Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Fiabilitate: japoneze vs. germane (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/99521-fiabilitate-japoneze-vs-germane.html)

GTR 09-06-13 14:06

Re: Fiabilitate: japoneze vs. germane

Dacia Duster im 100.000 KM Dauertest - Dekra

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/nr7axQ4qCY8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

aleks 09-06-13 15:02

Quote:

Originally Posted by GTR (Post 5495879)

Daca as si intelege ce povesteste, tare ar fi bine :lol:
Pricep doar ca l-a suparat rugina, dar e bine ca e o masina ţapana si robusta8)

JDV 11-06-13 20:30

Quote:

Originally Posted by GTR (Post 5495879)

Si ce treaba are clipul asta cu subiectul topicului?

GTR 11-06-13 23:01

Quote:

Originally Posted by JDV (Post 5498279)
Si ce treaba are clipul asta cu subiectul topicului?

Fiabilitatea. Topicul a luat putina amploare si a devenit pe parcurs unul de fiabilitate in general, nu numai intre japoneze si germane.

eMH 12-06-13 11:01

Pai Dacia se vinde in unele tari cu sigla Nissan, deci o incadram la japoneze :D

JDV 12-06-13 11:32

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 5498744)
Pai Dacia se vinde in unele tari cu sigla Nissan, deci o incadram la japoneze :D

Asta cam asa este....In India, Dusterul se vinde sub sigla Nissan cu numele de Terrano..

OFF TOPIC...Cei care aveti experienta si carnet auto as vrea sa arunce un ochi pe acest topic...repet...decat cei cu carnet auto si experienta in domeniu.
https://forum.4tuning.ro/221-colt-leg...ml#post5498758
Scuze ca fac off topic dar sectiunea de incadrare nu este tocmai populata.
THX

franz34sm 14-06-13 14:49

Nu mi se vad luminile calumea in bord, la giugu asta de Golf. Am scos bordu afara sa-i schimb ledurile sau becurile, si iam pus de 2 wati, degeaba. Am vazut ca mai multi care au Golf au problema asta. La japoneze n-am avut problema asta. Mai bine imi luam o japoneza diesel, ca mai bine umblam. La germane numi place ca nu-i luminat bordu cum trebe, la japoneze numi place raza de directie. Deja imi pare rau ca mi-am luat Golf. De ce naiba n-au putut face japonezii masini diesel cu schimbator automat, ca din ala imi luam. Am auzit ca se vorbea ceva de tacso nu stiu cum, ca se schimba hirtia aia din bord. Numa banii imi maninca masinile astea germane. Nici femeia nu papa atitia bani, ca si giugurile astea de masini germane. Ca mo mincat pe mine in cur sa-mi iau masina germana.

fasso 14-06-13 15:40

And he's back ! :lol:

!41! 14-06-13 16:02

Quote:

Originally Posted by franz34sm (Post 5500941)
Nu mi se vad luminile calumea in bord, la giugu asta de Golf. Am scos bordu afara sa-i schimb ledurile sau becurile, si iam pus de 2 wati, degeaba. Am vazut ca mai multi care au Golf au problema asta. La japoneze n-am avut problema asta. Mai bine imi luam o japoneza diesel, ca mai bine umblam. La germane numi place ca nu-i luminat bordu cum trebe, la japoneze numi place raza de directie. Deja imi pare rau ca mi-am luat Golf. De ce naiba n-au putut face japonezii masini diesel cu schimbator automat, ca din ala imi luam. Am auzit ca se vorbea ceva de tacso nu stiu cum, ca se schimba hirtia aia din bord. Numa banii imi maninca masinile astea germane. Nici femeia nu papa atitia bani, ca si giugurile astea de masini germane. Ca mo mincat pe mine in cur sa-mi iau masina germana.

iei japoneza si intorci cu frana de mana :)

alex.panciu 14-06-13 18:14

Quote:

vezi ca apare s-classe modelul nou poate ala te multumeste....

JDV 14-06-13 19:05

Quote:

La germane numi place ca nu-i luminat bordu cum trebe, la japoneze numi place raza de directie. Deja imi pare rau ca mi-am luat Golf. De ce naiba n-au putut face japonezii masini diesel cu schimbator automat, ca din ala imi luam.

Sa mor de nu apareti ca ciupercile dupa ploaie :lol:
Mai era unu la stirea cu Mercedes-Benz CLS 63 AMG care face 10 sec pe sfertul de mila.....ca vezi doamne...pe el nu prea il mai impresioneaza masinile ce scot 10 secunde...nu de alta dar in Fast&Furious 1 era deja o masina ce scotea doar 10 sec.
Asa si tu cu lumina din bord :lol::lol::lol:

Trebuie sa pun comentariul si aici deoarece este mana cereasca asa ceva.
"Dar mie nu mi se pare ceva asa extraordinar la masina de 10 secunde , tinand cont ca in Fast&Furios 1 ( 2001 ) deja exista o masina de 10 sec , asa ca toate chestiile astea sunt depasite ... " :lol:

marcelush2 14-06-13 20:13

:)) JDV, nu stau sa caut, dar daca e adevarat ce spui, (si nu ma indoiesc ca e) tipul ala ar trebui sa se impuste cu un pistol cu lapte:)) sa-i vin mintea la cap.

JDV 14-06-13 20:29

Quote:

Originally Posted by marcelush2 (Post 5501211)
:)) JDV, nu stau sa caut, dar daca e adevarat ce spui, (si nu ma indoiesc ca e) tipul ala ar trebui sa se impuste cu un pistol cu lapte:)) sa-i vin mintea la cap.

https://www.4tuning.ro/curse-legale/u...nde-18893.html :lol:

GTR 16-06-13 17:53

Quote:

Originally Posted by JDV (Post 5501224)

:)))))))))))))))))))))))) Tare rau! :))))))))))))))))))))

GTR 27-06-13 20:29

.
"Deşi Toyota a vāndut anul trecut cele mai multe automobile la nivel global, profitul anual al Volkswagen depăşeşte de peste două ori rezultatul grupului japonez."

Oare de unde vine profitul asta atat de mare!?

All times are GMT +2. The time now is 04:09.

- Copyright 2026 4Tuning