![]() |
Re: Zonă de discuţii libere - Cafenea
Quote:
|
ahahahahaha ce ma distreaza pe mine astia care o tot dau in barci cu masina lu taticu si pasiune
ia zi costine repede masina aia din banii cui o ai?? iar tu robert sunt curios cat ai tras la sapa pt masina aia.si te tot plangi pe aici ca n-ai bani da totusi apari cu un 205 pe forum.nu ti se pare si tie ca ceva se bate cap in cap? asta ca sa nu va intreb pe amandoi cine plateste impozitu , asigurarea si combustibilu pe care il ardeti voi in fiecare zi prin oras. cat despre pasiunea voastra cred ca ati inteles gresit semnificatia ei |
a trebuit sa imi vand kartul ca sa imi iau masina...si kartu il cumparasem din banii castigati din competitii...si absolut totul platesc din banii mei...unii mai si lucreaza...si cu toiate astea zilnic ma dau cu masina si nu ma fau smecher ca am masina cand defaot merg cu ratu...dar pana la urma cine sunteti voi sa va dau socoteala
|
da pana la urma voi cine sunteti sa scoateti ochii la altii ca se dau cu masina lu taticu?ca asta n-am inteles-o.
|
Quote:
|
mhm...te cam incurci in declaratii..da in fine
daca stau sa fac telenovela acum cu voi mai scriem iar aiurea 2 pagini asa ca ma opresc aici. |
Bai voi astia mici ... ar trebui sa va uitati prima si prima data la voi ... toate activitatile voastre se rezuma la a sta ca viermele-n untura (postat pe forum ,intepat alti membrii , stat cu manuta in pantaloni) ... viata voastra e masinile (ca sa ma exprim pe limbajul celor cu mai putina scoala) ati ajuns la pubrtate si va credeti buricu' pamantului .... s-au umflat outele ? mergeti la fetite ... lumea vorbeste ca sunteti rasuciti va vede impreuna tot timpul . macar tineti-va frustrarile pentru voi si nu va mai legati de toti ... fiecare cu ce poate si cum poate cu masina lu taticu , lu bunicu sau a cui o fi . Pune-ti mana si munciti ....nu mai asteptati sa va cada din cer ceva (bani sau ceva facut pe gratis) .
|
Devine interesant, :twisted: si asa ma plictiseam la munca mai fac si eu ceva lectura :twisted::lol::lol: musca ma musca, dai mare capac dei tziuie :lol:
|
Quote:
Happy? :) ps. E pacat ca s-a ajuns la tigania asta si s-au stricat "prietenii" pentru un rahat. |
Salut baieti,adresez o intrebare celor ce sunt in domeniu si stiu clar la ce ma refer:am o datorie pe nume(impozit ne-platit nu amenzi sau mai stiu eu ce) si doresc sa inmatriculez un autoturism pe numele meu;iar acum intrebarea:voi avea dificultati?Stiu ca in Codul Fiscal nu se prevede obligativitatea platii impozitelor sau oricarei creante in momentul in care doresti sa iei in evidentele tale fiscale un autoturism(ma refer la situatia in cauza).Deci nimeni nu este obligat la plata impozitului.Conform articolului 264,265 din Codul Fiscal nu ar trebui sa am probleme in a primi acea stampila(cea de la fostul proprietar o am cum ca nu este inregistrat cu creante;acum mai este necesara din partea mea,pentru Politie).Voi ce parere aveti?Cu multa stima.Tavi
|
din cate stiu eu nu poti inmatricula o masina pe numele tau daca esti dator la fisc. sau sa treci in proprietatea ta (deci pe numele tau, nu al sotiei sau al fratelui) o casa, un pamant etc. asta era prin 2006-7, daca s-a schimbat ceva intre timp nu mai stiu, atunci stiu ca asa era pentru ca aveam un vecin care a facut taximetrie si avea amenzi o cutie intreaga. nu le-a platit, spunand ca se sterg automat dupa 5 ani. si in 2002 a terminat cu taximetria (a lucrat pe masinile firmelor de taxi din bv), a vrut sa-si cumpere o masina pentru familie, dar a asteptat pana s-au prescris toate amenzile...
p.s. nu lua chiar de bun ce ti-am zis, nu stiu daca s-a mai schimbat ceva intre timp (de ex, executare silita). deci nu bag mana foc. sper ca ai inteles ceva din ce am scris :D. |
Re: Masinile noastre, modificari, poze, detalii
Quote:
|
E suspensie sport Raceland.
|
alea sunt arcuri Sport FLEX
|
Ma intreb oare de ce numai postu meu are un patratel rosu jos in colt, sunt user VIP sau oare am primit un cartonela rosie?
eu imi iau jucariile si plec acasa:evil: |
cred ca ti-ai luat un cartonas rosu. si ala nu il vezi decat tu si moderatorii. or mai fi luat si altii, dar tu nu ai cum sa vezi.
|
Eu sunt la al 3-lea galben... Unde mai e libera exprimare in tara asta? :(
|
Quote:
|
Defapt e al 4-lea in total pe contul asta. Nu conteaza :D
|
Probleme domle'
Quote:
Quote:
|
Re: Probleme domle'
Quote:
|
Nu mai exista democratie in tara asta :nospam:
|
Quote:
|
Quote:
|
Am impresia ca il primeste cat de curand la cat de activ e...
|
Quote:
|
are careva ideie care sunt preturile la aqua parck cel din Noua ? si ce program de functionare are
ms frumos |
Din cate vazusem undeva era 35 de lei intrarea, programul de functionale nu il stiu.
|
O intrebare: Daca am vandut o masina si am facut act de V-C si eu am radiat-o si nu ii trimit noului proprietar fiscalul ce se intampla? :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Mi se pare ca daca nu o baga nici el la fisc, o sa intre automat inapoi la tine :lol:
|
Ti se pare prost...nu are nici o treaba, in cel mai rau caz vine ala peste tine, cam atat.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Arata-mi si mie o parcare in care a investit primaria ceva , in afara de 3 dungi albe pe asfalt si-un aparat de autotaxare. Si da , in momentu in care ai de umblat prin diverse locuri in oras si trebuie sa platesti de cate 6 ori parcarea mi se pare mult.de curand am umblat prin oras sa inmatriculez o masina si-am dat o caruta de bani pe parcari in enspee mii de locuri(sa nu mai zic , ca stai la cozi de-ti vine acru si trebuie sa platesti cate-o ora sa nu te trezesti cu "surprize") Daca investea in locatiile alea si punea niste bariere si 2 paznici sa mai umble printre masini mai ca ma bucuram.dar asa , sunt niste bani platiti aiurea Cat despre locurile cu "caracatita"...ce minunat e cand mergi la cineva in vizita si n-ai loc sa lasi masina.E de vis... |
E minunata ideea ca unul sa ocupa cel putin 2 locuri de parcare in acelasi timp, un loc cu masina si un loc cu prostia aia de triunghi. Macar de faceau o investitie in aparate mai calumea, unde puteai plati si cu bancnote nu doar cu fise :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:23. |
- Copyright 2026 4Tuning