![]() |
Re: Ce vor barbatii?
Quote:
@robertzel : ptr k daca citesc eu kestii d astea p aici,d miine kiar am sa cred k barbatii vor asa ceva..k io-s asa mai naiva...NEtrecuta prin viata...:D :D :D (si evident,incapabila sa vorbesc serios) parerea mea este,k abia atunci va dati seama,intr-adevar c va doriti,cind ati reusit sa realizati nevoile astea primare....comfortul financiar,ordinea in viata personala...sa fiti recunoscuti...and bla bla... vb lu' needbrain:degeaba ai casa frumoasa,daca stai cu frica in ea..si nu ai curajul sa ai incredere nici macar intr-o singura persoana...degeaba ai reusit sa iti iei masina visurilor tale..daca nimeni nu se bucura cu tine d ea....si degeaba esti miezul miezului la 40 d ani..daca nu ai cel putin un prichindel,despre kre sa zica toata lumea k esti "leit" tu....;) |
sad.. but true
bea69 tot mai multe persoane..tind sa faca cam toate cele enumerate de tine.. si observa tarziu cand numai au ce face , casa o mai faci la 40 de ani masina si asta, dar princhidelul sau princhidei sa incepi de la 40 de ani in sus..e naspa |
Ce vrea un barbat e simplu : sa aibe un servici in urma caruia sa nu fie muritor de foame si sa isi permita sa iasa in oras si sa se imbrace dupa cum ii taie capu; sa aibe o masina cu care sa se poata deplasa uned are nevoie ; sa fie economa (sa lasam vrajelile cu motoare puternice si masini joase ; la drumurile din Romania nu tine figura si in plus alea`s vise de copilasi naivi de bani gata la care mamicuta si taticutu le face plinu in buzunare asa ca o masina cu consum mic si care te poate duce peste tot); sa aibe un loc unde sa puna capu linistit si nu in ultimul rand pe cineva cu care sa isi imparta fericirea si tristetea.
Mai mult nu conteaza ca si asa toti ajungem la 2m sub pamant in final. Iar daca e faza cu masini puternice si bani .. astea vin in timp daca esti destept si stii ce vrei de la viata. |
Hmm...o teorie "sanatoasa"....
|
ce ne face fericitzi...:-??...o femeie buna(ei bine dacas 2 nu strica nici ala:))),ceva masini faine,motociclete,vile,cam astea...adik in mare banii ne fac fericiti...daca ai bani ai multe:(
|
jur..k data viitoare ,cind vre-unul dintre domni sare la gatul femeilor k sunt materialiste,am sa il directionez sa citeasca p aici...:shock:
|
Quote:
Quote:
iar ce ai enumerat u e de scurta durata ce sa zic..ai bani ai probleme sa te faca fericit banii ??? poate sa intretina fericirea creata de cele enumerate de HackY ;) si bea69.. vezi materialisti baieti |
ei bine eo nus bogat...este cand nam bani sa ies in oras linistit sa ma mai distrez cu prietenii iar cand am atunci ii ok...deci poate de asta ma gandesc ma gandesc ca ne fac fericitzi.....intradevar ai probleme cand ai multi bani ex:nu stii dc ai prieteni...dar in mare nu cred ca banii fac pe cineva sa fie neffericit insa cand nai......
|
nu te condamna nimeni...nici p tine..si nici p ai' mai in varsta....k pana c nu ajunge omul sa simta treaba p pielea proprie,nu prea poate sa creada k banul nu este intodeauna solutia tuturor problemelor...;)
in skimb...aici se poate discuta despre c anume doresc barbatii d la o femeie..nu numai d la viata...asa k ,in afara d bani,masini economice,sau rapide...ce anume va place la o femeie? sa fie pisica blanda?sau sa va faca zile negre?:-) |
Eu categoric prefer varianta blanda, gingasa, simpatica.
Obisnuiesc sa ma enervez repede la femeile mai ale dracu. |
pai...si eo prefer fetele mai blande
|
Quote:
bad news: nu crap anul astsa, si nici urmatorii 50, da' anunt din timp cand am de gand sa dau coltu' :D |
ufff... n-am vazut asa ceva..
tot baietul.. de pe aici vrea blanda .pisika.. :rolleyes2 si in pat idem.. :-P .. sau o mica bestiuta aleks.. zi-le si tu.. eu unu.. vreau una "blanda" care zgarie rau ;) |
Pai acela reprezinta idealul feminin..
Nu stii vorba ?? FEMEIA PERFECTA = Dama in societate , Dansatoarea la bara in dormitor... Asa ca de ce te mai intrebi..?:P |
De fapt corect este:
Dama in societate, curva in pat. Dar nu caut asa ceva. Poate sa fie a dracu in societate, dar daca cu mine se comporta exemplar, ma cam doare pe mine la pl de ce zice lumea de ea. Acum sa nu interpretati ca, daca tovarasii imi spun ca e curva, nu inseamna ca nu o supun la un mic test sa imi dau seama daca e ce se da ea, sau daca este persoana descrisa de tovarasi. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:23. |
- Copyright 2026 4Tuning