![]() |
Re: Vw bora Edition
cu airride masina se va aseza intai pe motor . pana sa ajungi la schimbat bara stabilizatoare si taiat lonjeron trebuie ridicat motorul
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
ar da bine si asa :D
|
Poza 2 ( VT - RH ZW3 ) sunt fostele jante ? :-P
|
Quote:
deci?! Quote:
in rest ini place ernom bara spate(un fel de tip M...)de fapt cred ca ii votex nu stiu exact ce style... |
Frumoasa masina !
Succes in continuare !:D |
bara este r-line :D
|
Quote:
Quote:
in fond as vrea si eu ceva de genul dar sincer nu tin neaparat sau prioritar se aduna incet contul pentru vopsit...sa vad cu jantele mele ce si cum iar pe urma luam ceva special(Vn line de la Schmidt...)in cazul in care imi intra socoteliile si mai 2-3 chestii..... restu ramane la voia intamplarii interior recaro,bari r sau vortex si etc.. |
2 Attachment(s)
activitate zero dar nu am pierdut timpul:D
nu prea am timp ca inca trag pentru " finante " dar am achizitionat un sul mare de pasla insonorizanta(portbagajul vreau sa o fac si daca am nervi mai continuu cu restu masinii) + benzi de led pe care le montez in portbagaj(revin cu detalii cand ma apuc de treaba) am gasit bara de rigidizare de 85kw tdi...sper sa asa si fie caut discuri sport striate pe fata(nu ma intereseaza marca) am dat tipsul,urmeaza o toba de inox(vanez gt xtreme) si analizez piata legat de jante 99% trec pe 18 dar sa vad cu banii,cum ma inteleg cu omul(pregatesc ceva frumos si din cate vad rar pe la noi)daca nu asta e:oops::???: varianta avarie rh zw3(insa pe 17)....pana acolo oricum mai este sa ne auzim cu bine |
de nu ai achizitionat un material insonorizant dedicat?
chestie dinaia am si eu in dulapul in care este pus filtrul de la acvariu , ca sa nu faca zgomot |
Quote:
nu mi-am propus exclusiv pentru sunet |
Pai si atunci de ce o mai pui? N-are ce sa-tit tina umezeala cand vei pune rezerva dupa ce faci pana? O sa-ti miroasa urat in portbagaj. Buna ar fi fost o pasla cu foita.
|
Quote:
Eu aşa fac. :) |
Spre exemplu eu nu am tavita. Daca mai ai si portbagajul plin ce mai faci? Sunt o mie de inoportunitati.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:55. |
- Copyright 2026 4Tuning