Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Vw bora Edition (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/286268-vw-bora-edition.html)

PAK 03-01-13 22:47

Re: Vw bora Edition

cu airride masina se va aseza intai pe motor . pana sa ajungi la schimbat bara stabilizatoare si taiat lonjeron trebuie ridicat motorul

soosy 04-01-13 03:37

Quote:

Originally Posted by PAK (Post 5305230)
cu airride masina se va aseza intai pe motor . pana sa ajungi la schimbat bara stabilizatoare si taiat lonjeron trebuie ridicat motorul

aaaaaaaalta belea:)) bine ca nu trebuie sa imi bat capul si cu asta:shock:

scrisit 04-01-13 04:23

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5305102)
tin sa cred ca golf 4,bora,Leon...nu sunt pentru asa ceva,dar evident daca tare vrei se poate adapta,rezolva problema cumva

Ti-a luat mult sa-ti dai seama? Ce masina e facuta pentru asa ceva?

miahi89 04-01-13 10:11

2 Attachment(s)
ar da bine si asa :D

Adryanno 06-01-13 14:41

Poza 2 ( VT - RH ZW3 ) sunt fostele jante ? :-P

soosy 11-01-13 00:02

Quote:

Originally Posted by scrisit (Post 5305384)
Ti-a luat mult sa-ti dai seama? Ce masina e facuta pentru asa ceva?

nu trebuie sa iti dai seama...este simplu doar sa urmaresti cate chestii intampini pentru a o lasa jos..ex la audi a4 nu am avut absolut nici o treaba nici daca o lasam pe brate(nu atingea planetara,nu era baia mai joasa si etc etc..)la fel si golf 2 si mai pot continua
deci?!

Quote:

Originally Posted by miahi89 (Post 5305492)
ar da bine si asa :D

da ar da...fara discutii...dar ii vorba de modificarea portbagajului din cate vad,vedem cand intra la vopsit poate ma bag si la asa ceva dar inca nu m-am gandit cert
in rest ini place ernom bara spate(un fel de tip M...)de fapt cred ca ii votex nu stiu exact ce style...

crs38 11-01-13 00:13

Frumoasa masina !
Succes in continuare !:D

miahi89 11-01-13 03:50

bara este r-line :D

soosy 12-01-13 12:01

Quote:

Originally Posted by crs38 (Post 5314245)
Frumoasa masina !
Succes in continuare !:D

muuultam...acum cum da caldura sper sa reusesc ceva mai frumos si mai pe "placul" tuningului sa tin masina mai de weekend iar in asa fel trec la r18,mai lasata daca se poate si etc...multe alte detalii

Quote:

Originally Posted by miahi89 (Post 5314313)
bara este r-line :D

da exact...momentan nu imi venea si nu am avut timp sa ma uit dupa ea

in fond as vrea si eu ceva de genul dar sincer nu tin neaparat sau prioritar
se aduna incet contul pentru vopsit...sa vad cu jantele mele ce si cum iar pe urma luam ceva special(Vn line de la Schmidt...)in cazul in care imi intra socoteliile si mai 2-3 chestii..... restu ramane la voia intamplarii interior recaro,bari r sau vortex si etc..

soosy 03-02-13 16:06

2 Attachment(s)
activitate zero dar nu am pierdut timpul:D
nu prea am timp ca inca trag pentru " finante " dar am achizitionat un sul mare de pasla insonorizanta(portbagajul vreau sa o fac si daca am nervi mai continuu cu restu masinii) + benzi de led pe care le montez in portbagaj(revin cu detalii cand ma apuc de treaba)

am gasit bara de rigidizare de 85kw tdi...sper sa asa si fie
caut discuri sport striate pe fata(nu ma intereseaza marca)
am dat tipsul,urmeaza o toba de inox(vanez gt xtreme) si analizez piata legat de jante 99% trec pe 18 dar sa vad cu banii,cum ma inteleg cu omul(pregatesc ceva frumos si din cate vad rar pe la noi)daca nu asta e:oops::???:
varianta avarie rh zw3(insa pe 17)....pana acolo oricum mai este

sa ne auzim cu bine

.Alex 03-02-13 16:38

de nu ai achizitionat un material insonorizant dedicat?
chestie dinaia am si eu in dulapul in care este pus filtrul de la acvariu , ca sa nu faca zgomot

soosy 03-02-13 16:41

Quote:

Originally Posted by .Alex (Post 5346850)
de nu ai achizitionat un material insonorizant dedicat?
chestie dinaia am si eu in dulapul in care este pus filtrul de la acvariu , ca sa nu faca zgomot

pentru ca in principiu am cumparat-o pentru ca sa pun in portbagaj pe partea de jos a politei(unde este doar metal)pun pasla asta si peste mocheta(cat mai aproape de cea originala)mai apoi sa pun si inprejur la roata de rezerva

nu mi-am propus exclusiv pentru sunet

B999CPY 04-02-13 11:05

Pai si atunci de ce o mai pui? N-are ce sa-tit tina umezeala cand vei pune rezerva dupa ce faci pana? O sa-ti miroasa urat in portbagaj. Buna ar fi fost o pasla cu foita.

andi_cimpean 04-02-13 14:42

Quote:

Originally Posted by B999CPY (Post 5348019)
Pai si atunci de ce o mai pui? N-are ce sa-tit tina umezeala cand vei pune rezerva dupa ce faci pana? O sa-ti miroasa urat in portbagaj. Buna ar fi fost o pasla cu foita.

Teoretic, dacă ţii la maşină, nu bagi roata de rezervă direct īn cavitatea ei, ci aştepţi să ajungi acasă, lăsānd-o pāna atunci, pe tăviţa din portbagaj. Ajuns acasă, o speli, o ştergi/usuci şi după aia o bagi īn locul destinat ei.

Eu aşa fac. :)

B999CPY 04-02-13 15:08

Spre exemplu eu nu am tavita. Daca mai ai si portbagajul plin ce mai faci? Sunt o mie de inoportunitati.

All times are GMT +2. The time now is 06:00.

- Copyright 2026 4Tuning