![]() |
Re: Vw bora Edition
Ultima e urata.
|
Quote:
|
imi poate da cineva detalii cum se poate activa functia range?
am facut update la vag com..11.1 si as vrea sa fac si eu una alta in rest standby,mai astept ceva finainte,stau la panda pentru jante si astept vremea buna(cam 1 luna...max2) sa o bag la vopsit:rolleyes2 |
prea multe detalii nu am primit dar in fine...
treaba sta in felul urmator: "ecuatia" jantelor l-am rezolvat,99% jantele saptamana viitoare vor fi la mine tot ce zic de pe acum ca sunt pe 18...modulare din 3 bucati si ceva rar pe la noi8)(chiar foarte rar pentru ca nu am vazut absolut nici un anunt cu ele)si mai frecventez siteuriile de la vecini(ungaria mai ales...)si nimic... oricum nu asta ii principalul,chestia ii ca am rezolvat-o si pe asta asptept si restu(discuriile,bara stabilizatoare..)si sa vina vremea buna,pentru vopsit |
Quote:
|
Quote:
in fine caut un negru cat mai inchis inchis si lucios,am inteles ca negru fara metal chestia cu hayonul nu stiu ce sa zic,chiar nu m-am gandit,hotarat |
L 041(cod culoare) negrul fara metal de la vw:-)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
neeeeegru si oglinda |
Hai sossy arata-ne noile achizitii ca stiu eu ceva :lol::lol: ai ceva la naftalina :))
|
Quote:
oricum,eu sunt multumit atat de starea in care se afla si cat de ideia ca o sa dea bine(le vopsesc miezul)insa mai in detalii o sa intru cand ii cazul deocamdata caut gume |
niste pareri va rog pentru marca de guma buna si ca calitate dar si sa se intinda
din auzite falken,dunlop(sp 9000)bf goodrich,toyo si brigestone...is ok astea?sunt altele mai ok...?! ex am gasit ceva nankang,insa nu stiu nimic despre ele:rolleyes2 |
1 Attachment(s)
L041 on Bora
|
Quote:
cam asta caut si eu....intunecat si totusi stralucitor8) mersi de poza |
| All times are GMT +2. The time now is 10:38. |
- Copyright 2026 4Tuning