![]() |
Re: Masina mea: Opel Kadett GSI in curs de modificare
2 Attachment(s)
Gata "flanshilii". Cred ca pana la urma strang piesele si le voi pune toate cand refac motorul.
|
10 Attachment(s)
cam tarziu pentru pozele de la mioveni dar poate iti plac
bafta la modificat |
daca tot vrei sa scazi temperatura de sub capota schimba termlostatul cu unul de 82g si termocupla cu una care deschide la 95g. Eu vroiam sa mai pun si banda termo dar nu mai este nevoie.
multa bafta. |
lau multumesc frumos pt poze. Se observa in ultimele doua poze diferenta data de o plecare mai buna ...statusem pe bara mult timp si chiar nu mai stiam cum sa plec sa am cat mai multa aderenta. A fost si prima "legala" cu "noul" debitmetru si -a vazut ca trage mai ok.
Din pacate sambata nu cred ca ma bag la linii pentru ca as vrea sa o mai menajez pana fac motorul...dar poate cine stie...ma sucesc. Cu temperatura sub capota nu o sa umblu la gmv si termostat pt ca iarna nu o sa fie chiar ok...de asta am ales solutia cu banda. Inca astept oferte daca are cineva asa ceva. |
ce ar mai fii de modificat la ea?
|
Quote:
|
cand vrei sa pui evacuarea si ambreiajul? nu de alta dar o sa am ambele ;)
|
Quote:
Scrie aici ce ai si la ce pret sa vedem ce imi trebuie. Mie mi-ar trebui evacuare de la serpi in spate.....fara finala ca o am si un disc de ambreaj "smecher". Volanta o voi usura eu...sau ma mai gandesc daca o usurez ca e posibil sa pierd din cuplu si castig turatie. Daca ma insel sper sa fiu corectat. Le: mi-ar trebui si un pinion reglabil la axa..insa cred ca pot sa il rezolv pe plan local. |
vezi daca ai posibilitatea sa compari traseul de evacuare cu un astra F sa vedem daca ii la fel. daca da facem un pret irefuzabil ;)
|
Eu cred ca e la fel...nu facea neamtu` ceva sa faca multe matrite :). Ambreaj ceva?
|
Quote:
|
Felicitari bobitza...ti-ai luat revansa :) suzi fierbe :)) i-am spus sa stea linistita...asa e cu astea mai in varsta...au ele experienta lor :))
|
Quote:
ia zi ce facusi ? statusi pe dreapta ... am auzit ca au fost cele mai tari liniute .. unde se mai fac liniute cu 1 singura masina ? unde se mai fac liniute pt timpul de cronometru ? unde mai castigi linia si pierzi la cronometru .. ? unde mai fug caii de sub capota ... ? unde se mai fac liniute de 400 si franare in 60 :)) ? unde mai vine lumea fara benzina decat de o linie :))? unde te roaga organizatorii sa te dai si nu mai vrei :))? doar la PITESTI :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: |
Quote:
Facem rezumat.... eu m-am dus la linii cu gandul sa casc gura, norocul meu a fost ca m-a vazut Iancu cand am ajuns si a vb cu politia sa intru. Am in trat si m-am fofilat pe acolo cu gandul sa o parchez. Pana la urma masina a concurat...dar nu condusa de mine. La prima cursa a vomitat putin ulei pe la buson si apoi din cate vad pe timpi a scazut usor usor. Desi am spus in nenumarate randuri ca trage mai bine cu debitmetru asta am vrut sa am confirmarea "de pe strada" si asa am purces la provocarea suzuki-ului alb care m-a batut anul trecut. Ne-am dat de doua ori si am castigat de fiecare data, suzi e chiar fasneata si usurica. Eu am venit cu ea la fel cum e si acum cu toate alea in ea....undeva la 1100 kg. Dupa cronometrul magic diferenta intre mine si cel care a condus-o in cursele "oficiale" e undeva la o secunda. I-am explicat cum sa plece si unde sa schimbe...dar na..e greu cu o masina care e prima data cand o conduci. Scoatea el oleak de fum din cauciucuri la start....dar nu-i nimic....ii trimit factura prin fax :) A fost o sambata ok...m-am bronzat , am confirmat faza cu debitmetrul si s-a simtit bine si Nutu. Era sa uit.... Nutu s-a dat si cu vr6 turbo dar cand a schimbat treapta 3 s-a scurtat cablu` de ambreaj si nu a debraiat bine :))). Cel putin pana acolo se tinea binisor baba. o sa mai urmeze cel putin o linie legala.... numai dupa ce refac motorul si daca e ok atunci o voi usura si voi rezolva problema temperaturii din admisie care e foarte mare. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:16. |
- Copyright 2026 4Tuning