![]() |
Re: Portul Constanta !
pai cred k o sa ajungem sa ne dam pe camp, ca sa nu ne mai urmareasca garda....
|
garda e la fundu meu tot timpu... nai vazut ce bricheta am... eu stiu bine campu de la tuzla numai ca nui drumu lat
e bun de drifturi alea alea si vine garda greu si stiu scurtaturi sa ne tiram repede... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
da loganu zboara f bine :))))))))))))))))))))))))))))))
|
aseara eram in port .. defapt azi dimineata... pe la 2-3 .. tot portul gol ... numai pe portiunea aia buna .. o mashina cu doi indieni ... doua shaorme ... la rugamintea " da-va in plm la o parte" am primit raspunsul .. "parcarea e mare .. ai loc sa te dai" .. in toata gropile.... dak vedeti mashina e o dacie alba cu fte ... tunariti-o cu cheia
|
ce ma ca dak le faceai vro 2 scheme asa mai aproape imediat ieseau deacolo :))
|
le intra shaurma pe gat :)
|
1 Attachment(s)
sal sunt prietenul lu gag, sunt mai nou pe forum ... am mai rupt dacia prin port ... si cu cagula .. si cu vesta :) pe strazi cred ma ma mai tineti minte :2gun:
|
bah .. cu gagula si vesta pe bulevard eu eram .. te rog frumos ... dah .... si sa nu uitam de pistol
|
te faci actor cu lucrurile mele :) :)
|
Quote:
|
ohooo.... se stie..tare noaptea aia...a fost prea belea.... c mijto intorceau romanii sa vada si ei ce se intampla:))
|
pai ai mah shanse racere sa-l gasesti prin port, k numai p-acolo iti faci veacu`.... bah ne strangem odata sa facem ceva interesant???
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:13. |
- Copyright 2026 4Tuning