Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Zonă de discuţii libere - Cafenea (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/2679-zona-discutii-libere-cafenea.html)

Cipri10 02-06-11 11:42

Re: Zonă de discuţii libere - Cafenea

Quote:

Originally Posted by costinbv (Post 4369091)
incerc inca odata , si sper ca de aceasta data sa functioneze....nu are rost sa ne mai certam pe tema arcurilor...actiunea este deja facuta si este problema noastra ca doar noi va trebui sa ne schimbam piesele asa ca nu stiu de ce va deranjeaza pe voi asa de tare acest subiect....nu am nimic cu nici unul din voi atata timp cand ne purtam cat de cat civilizat...
in concluzie fiecare isi face ce vrea la masina taie sau nu din arcuri si fiecare isi pastreaza propria conceptie in privinta arcurilor...cred ca nea ajuns cata "morala" neati facut si de acum in colo ne vedem de treburile noastre....

Nu te mai crede atata in centrul atentiei ca nu s-a luat nimeni de arcurile tale. Sa discutat despre conceptul romanesc de a taia arcurile si incetarea promovarii acestei tehnici pentru ca este TOTAL gresita. Dar fiecare intelege ce vrea ;).

Tzzantaru 02-06-11 11:55

ahahahahaha ce ma distreaza pe mine astia care o tot dau in barci cu masina lu taticu si pasiune

ia zi costine repede masina aia din banii cui o ai??

iar tu robert sunt curios cat ai tras la sapa pt masina aia.si te tot plangi pe aici ca n-ai bani da totusi apari cu un 205 pe forum.nu ti se pare si tie ca ceva se bate cap in cap?

asta ca sa nu va intreb pe amandoi cine plateste impozitu , asigurarea si combustibilu pe care il ardeti voi in fiecare zi prin oras.

cat despre pasiunea voastra cred ca ati inteles gresit semnificatia ei

costinbv 02-06-11 12:09

a trebuit sa imi vand kartul ca sa imi iau masina...si kartu il cumparasem din banii castigati din competitii...si absolut totul platesc din banii mei...unii mai si lucreaza...si cu toiate astea zilnic ma dau cu masina si nu ma fau smecher ca am masina cand defaot merg cu ratu...dar pana la urma cine sunteti voi sa va dau socoteala

Tzzantaru 02-06-11 12:22

da pana la urma voi cine sunteti sa scoateti ochii la altii ca se dau cu masina lu taticu?ca asta n-am inteles-o.

costinbv 02-06-11 12:28

Quote:

Originally Posted by Tzzantaru (Post 4369187)
da pana la urma voi cine sunteti sa scoateti ochii la altii ca se dau cu masina lu taticu?ca asta n-am inteles-o.

din moment ce se da mare smecher si se apuca sa ii critice pe altii pe tot felu de copilarii am tot dreptul sa zic un adevar/...pe cand altii strang bani de la parinti noi taiem arcuri ca nu avem de unde strange mai multi bani

Tzzantaru 02-06-11 12:35

mhm...te cam incurci in declaratii..da in fine

daca stau sa fac telenovela acum cu voi mai scriem iar aiurea 2 pagini asa ca ma opresc aici.

Yackone 02-06-11 12:52

Bai voi astia mici ... ar trebui sa va uitati prima si prima data la voi ... toate activitatile voastre se rezuma la a sta ca viermele-n untura (postat pe forum ,intepat alti membrii , stat cu manuta in pantaloni) ... viata voastra e masinile (ca sa ma exprim pe limbajul celor cu mai putina scoala) ati ajuns la pubrtate si va credeti buricu' pamantului .... s-au umflat outele ? mergeti la fetite ... lumea vorbeste ca sunteti rasuciti va vede impreuna tot timpul . macar tineti-va frustrarile pentru voi si nu va mai legati de toti ... fiecare cu ce poate si cum poate cu masina lu taticu , lu bunicu sau a cui o fi . Pune-ti mana si munciti ....nu mai asteptati sa va cada din cer ceva (bani sau ceva facut pe gratis) .

Syc@ 02-06-11 13:50

Devine interesant, :twisted: si asa ma plictiseam la munca mai fac si eu ceva lectura :twisted::lol::lol: musca ma musca, dai mare capac dei tziuie :lol:

Robert Coca 02-06-11 14:08

Quote:

Originally Posted by Tzzantaru (Post 4369138)
iar tu robert sunt curios cat ai tras la sapa pt masina aia.si te tot plangi pe aici ca n-ai bani da totusi apari cu un 205 pe forum.nu ti se pare si tie ca ceva se bate cap in cap?

205-ul cat si 306-le au fost cumparate din banii mei personali. De unde am avut eu bani pentru 205? Simplu. Masina a fost doar 10 millioane. De unde m-am invartit de bani e problema mea. Asigurarea mi-o platesc eu. Impozitul e moca. Rovinieta mi-o plateste mamica :oops: Gazul mi-l platesc eu.

Happy? :)

ps. E pacat ca s-a ajuns la tigania asta si s-au stricat "prietenii" pentru un rahat.

tavi_cc 02-06-11 17:11

Salut baieti,adresez o intrebare celor ce sunt in domeniu si stiu clar la ce ma refer:am o datorie pe nume(impozit ne-platit nu amenzi sau mai stiu eu ce) si doresc sa inmatriculez un autoturism pe numele meu;iar acum intrebarea:voi avea dificultati?Stiu ca in Codul Fiscal nu se prevede obligativitatea platii impozitelor sau oricarei creante in momentul in care doresti sa iei in evidentele tale fiscale un autoturism(ma refer la situatia in cauza).Deci nimeni nu este obligat la plata impozitului.Conform articolului 264,265 din Codul Fiscal nu ar trebui sa am probleme in a primi acea stampila(cea de la fostul proprietar o am cum ca nu este inregistrat cu creante;acum mai este necesara din partea mea,pentru Politie).Voi ce parere aveti?Cu multa stima.Tavi

B 83 RMJ 02-06-11 19:18

din cate stiu eu nu poti inmatricula o masina pe numele tau daca esti dator la fisc. sau sa treci in proprietatea ta (deci pe numele tau, nu al sotiei sau al fratelui) o casa, un pamant etc. asta era prin 2006-7, daca s-a schimbat ceva intre timp nu mai stiu, atunci stiu ca asa era pentru ca aveam un vecin care a facut taximetrie si avea amenzi o cutie intreaga. nu le-a platit, spunand ca se sterg automat dupa 5 ani. si in 2002 a terminat cu taximetria (a lucrat pe masinile firmelor de taxi din bv), a vrut sa-si cumpere o masina pentru familie, dar a asteptat pana s-au prescris toate amenzile...

p.s. nu lua chiar de bun ce ti-am zis, nu stiu daca s-a mai schimbat ceva intre timp (de ex, executare silita). deci nu bag mana foc. sper ca ai inteles ceva din ce am scris :D.

450yfz 02-06-11 23:37

Re: Masinile noastre, modificari, poze, detalii

Quote:

Originally Posted by 450yfz (Post 4347739)
mda tot nu am aflat ce suspensie folosesti!

deci ai arcuri taiate nu???bun si asa!

Robert Coca 03-06-11 07:57

E suspensie sport Raceland.

Syc@ 03-06-11 10:38

alea sunt arcuri Sport FLEX

Syc@ 03-06-11 12:32

Ma intreb oare de ce numai postu meu are un patratel rosu jos in colt, sunt user VIP sau oare am primit un cartonela rosie?
eu imi iau jucariile si plec acasa:evil:

B 83 RMJ 03-06-11 12:41

cred ca ti-ai luat un cartonas rosu. si ala nu il vezi decat tu si moderatorii. or mai fi luat si altii, dar tu nu ai cum sa vezi.

Robert Coca 03-06-11 19:27

Eu sunt la al 3-lea galben... Unde mai e libera exprimare in tara asta? :(

Syc@ 04-06-11 08:59

Quote:

Originally Posted by Robert Coca (Post 4372453)

Numai u esti vinovat, daca nu consuma galbenele pe tine imi damea mie galben, la al treilea galben trebuia sa iei rosu si sa te dea afara dar na nu se poate ce arbitri avem nu stiu regulile jocului. :twisted:

Robert Coca 04-06-11 09:10

Defapt e al 4-lea in total pe contul asta. Nu conteaza :D

Catalyn 04-06-11 10:22

Probleme domle'

Quote:

Originally Posted by Syc@ (Post 4373187)
Numai u esti vinovat, daca nu consuma galbenele pe tine imi damea mie galben, la al treilea galben trebuia sa iei rosu si sa te dea afara dar na nu se poate ce arbitri avem nu stiu regulile jocului. :twisted:

Mda, ai luat rosu inainte de galben, nu te da nimeni afara da sti ca esti "profesor" la caterinca deci nu te mai vaicari.

Quote:

Originally Posted by Robert Coca (Post 4372453)

daca ai frustrari pe diverse teme si cu diversi nu inseamna ca trebuie sa te exprimi cum vrei tu pe forum si apoi sa pozezi in victima.

Syc@ 04-06-11 10:31

Re: Probleme domle'

Quote:

Originally Posted by Catalyn (Post 4373327)
Mda, ai luat rosu inainte de galben, nu te da nimeni afara da sti ca esti "profesor" la caterinca deci nu te mai vaicari.

NU este adevarat, :sad: ... rectific nuu , este adevarat domle :twisted: :lol:

Robert Coca 04-06-11 10:44

Nu mai exista democratie in tara asta :nospam:

Yackone 04-06-11 11:21

Quote:

Originally Posted by Syc@ (Post 4373341)
NU este adevarat, :sad: ... rectific nuu , este adevarat domle :twisted: :lol:

Trebuie sa recunoastem ca te-ai cam "prafuit"...nu mai ai "gloria" din vremurile bune... Eu zic sa pui mana sa te antrenezi ca nu vezi iei numa cartonase "skittles"... Pune mana la munca si ia un ban de ala de o saptamana:lol::lol::lol:

Syc@ 04-06-11 11:26

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 4373426)
Trebuie sa recunoastem ca te-ai cam "prafuit"...nu mai ai "gloria" din vremurile bune... Eu zic sa pui mana sa te antrenezi ca nu vezi iei numa cartonase "skittles"... Pune mana la munca si ia un ban de ala de o saptamana:lol::lol::lol:

Nu frate ca am bani nu cersesc, da nu lucrez cu saptamana " DAI SI MIE 3 LEI?, DAI SI MIE 3 LEI?" :twisted::twisted:

IL Capo 04-06-11 13:19

Am impresia ca il primeste cat de curand la cat de activ e...

Syc@ 04-06-11 13:52

Quote:

Originally Posted by IL Capo (Post 4373679)
Am impresia ca il primeste cat de curand la cat de activ e...

na heheeheeee :evil:

morbidan 06-06-11 18:30

are careva ideie care sunt preturile la aqua parck cel din Noua ? si ce program de functionare are
ms frumos

Cipri10 07-06-11 07:00

Din cate vazusem undeva era 35 de lei intrarea, programul de functionale nu il stiu.

Alex.T 09-06-11 13:06

O intrebare: Daca am vandut o masina si am facut act de V-C si eu am radiat-o si nu ii trimit noului proprietar fiscalul ce se intampla? :D

Syc@ 09-06-11 14:36

Quote:

Originally Posted by Alex.T (Post 4385400)
O intrebare: Daca am vandut o masina si am facut act de V-C si eu am radiat-o si nu ii trimit noului proprietar fiscalul ce se intampla? :D

Se intampla ca esti Tzaran, si o sa platesti impozit la ea pana ii trimitzi fiscalu ;) , si daca ala e baiat fain o vinde mai departe ca sa ai u ce cauta masina apoi.

Alex.T 09-06-11 15:04

Quote:

Originally Posted by Syc@ (Post 4385599)
Se intampla ca esti Tzaran, si o sa platesti impozit la ea pana ii trimitzi fiscalu ;) , si daca ala e baiat fain o vinde mai departe ca sa ai u ce cauta masina apoi.

Da' io am radiat masina, deci nu mai e pe numele meu. El are 30 de zile sa o inscrie pe numele lui...

SethBv 09-06-11 15:10

Mi se pare ca daca nu o baga nici el la fisc, o sa intre automat inapoi la tine :lol:

IL Capo 09-06-11 15:24

Ti se pare prost...nu are nici o treaba, in cel mai rau caz vine ala peste tine, cam atat.

Tzzantaru 09-06-11 15:26

Quote:

Originally Posted by Alex.T (Post 4385400)

si ca ce chestie sa nu-i trimiti fiscalu?daca omu vrea sa-si treaca masina pe nume o sa-i trebuiasca.nu inteleg ce ai avea tu de castigat de pe urma asta...

Syc@ 09-06-11 15:30

Quote:

Originally Posted by Alex.T (Post 4385663)
Da' io am radiat masina, deci nu mai e pe numele meu. El are 30 de zile sa o inscrie pe numele lui...

da dar asta daca ii dai u fiscalu fara nu are ce sa faca, faci colectie de hartii.

Alex.T 09-06-11 15:31

Quote:

Originally Posted by Tzzantaru (Post 4385710)
si ca ce chestie sa nu-i trimiti fiscalu?daca omu vrea sa-si treaca masina pe nume o sa-i trebuiasca.nu inteleg ce ai avea tu de castigat de pe urma asta...

Doar interbam, ca fiscalu' deja e pe drum. Intrebam ca omul era asa pasiv, daca ii trimit sau daca nu fiscalul... :)

SethBv 09-06-11 16:15

Quote:

Originally Posted by IL Capo (Post 4385704)
Ti se pare prost...nu are nici o treaba, in cel mai rau caz vine ala peste tine, cam atat.

No, daca mi se pare prost atunci imi cer scuze ;)

Tzzantaru 11-06-11 20:25

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 4390628)
Eu o vad ca pe o investie: Primaria investeste bani in amenajarea parcarilor, bani pe care vrea sa-i recupereze in scopul altor investitii (nu vile, nu masini) de modernizare a orasului. Si pana la urma...e o suma asa de mare ceruta pe un loc de parcat? Stiu ca sunt offtopic.

iti raspund aici sa n-o dam in offtopic pe thread-ul celalalt.

Arata-mi si mie o parcare in care a investit primaria ceva , in afara de 3 dungi albe pe asfalt si-un aparat de autotaxare.

Si da , in momentu in care ai de umblat prin diverse locuri in oras si trebuie sa platesti de cate 6 ori parcarea mi se pare mult.de curand am umblat prin oras sa inmatriculez o masina si-am dat o caruta de bani pe parcari in enspee mii de locuri(sa nu mai zic , ca stai la cozi de-ti vine acru si trebuie sa platesti cate-o ora sa nu te trezesti cu "surprize")

Daca investea in locatiile alea si punea niste bariere si 2 paznici sa mai umble printre masini mai ca ma bucuram.dar asa , sunt niste bani platiti aiurea

Cat despre locurile cu "caracatita"...ce minunat e cand mergi la cineva in vizita si n-ai loc sa lasi masina.E de vis...

Cipri10 12-06-11 10:39

E minunata ideea ca unul sa ocupa cel putin 2 locuri de parcare in acelasi timp, un loc cu masina si un loc cu prostia aia de triunghi. Macar de faceau o investitie in aparate mai calumea, unde puteai plati si cu bancnote nu doar cu fise :)

dexter_20 12-06-11 17:29

Quote:

Originally Posted by Tzzantaru (Post 4390652)
iti raspund aici sa n-o dam in offtopic pe thread-ul celalalt.

Arata-mi si mie o parcare in care a investit primaria ceva , in afara de 3 dungi albe pe asfalt si-un aparat de autotaxare.

Si da , in momentu in care ai de umblat prin diverse locuri in oras si trebuie sa platesti de cate 6 ori parcarea mi se pare mult.de curand am umblat prin oras sa inmatriculez o masina si-am dat o caruta de bani pe parcari in enspee mii de locuri(sa nu mai zic , ca stai la cozi de-ti vine acru si trebuie sa platesti cate-o ora sa nu te trezesti cu "surprize")

Daca investea in locatiile alea si punea niste bariere si 2 paznici sa mai umble printre masini mai ca ma bucuram.dar asa , sunt niste bani platiti aiurea

Cat despre locurile cu "caracatita"...ce minunat e cand mergi la cineva in vizita si n-ai loc sa lasi masina.E de vis...

Ai uitat sa iei in calcul si asfaltarea in sine. Eu de asemenea am fost in situatia de a plati parcari peste parcari, dar asta e. Dar de cand am vazut ca ies mai ieftin cu un abonament de o zi pe toate liniile RAT Brasov (5ron) am renuntat la masina. Pentru un student orice ban in plus e binevenit

All times are GMT +2. The time now is 23:23.

- Copyright 2026 4Tuning