Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor barbatii? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/6011-barbatii.html)

Bea69 05-09-07 20:34

Re: Ce vor barbatii?

scuze...mai degraba am vrut sa zic,k nevasta si fiica este ceva optional...
eu kiar cred k nu tre sa se casatoreasca toata lumea...k unii nu sunt facuti ptr asa ceva!!!
am mai zis eu,k dupa parerea mea atunci cind a fost inventata casnicia,nu le-a fost greu sa zica "pan' la moarte"...k doara in caz fericit au trait cam pana p la 30 d ani...dar acum,sta altfel treaba...:rolleyes2

aleks 06-09-07 17:20

:):):):)
tare teoria ta :)
si da, intr-adevar, unii din noi n-ar trebui sa ne casatorim, nu suntem facuti pt asa ceva :)

Magos 06-09-07 20:28

Teoria mea e ca na, fiecare trebuie sa aibe o jumatate, nu neaparat sa se casatoreasca, dar sa o aibe.. Pur si simplu!! :))
Si da, nu toti trebuie sa faca copii...:shock::shock: Ar fi... Dezastru de ar fi asa..

bodyspeed 06-09-07 21:37

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 1085770)
Teoria mea e ca na, fiecare trebuie sa aibe o jumatate, nu neaparat sa se casatoreasca, dar sa o aibe.. Pur si simplu!! :))
Si da, nu toti trebuie sa faca copii...:shock::shock: Ar fi... Dezastru de ar fi asa..

asta cu copii. sunt mai mult decat de acord , nu toata lumea este facuta sa aibe copil. vad zi de zi cum se chinuie ca nu stiu sa ii creasca si atatea si atatea , ce imi pare rau .. ca cei care vor sa aibe nu pot :cry: :cry:

BH09SSS 07-09-07 08:42

Sunt atatea cazuri in care cupluri care se iubesc si isi doresc un copil din tot sufletul nu il pot avea, si sunt aventurieri care se f*^ de se rup prin toti boschetii si pe unde apuca, si pe langa nu stiu ce ii ala un prez. si iese un copil nevinovat care ajunge ori prin case de copii ori pe strazi ori... Asta este viata, cateodata e nedreapta.

Magos 07-09-07 10:46

Exact la asta m-am referit si eu ... :(

Bea69 07-09-07 11:13

eu una,nu m-am referit la astea..desi e adevarat 100%...
ideea e..k dupa o anumita virsta,toata lumea inepe sa iti zica,k bah,ar fi cazul sa te linistesti,sa te casatoresti...si cum adik la 34 ink nu ai copil???(traducere libera : cum adik eu am pus botu' si ma kinui d nebun cu 2 puradei,si nu am vazut orasul seara d 3 ani...si tu te rupi ink in figuri?ia sa moara si capra ta!)
si noi,k boii...zicem,k da mah...poate ar fi cazul sa ma gindesc la o relatie serioasa...din care in mod obligatoriu intr-un an jumate iese un BB,k vezi tu...daca o femeie pune mana p unul d genu'..imediat ramine gravida,k printr-o minune...(daa,vb in gen,nu fac toti asa)...si trece asa un an,2...si te trezesti k desi iti iubesti copilul....vrei afara...si mori d plicti,cind te uiti la femeia ta,kre park se simte minunat in rolul d mama cu miros d prajeala in par..si e si mai fericita daca se poate vaicari cit d greu ii este...si c eroina e ea...sau invers...rol d tata,kre isi sufla copilul in c.r,se lauda in stinga si in dreapta cit d bun parinte este el....zice prietenilor cu muulta parere d rau,k nu mai poate iesi...dar d fapt nici nu vrea,k e multumit sa se uite la meci 24/24..dar are macar o scuza,si toata lumea il complace...
ehh...ar fi cazul sa renunti sa mai urmaresc filme horror...:D

aleks 07-09-07 12:58

hmmm...filme horror putin spus, realitate curata, iti spun eu ;)

TR_00_ANN 07-09-07 23:16

in afara de sex?...nasol.....pai normal k sex, pai ce mor virgin?....glumeam....yo vreau o nevasta mumoasa dar sa nu fie, pardon (proasta)

Mustang 07-09-07 23:20

Poate nu va proasta ...
Dar poate va fi atat de desteapta incat sa te joace pe degete.
De asta nu ai zis nimic.

bodyspeed 08-09-07 18:13

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1086723)
eu una,nu m-am referit la astea..desi e adevarat 100%...
ideea e..k dupa o anumita virsta,toata lumea inepe sa iti zica,k bah,ar fi cazul sa te linistesti,sa te casatoresti...si cum adik la 34 ink nu ai copil???(traducere libera : cum adik eu am pus botu' si ma kinui d nebun cu 2 puradei,si nu am vazut orasul seara d 3 ani...si tu te rupi ink in figuri?ia sa moara si capra ta!)
si noi,k boii...zicem,k da mah...poate ar fi cazul sa ma gindesc la o relatie serioasa...din care in mod obligatoriu intr-un an jumate iese un BB,k vezi tu...daca o femeie pune mana p unul d genu'..imediat ramine gravida,k printr-o minune...(daa,vb in gen,nu fac toti asa)...si trece asa un an,2...si te trezesti k desi iti iubesti copilul....vrei afara...si mori d plicti,cind te uiti la femeia ta,kre park se simte minunat in rolul d mama cu miros d prajeala in par..si e si mai fericita daca se poate vaicari cit d greu ii este...si c eroina e ea...sau invers...rol d tata,kre isi sufla copilul in c.r,se lauda in stinga si in dreapta cit d bun parinte este el....zice prietenilor cu muulta parere d rau,k nu mai poate iesi...dar d fapt nici nu vrea,k e multumit sa se uite la meci 24/24..dar are macar o scuza,si toata lumea il complace...
ehh...ar fi cazul sa renunti sa mai urmaresc filme horror...:D

este si asta o parte nevazuta a unei casnici, dar sa nu imi spui mie ca nu e parte si mai frumoasa a lucrurilor.....;)
o nevasta ...implicit ..un copil.. cu acestea.. si binenteles incojurati de iubire si respect...sa nu imi zici ca nu poti trai intr-o frumoasa casnicie

Quote:

Originally Posted by Bea69
daca nu ai cel putin un prichindel,despre kre sa zica toata lumea k esti "leit" tu....

...

Bea69 08-09-07 20:05

am sa iti zic sincer k eu mi-am pierdut increderea d tot in institutul acesta numit casnicie...si sunt d acord doar din momentul in kre omul vrea copil...
in rest 2 oameni pot trai impreuna fara hirtia aia d proprietate,k oricit d lucid/a ai fi tu...tot te strica..ptr k sunt momente k dai vina p ea...si nu mai esti constient k ceea c faci o faci ptr k asa crezi tu k vrei,sau ptr k esti obligat/a s-o faci din moment c esti casatorit...
daca stai cu cineva..doar asa...te lupti ptr el/ea in fiecare clipa pana c kiar vrei,esti constient k d fapt esti p picioarele tale,so implicit nu te incurci din punct d vedere material...asa k in momentul in kre devine treaba putreda...iti va fi mai usor sa mergi mai departe...k ink o data iti zic.."pan' la moarte" e al naibii d lung...si oamenii se skimba...
si da...copilul e o treaba serioasa....el nu a cerut sa se nasca p lumea asta..si daca ai ales sa fie asa,pai fa bine si da-i tot la ce are el dreptul!adik la o familie...atentie,grija...
fiecare alege c crede k e mai bine ptr el/ea...iar daca nu mai are posibilitatea...incearca sa faca cumva...si capra si varza!:-) ;)

bodyspeed 08-09-07 21:17

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1089171)
am sa iti zic sincer k eu mi-am pierdut increderea d tot in institutul acesta numit casnicie...si sunt d acord doar din momentul in kre omul vrea copil...
in rest 2 oameni pot trai impreuna fara hirtia aia d proprietate,k oricit d lucid/a ai fi tu...tot te strica..ptr k sunt momente k dai vina p ea...si nu mai esti constient k ceea c faci o faci ptr k asa crezi tu k vrei,sau ptr k esti obligat/a s-o faci din moment c esti casatorit...
daca stai cu cineva..doar asa...te lupti ptr el/ea in fiecare clipa pana c kiar vrei,esti constient k d fapt esti p picioarele tale,so implicit nu te incurci din punct d vedere material...asa k in momentul in kre devine treaba putreda...iti va fi mai usor sa mergi mai departe...k ink o data iti zic.."pan' la moarte" e al naibii d lung...si oamenii se skimba...
si da...copilul e o treaba serioasa....el nu a cerut sa se nasca p lumea asta..si daca ai ales sa fie asa,pai fa bine si da-i tot la ce are el dreptul!adik la o familie...atentie,grija...
fiecare alege c crede k e mai bine ptr el/ea...iar daca nu mai are posibilitatea...incearca sa faca cumva...si capra si varza!:-) ;)

ufff. bea69. ce sa zic.., din ce scri aici bag seama.... ca treci prin ceva asemantor, increderea ta in institutul acesta numit casnicie... e mai mult increderea in persoana cu care intemeiezi acest institut..;)
sunt de acord ca 2 oameni pot trai fara aceea hartie...careia nu ii poti spune chiar act de proprietate .. pentru ca nimeni nu are dreptul de a-si insusi femeia/barbatul ca pe o proprietate , nu te leaga o hartie..

Quote:

...k oricit d lucid/a ai fi tu...tot te strica..ptr k sunt momente k dai vina p ea...si nu mai esti constient k ceea c faci o faci ptr k asa crezi tu k vrei,sau ptr k esti obligat/a s-o faci din moment c esti casatorit...
n-am trecut prin casnicie sa iti spun..ca asa am facut,doar iti zic ca trebuie sa fi rational..fara a invinui pe ea.. sau invers pentru ceea ce se intampla.. ca nu va fi totul roz,, ci mai degraba sa vezi ce soluti se pot gasi... asta impreuna cu sotia/sotul ...

Quote:

k ink o data iti zic.."pan' la moarte" e al naibii d lung...si oamenii se skimba...
de la caz ..la caz. , nemotivat.. eu zic ca nu are de ce... din moment ce in relatie nu intervine monotonia si rutina.. si ambii parteneri stiu sa intretina vie aceea flacara de la inceput...daca unul din ei.. incepe sa sufle.. se stinge

BH09SSS 09-09-07 00:26

Toate aste se intampla de la caz la caz... nu toata lumea este asa cum ati spus-o voi... dar cum zicea si BEA69 in general vorbind asa se cam intampla.

Dar daca am sta sa privim partea buna a lucrurilor... parca nu e atat de rau :P

needBrain 09-09-07 00:49

toate au un farmec al lor....
important e sa invatam din greseli.cred ca e singurul bine pe care cineva paote sa si-l faca

All times are GMT +2. The time now is 06:46.

- Copyright 2026 4Tuning