Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Raposatul Port Tomis, fostul Aqua Magic, actuala parcare din Parcul Tabacariei ! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/989-raposatul-port-tomis-fostul-aqua-magic-actuala-parcare-parcul-tabacariei.html)

Don M 14-01-07 21:59

Re: Portul Constanta !

pai cred k o sa ajungem sa ne dam pe camp, ca sa nu ne mai urmareasca garda....

sonykel 14-01-07 22:02

garda e la fundu meu tot timpu... nai vazut ce bricheta am... eu stiu bine campu de la tuzla numai ca nui drumu lat
e bun de drifturi alea alea si vine garda greu si stiu scurtaturi sa ne tiram repede...

street_racer 15-01-07 10:28

Quote:

Originally Posted by sonykel (Post 693458)
bai street racer da tu esti cu x-icshi nici tu nu stii locurile... hai ca eu cu gagul suntem idienii si nu stim alt loc de cat portu...

bah ... vb personal de fazele astea ... plm ... in orash eu nu prea stiu locuri .. ca ... eforie sud unde imi place mie sa ma duc e paradis ptr racere >:)

street_racer 15-01-07 10:29

Quote:

Originally Posted by Hellman (Post 697815)
hai merem la bulgari si dam linii acolo ... ca si asa nu au ce sa ne faca :P

la bulgari riscam sa ramanem si fara mashini cica ... specialitatea casei la ei e cioarda... sunt mai rai ca rromanii

street_racer 15-01-07 10:31

Quote:

Originally Posted by CT-61-GAG (Post 698317)
prea tare azi in port cu sonykel :) era sa ne luam zboru in dambu ala de nisip.... da el o frana de mana si dupaia forja spre damb si zboara puiule zboara :))

zboara puiuleeeeeeeee... zboara planetaraaaaaaaa... zboara cutieeee ... draq cu motoruuuul ... la draq cu suspensiile ... sa se duca toateeee... ZBOARAAAA

Hellman 15-01-07 10:33

da loganu zboara f bine :))))))))))))))))))))))))))))))

street_racer 15-01-07 10:33

aseara eram in port .. defapt azi dimineata... pe la 2-3 .. tot portul gol ... numai pe portiunea aia buna .. o mashina cu doi indieni ... doua shaorme ... la rugamintea " da-va in plm la o parte" am primit raspunsul .. "parcarea e mare .. ai loc sa te dai" .. in toata gropile.... dak vedeti mashina e o dacie alba cu fte ... tunariti-o cu cheia

BuGyy 15-01-07 12:45

ce ma ca dak le faceai vro 2 scheme asa mai aproape imediat ieseau deacolo :))

BuGyy 15-01-07 12:45

le intra shaurma pe gat :)

Beleea 15-01-07 13:05

1 Attachment(s)
sal sunt prietenul lu gag, sunt mai nou pe forum ... am mai rupt dacia prin port ... si cu cagula .. si cu vesta :) pe strazi cred ma ma mai tineti minte :2gun:

Hellman 15-01-07 13:19

bah .. cu gagula si vesta pe bulevard eu eram .. te rog frumos ... dah .... si sa nu uitam de pistol

Beleea 15-01-07 13:23

te faci actor cu lucrurile mele :) :)

street_racer 15-01-07 13:48

Quote:

Originally Posted by Beleea (Post 699161)
sal sunt prietenul lu gag, sunt mai nou pe forum ... am mai rupt dacia prin port ... si cu cagula .. si cu vesta :) pe strazi cred ma ma mai tineti minte :2gun:

aha ... tu esti ala vesel care m-a speriat pe mine cu cagula si pistolul cu bile ... cant te gasesc prin port ? :-w >:) :P

Don M 15-01-07 14:01

ohooo.... se stie..tare noaptea aia...a fost prea belea.... c mijto intorceau romanii sa vada si ei ce se intampla:))

Don M 15-01-07 14:03

pai ai mah shanse racere sa-l gasesti prin port, k numai p-acolo iti faci veacu`.... bah ne strangem odata sa facem ceva interesant???

All times are GMT +2. The time now is 19:13.

- Copyright 2026 4Tuning