![]() |
Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +
cauta o nuca originala de ///M de aia cromata ca da bine pe al tau!
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
S`a muncit mult la masina asta.A iesit cam 98% din ce trebuia sa iasa sau cum trebuia sa iasa.Oricum,cand te apuci de o masina,niciodata nu ai cum sa zici,gata,am terminat..Spor la treaba..
Sapro,tu ai putea sa o inchiriezi la Pompieri.. |
Superba masina!Ce a fost si ce a ajuns!Felicitarile mele!
ps:Foarte misto treaba cu usb-ul.Zici ca e pus din fabrica! |
Quote:
Mersi mersi.....nu m-asteptam sa scrii vreodata p-aici.....oricum e exagerat procentajul de 98%.....undeva la 60% a ajuns acum, dupa parerea mea.....mai sunt de bagat bani o gramada, dar totul.....lin si progresiv. Multumesc frumos theolino ;) |
[QUOTE=jm3k3rd3mik;2801130]Da tati, dar nu ma grabesc.....mai la iarna, ca sa aibe colegii mei de la garaj timp mai liber ;)[/QUOTE
nu te grabi ca este timp:-) apropo...cromul ala parca nu prea da bine,ma refer la schimbator si rama cromata,mai bine puneai schimbator de ///M dala negru:-) dar e doar o parere.Numai bine |
a cam venit deja:chainsaw::confused2:omfg:
|
scuze n-am fost atent!Frumos!
|
In sfarsit s-au montat: kit-ul de ambreiaj, bucsi fuzeta, bucsi pivotante spate, 2x burduf caseta directie, capete de bare, brate cu pivoti, termostat+ carcasa, bujiile.....mai urmeaza uleiul si filtru, si placutele peste vreo 1000km......acum sunt cu ambreiajul in rodaj :cry:
S-au mai comandat rola intinzatoare, garniturile de la capac si cele de la bujii ca bujiile stateau in piscina :lol:. S-au montat si proiectoarele clare :joy: |
Quote:
|
Imi place de oamenii care baga bani si in siguranta, nu doar aspectul masinii.. gen body kit xenoane o folie si atat. E importanta si directia, si franele sunt importante, etc. Apreciez asta la astfel de oameni.
|
ti-ar trebuii un alt volan , dar in rest masina arata super bine
( scuze am vazut volanu din pz de mai sus nu cel din pagina precedenta , asa ceva iti trebuia si l-ai luat ) |
Mersi, mersi mult de tot baieti pentru urari ;)
|
tu, pe langa mine, faci parte din acei oamnei pe care taica`miu ii crede nebuni ca nu vrem masina mai noua, si baga o gramada de bani in una veche :))....daca era si el mai din generatia noastra probabil ne intelegea :))
|
Mai sunt oameni ca tatal tau boss.....si tata e tot la fel.....
Doamne cum poa'sa traga cu ambreiajul asta, cum ma pot invarti cu ea in mijlocul strazii :clap: mai am sa vad cum reactioneaza la un burn'out :pelvic_th |
| All times are GMT +2. The time now is 11:57. |
- Copyright 2026 4Tuning