![]() |
Re: Oltcit 12TRS - PH 10 CGH & Julaikos customs
Pai sa fie alea gata,miercuri seara puate puate :twisted:
|
N-am mai vazut-o de mult live:) inca se tine bine:-P PS: acu 10 minute pe pasaju' Basarab
|
Acum chiar merge nu doar se tine bine,ca sa fiu modest asa :P
|
5 Attachment(s)
Azi m-am sculat cu noaptea in cap si mi s-a pus pata pe placa cu boxe din spate,statie si placa de sunet...rezultatul se vede in poza,adio boxe pe spate,adio statia din porcbagaj,am facut si un mic paravan sa nu ma fie asa evidenta buctelia de gipiel :lol:
iar ca sa nu trancane saracia aia de placa am prins-o cu 4 arcuri facute dintr-un arc de acceleratie si este bric :twisted: Attachment 2431161Attachment 2431162Attachment 2431163 Si doua pozne cu bara de manta,mai trebuie sa tai cam 1cm din fiecare bucata,dar n-am avut timp si de dansa... Attachment 2431159Attachment 2431160 |
chederul de la haion este original ? sau e de alta masina?
|
Chederul este de pe al doilea oltcit al meu(vvk) si nu stiu de la ce masina este :oops: e mai scurt cu vreo 5cm,dar altfel e un cheder foarte bun :D as zice ca e de bmw dar nu bag mana in foc...
|
Quote:
|
Multumesc ;)
|
Ieri sera, cam pe la 18.00, am avut placerea sa-ti admir bolidul, de la o oarecare distanta cei drept, erai pe M-tii Carpati, probabil ai fost in vizita pe la Bogdan. Arata mult mai bine in realitate decat in poza.
|
Merci,din pacate timpul isi spune cuvantul peste pregatirea masinii,s-a umflat vopseaua pe ici pe colo :rolleyes2
|
pivot de o luna caput.
rulment 1 an,caput le-am schimbat azi pe partea stanga :rolleyes2 |
iulica ma sperii deja ... nu de alta dar dupa vreo 4 ani deabea acuma m-au lasat pivotii si bucsele ... chiar asa proaste sunt drumurile la voi sau piesele sunt proaste
|
Quote:
|
Si drumurile sunt cum sunt dar piesele proaste te omoara...culmea ca dupa ce i-am schimbat acum o luna am luat o mare groapa pe dreapta,si acolo inca nu e nici un zgomot suspect,iar rulmentul l-am schimbat fiindca avea un sirenaj masina dinspre roata stanga cand luam curba la stanga,rulmentul nu avea joc dar avea o oaresce uzura asa ca daca tot am dat fuzeta jos l-am schimbat in 2 timpi si 3 miscari :)
|
Salut, ai fost cumva in data de 20 pe la CNVC Teliu ? Cred ca tie ti-am admirat Oltcitul :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:37. |
- Copyright 2026 4Tuning