![]() |
Re: Portul Constanta !
ce zicetzi fratilor merem la o plimbare pe plaja cu masinile ca e vremea frumoasa nu trebuie irosita ziua ? la modern acolo sa facem niste cerculetze in nisip si sa le pozam de sus :) sau dak avetzi alte idei spuneti !!
|
facem facem da facem cerculetze cu batzu in nisip eu vreau sa fac si un castel de nisip...:):):) sper ca nu va ganditi la cerculetze cu masina ca alea sunt ilegale...
|
hai ca a fost frumos in seara asta :) icetu cu incetu portu isi revine !
|
iar ai fost ma fara mine in port???
|
C revine ma in port? Se intampla ceva? aseara au fost special knd au facut bolidurile alea liniuta si cerculete...
Tare rau, cele mai marpha masini cu telecomanda p care le-am vazut.....:)))))))))) Data viitoare vin si eu :)) |
Am gasit eu un loc mai bun defapt tot portul este dar cel de la bulgari :) Sa vezi frate acolo ce stradute misto inclinate numai bune de drifturi in Balcik.
|
prea tare azi in port cu sonykel :) era sa ne luam zboru in dambu ala de nisip.... da el o frana de mana si dupaia forja spre damb si zboara puiule zboara :))
|
nu mai zic de virajele si frana de mana in piatza ovidiu faceau infart cucuanele :)
|
da gagule si ai cu ``ce faci fetele te plimbi`` las ca reinviam noi portu daca nu reusim asta e... noi sa ne simtim bine...
|
ca sa reinvii portu .nu vei reusii cu 2 masini ....dar stai voi linistiti ca portu nicodata nu va fii ce a fost ...sau poate va fii ....dar o seara doua
|
aa eram sa uit replica inainte sa zboare puiu :)))) ciau bambini ciau :)))!!!
|
gata ma nu mai da tot din casa :) ca nuti mai zic ceam facut la intoarcere
:) |
da anu trecut pe vremea asta era ceva prin port ?
|
era ceva ... PAL NNA SCO si inca catzi baietzi veseli ca noi
|
palu si acuma e deci cam toat atatia eram... sau ma inshel eu??? eu inainte nu calcam asa des prin port ma dadeam pe camp la bunici
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
- Copyright 2026 4Tuning