![]() |
Re: AG 88 PVA
Felicitari pt masina chiar arata bine! Parerea mea e ca arata mult mai bine cu jantele BBS dar vb aia gusturile nu se discuta.Km multi fara incidente si spor la mesterit :) !
|
iti urmaresc topicul de mult vreme si am numai laude pentru tine ,oarte frumasa DAcia
|
Multumesc baieti!Zilele astea masina si-a tras adidasii de vara si rezervorul cel nou!Sper sa pun si poze daca reusesc sa o spal un pic caci cu vremea asta e foarte murdara!:(
|
da tragei o spalare si cu adidasii noi merita o sedintza foto dupa ce trece vremea asta urata .Spor la treaba in continuare si hia cu motorul ala sus k se apropie expozitia...
|
hai ma cu pozele ca ma faci curios;) vreau sa vad ce ai facut tu acolo
|
:ihearu: ce motor domnule bolid,ce pregatesti tu acolo???:-)
|
vor veni si poze si motor si toate.usor ca nu e graba....mare chestie nu e asa de vazut decat ca aspect general.dar daca sunteti curiosi in privinta pasajelor cum este DVL a trebuit sa bag teava sa fac putin loc rotilor.rezulatula fost plesnirea kitului si ruperea tablei sudate acum 2 ani in autogen deci m-am ales cu 2 rupturi in tabla...:D Ce motor am mai spus,nu ma repet ca sa nu zica lumea ca ma laud! :))
|
da laudate ma:lol: date de aici:-P
sunt curios cat de mult sau crapat pasajele la tine;) si vreau sa vad cum vine per general cu rotile alea albe, poate faci si tu maine 2 3 poze |
Mie unu imi place foarte mult cum arata cu rotile astea!mai mult decat cu BBS-urile,pot spune ca sunt multumit de alegerea facuta!:D
De plesnit au plesnit mult,autogenul si factorii gen apa+sare si-au facut simtita prezenta!asta e... |
ba ma bucur ca-ti plac, sincer;) dar tot vreau poze:lol:
|
ok!maine o sa pun si poze...
|
sy ce cilindree ai la motor?
|
13 Attachment(s)
Quote:
Azi am facut si cateva poze cu toate ca era jegoasa in ultilmul hal.pe langa roti si rezervor masina a mai primit si o facatura de antifurturi si o rezerva slim!:D P.S. Am si eu nevoie de tabla de protectie de deasupra rezervorului... |
Īmi place mult cum arată din spate.
Dau bine jantele pe ea. |
Esti un nemernic.....:D....de ce nu ai spalatooooo inainte de poze ????
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:38. |
- Copyright 2026 4Tuning