nu este specificata OBLIGATIVITATEA platii lor,ci doar se face trimitere la plata lor.O zi buna,nu acuz pe nimeni,ii inteleg si pe ei ca au de recuperat debite enorme,isi fac treaba dar atat doresc:sa ne mai lase si pe noi sa traim nu sa ni se ingradeasca orice drept(exemplu taxa auto,impozite exorbitante de parca suntem sclavii si ei stapanii nostri,dreptul la preschimbarea buletinului fara a fi nevoiti sa scoatem fiscalul etc).Succes si sper ca m-am facut inteles.
P.S:Terminati oamenilor cu certurile online si hai sa facem cumva sa ne jutam fizic sau macar cu unele sfaturi,cum oare vom progresa daca noi ne scoatem ochii reciproc si terminam prietenii in baza unor vorbe?
Va salut cu respect.Tavi

Tzzantaru 29-06-11 22:23

Salut , dintre baietii cu ursi de aici din Bv care au participat la E30 Meeting e vreunu care nu a stat duminica si nu a primit diploma de participare si/sau sticker?
Intreb sa stiu ca am vb cu Cipilica si poate mai e cineva care nu le-a luat si sa le trimita pe toate odata.Mersi

All times are GMT +2. The time now is 10:50.

- Copyright 2026 4Tuning