![]() |
Re: Zonă de discuţii libere - Cafenea
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
cum adica costuri legate de curatenie si indepartarea zapezii?? Da , VECTRA pt ce exista in orasu asta?pt ce are contract cu primaria?sau acolo parcarile cu plata sunt trecute la tarife speciale? cat despre zapada , aia e 3 luni/an(sau mai nou nici 1 luna cumulat) si daca nu ma insel intra tot in contractu ala de dezapezire |
Ce a fost cu olimpiada asta de politisti in seara asta? Stie careva?
|
Quote:
|
stiti careva de unde pot face si eu rost de un dop de intaritor pentru fibra de sticla?
|
Quote:
|
am fost si m-au trimis la piese auto, unde evident nu am gasit... cum arata? pe unde se gaseste (raion)?
|
Quote:
|
mersi costin, maine merg sa vad. sper sa gasesc :D
|
Quote:
|
te cam oftici tu asa putin ca stie mai multe ca tine:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
Quote:
|
Esti frustrat Yackone?
|
Quote:
|
Alooo gradinita... Peroxid sau Butanox la magazinele de bricolaj??? Reveniti-va. Daca habar nu aveti, stati naibi in banca voastra...pe deasupra mai induceti si lumea in eroare desteptilor.
Cat despre comentarile voastre...scoateti manuta din pantaloni cand incercati sa va faceti interesanti. |
Va scot eu la un suc sa va rezolvati problemele sau va bateti in continuare cu pumnii in piept in spatele monitorului?
|
Hai Yackone du-te si mai zi o gluma si razi singur cum faci tu de obicei... Ai ajuns un pic cam penibil marele combinatozaur....
|
Quote:
|
Noi am facut cei 7 ani de acasa in deplasare dar tu vad ca ai facut 30 in grota. Frustrat vad ca ai ramas tu ca n-ai loc de nimeni pe forumu asta. Ce dracu ba Yackone iti sta capu numa la ce are ursu in loc de mana? Ca vad ca numa replica aia o stii. Hai ca mai stiu eu una: "Puiul, peştele şi puţa se mānāncă cu mānuţa"
Hai succesuri :lol: |
Vreti sa va rezolv de niste conturi noi pe 4t ??? Puneti mana pe telefon si injurati in voie...Plm de scoala generala.
|
Mie-mi place sa ma uit sa vad cum se dau copii rotunzi din spatele monitorului.Chiar va rog sa continuati ca si asa azi nu prea am activitate
|
Si daca sunt rotund ce? Ai ceva cu oamenii mai grasuti?
Apropo, vreun filtru sport de cumparat pe unde gasesc in Brasov? |
Ce glume expirate....
|
@yackone: Intamplator chiar am luat intaritor de chit, ceva nemtesc, asa ca nu esti numa tu singurul care le stie pe toate...Zici de noi ca suntem invidiosi...pe ce??? ai tu ceva ce noi ne-am dori sau ce??? ai supercaruri???ai femei??? nu nu ai nimic. nici macar c_ _ _ _ _ (completeaza tu) nu sti decat sa fi lupu moralist,toata lumea e proasta si numai tu esti destept, si vad ca si alte specimene de pe forumu te-au luat ca exemplu...pentru noi esti un nimic, care toata ziua macane degeaba ,barfeste si zice expresii dintro carticica cu glume....
am luat destule avertismente si warnuri pe seama voastra...urmeaza ban, puteti sa imi dati ca oricum sa ales prafu de sectiunea brasov,,,in ultima perioada nu pot exista conversatii civilizate... trebuie sa se afirme cate un papagal |
Quote:
L.E. Nea Catalin, chiar asa? "Instigare la caterinca?" Nu e frumos sa-i penalizezi doar pe "aia mici"... |
Se pare ca aia mici au gura cea mai mare, caracterul asta zeflemitor nu va aduce nici un avantaj sau compasiune motivata de faptul ca sunteti "mici", Catalin trebuie sa stearga posturi si sa dea amenzi de parca e angajat cu norma intreaga numai pentru ca v-a prostit pe voi forumul?!
Ganditi de doua ori inainte sa scrieti ceva ca este foarte posibil sa va ia cineva jucaria. TOTI participantii la certuri, caterinci si mistouri sunt vizati ... Indiferent de "marime". |
Kap-ule daca te uiti pe pagina din urma ai sa vezi ca nu noi astia fraieri si mici am inceput caterinca si batjocora.... Nea Yackone e ala care face pe desteptul din orice chiar daca cateodata da orgoliul de varstnic si atotstiutor pe afara.
Chiar crezi ca noi nu avem altceva mai bun de facut decat sa stam pe forum si sa incepem discutii dinastea de 2 lei? |
da, deci pana la urma nu am gasit in practiker decat intaritor pentru lac, care nu rezolva nimic.
am citit ceva mai sus Peroxid sau Butanox de la magazinele de bricolaj. intra si bricostore aici? sau unde sa merg? deja mi s-a acrit :| |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ma fetelor,ca si asa va certati toata ziua ca niste pi.de,si in general pe forumul asta doar dinastia exista care numai comentarii au in program,eu propun sa facem un topic si sa il numim ,,Provocari la cearta si cafteala'' ca na poate poate dati si voi ptr prima oara in viatza cu pumnul nu cu palma si sa va tot trageti de par.
PS:sper ca acest post sa nu fie sters si sa nu fie citit ironic sau la misto,dar eu unul m-am saturat ca acest forum nu mai este de PASIONATI DE MASINI,este un forum de PASIONATE DE POSHETE,ca ultima oara cand am citit un topic util sau un post calumea era prin 2007-2008,alte sectiuni chiar fac tuning nu barfa. toata lumea are cont aici si scrie toate buruienile,GEN ce stiker mi-am tras,sa vezi ce tuning smecher si ieftin am facut cu doua leduri si CUSTOM, singurul lucru care pe multi ne mai face sa intram sunt aceste pizdareli de care ne-am saturat dar altceva nu avem ce sa citim pe sectiunea bv. ROG INCA ODATA SA NU FIE STERS SI SA SE IA ATITUDINE.CA E FORUM DE PASIONATI DE MASINI NU DE ASISTENTE SA NE TOT FACEM INJECTII REZOLVAREA E DACA AI CEVA DE ZIS\CERTAT CU CINEVA FA-O FACE2FACE. DACA AI CEVA INTERESANT DE ZIS LEGAT DE MASINI ZI AICI PE FORUM |
hai sa va arat unde se ajunge cand ai prea mult timp liber si mai ai si ceva bani
http://www.************/masini-noi/t...e-audi-8367547 |
Quote:
|
da search pe google la : asini-noi/tuning-auto/un-fan-din-rusia-a-creat-crossover-ul-coupe-audi-8367547
e o "opera" ruseasca |
Salut.
Stiti cumva pe unde pot sa imi indrept si eu doua lovituri usoare de pe portiera? Genu de lovitura clasica, un taran care nu stie sa se dea jos din masina si isi deschide portiera pana-n masina mea. Nu sunt adanci deloc, nu e zgariata vopseaua, dar eu doar aia mai vad la masina. Si ma refer la indreptat cu ceva de pe interior, nu chituit si revopsit, sau daca pot sa fac eu asta acasa si daca am sanse de reusita. Ma gandesc ca tabla sa intins acolo. Masina: un Logan. |
Quote:
|
Quote:
P.S:Terminati oamenilor cu certurile online si hai sa facem cumva sa ne jutam fizic sau macar cu unele sfaturi,cum oare vom progresa daca noi ne scoatem ochii reciproc si terminam prietenii in baza unor vorbe? Va salut cu respect.Tavi |
Salut , dintre baietii cu ursi de aici din Bv care au participat la E30 Meeting e vreunu care nu a stat duminica si nu a primit diploma de participare si/sau sticker?
Intreb sa stiu ca am vb cu Cipilica si poate mai e cineva care nu le-a luat si sa le trimita pe toate odata.Mersi |
| All times are GMT +2. The time now is 10:50. |
- Copyright 2026 4Tuning