![]() |
Re: AG 88 PVA
2 Attachment(s)
i-auite ce am descoperit ieri intr-un raft uitate pana si de vanzatoare.....noroc ca am inaltimea adecvata si mi-a batut faza direct pe ele!:) masca din pacate nu avea,asa ca daca are cineva vreuna i-as fii recunoscator!:)
OFF: si legat de crema e de mancat ma vaca dreaq ,te gandesti tu repede la prostii...te mai dai si de gol al lume ce iti place sa folosesti!:D |
o vrei pe aia de R 12 Gordini?
cu vasilina iti place tie:lol: |
o sa vin sa o iau de pe aia de R 12 sa vad daca pot bricola putin cu ea sa incapa frumos!dar nu e de Gordini e de la Turkey..:D
|
Vad ca umbla un nou trend...toata lumea se da pe ochelari ingropati...
Nu iti mai plac aia de TX/TLX ? |
cat au costat ochelarii aia ca am cautat de mi-a venit rau:|
|
Fortaaa Bolidule cred ca e singuru bot cu ochelari care-mi place si mie...bafta multa:D...cat despre masca parca aveam si eu una :D!!!
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
am inteles ca modelu asta se numeste TX....si bolidule masca o am dar e la tara daca e vedem cum merem sambata sa o luam...:D!!!
|
sunt la AG luna asta.trec prin Bucuresti doar o zii-doua cat am nevoie pe la facultate!asa ca nu pot merge...
|
Am urmarit lucrarea ta si sunt bucuros ca mai exista pasionati de dacii prin Arges. Eu cred ca ii sta bine daca ii faci dungile gordini , dimensiuniele le-am vaz pe undeva pe aici pe 4tuning ,daca le gasesc le pun ..Sper ca anul acesta se face o intalnire a celor care au dacii.
Bafta in continuare cu lucrarea. |
ma sunt cativa baieti si in Pitesti cu dacii reusite zic eu...
stiu unde sunt dimensiunile dungilor dar nu in asta sta masina mea acum...are nevoie de altele! |
Ma bolidule ma cand se incalzeste sau cand se duce dracu zapada asta....tragem o tura pana la Buftea la mine sa iti dau masca aia:D!!!
|
6 Attachment(s)
ceva lucrari din seara asta..:)
|
este pompa de benzina de injectata?sau alt model?:)din ce ai facut garnitura aceea? si ce "modificari"are aceasta pompa?:)
|
rezervorul este de injectata!pompa este de injectie dar de Reno 19 si lucreaza la 2 bari. inelul de adaptare e facut din sticlo-textolit.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:36. |
- Copyright 2026 4Tuning