![]() |
Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +
Quote:
|
8 Attachment(s)
S-au pus semnalele albe + splittere, s-a colantat din nou fusta fata + splitterele in carbon 3M.......splitterele alea mi-au dat de furca rau de tot, si inca imi dau :chainsaw: am 2 variante cu ele, ori inaltata masina, ori le dau jos......s-au luat si proiectoare clare, dar sa vad cand le pot pune.
|
lasa gogule k orice placere cere sacrificii ;)) oricum e smekera rau...mai ridici suspensiile.sau cauciucuri de iarna;)
|
Mergeau niste semnale clare dar smoked nu chrome look:)
Incearca sa le mai afumi si pe astea un pic de tot:) P.S: Farul stanga a fost spalat si cel din dreapta nu de e diferenta asta intre ele, sau au schimbat si farurile? |
Quote:
P.S. @nel - era sters farul de mecanic cand a pus semnalu'....in poze da intr-un fel, dar live se vede altfel, sa vezi noaptea ce mijto se vad semnalele, ca da angel-eyesu' si-n ele :rockon: Farurile sunt noi, au vreo juma' de an cred |
3 Attachment(s)
Gogule, ai facut masina foarte frumoasa sa stii !! Felicitari !
P.s. Uite...niste amintiri :lol: |
Quote:
Multam' my friend ;) |
4 Attachment(s)
Nu cred ca e aceeasi masina :))
|
2 Attachment(s)
Stai ca mai am una-doua :mrhappy:
Tin minte si acum, prima data cand am vazut`o alba, era seara si era parcata acolo la BCR ca de obicei...trecand pe acolo...o vad si raman socat :yikes: :| Cred ca am ocolit`o de cateva ori pana am plecat de langa ea, nu`mi venea sa cred ce frumoasa e :D |
ce bine iti sta cu verigheta pe mana :lol::lol::lol::lol:
|
Ce inalta putea sa fie :lol:
Tu repede cu verigheta.....nu vazuse nimeni :omfg: |
Ba da, vazusem eu, dar am zis sa tac, poate te superi :-P. Vroiam sa zic...."da bine mai luceste verigheta aia pe manutza ta" :D :-P
|
3 Attachment(s)
Astazi au sosit din Germania si restul de piese :pistoles:: tot kitul de ambreiaj, 2x bucsi fuzeta, 2x bucsi pivotante, carcasa termostat, bujii, placute fata, oring joja, ulei, filtru ulei, burduf planetara
|
nene, te rog eu frumos, intrebi acolo de un pret de ambreiaj pentru a mea ? ca as vrea si eu tot original... 318i an 94 distributie lant:( fac si eu cinste acolo
|
cat au fost proiectoarele?
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:08. |
- Copyright 2026 4Tuning