Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor barbatii? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/6011-barbatii.html)

Mustang 31-08-07 15:15

Re: Ce vor barbatii?

Repede tre sa stii tu tot.

needBrain 01-09-07 01:39

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1073175)
Fals ... cat se poate de fals ... in cazul meu ...
Arata-mi o tipa care se indragosteste de mine si eu ti-o respect si nu imi bat joc de ea ...

In schimb ... daca arat putina afectiune pt o tipa ... gata ... incepe joaca ;)

pai si daca tu nu esti atras de ea...dar ea te iubeste...ce faci?

Mustang 01-09-07 02:03

Quote:

Originally Posted by needBrain (Post 1075323)
pai si daca tu nu esti atras de ea...dar ea te iubeste...ce faci?

Ii explic cu frumosul ca nu are rost sa ne implicam in o relatie pentru ca sentimentele mele nu sunt reciproce.
Dar nu imi bat joc de ea, pentru ca e slaba si are o simpatie pentru mine fiind dispusa sa faca aproape orice pentru a fi cu mine.

La fete ... nu stiu ... cam sta altfel treaba.
Daca o placi si ea nu te place, prima data se foloseste de tine (nu neaparat de banii tai, sau de masina ta), dupa care iti spune ca n-are rost sa intri in o relatie cu ea, pentru ca nu ii place de tine.

robertzEL_bz 01-09-07 02:45

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1075369)
Daca o placi si ea nu te place, prima data se foloseste de tine (nu neaparat de banii tai, sau de masina ta), dupa care iti spune ca n-are rost sa intri in o relatie cu ea, pentru ca nu ii place de tine.

deci aici iti dau mare drpetate........si in mare...kam asha e...dak i`ai aratat unei fete k o placi deja ...nu o mai intereseaza de tine... si asta e adevarul in schimb dak o fata place un baiat nu arata nici moarta... si mare prostie fak aici unele...:-j

Catalin_gti 01-09-07 02:50

Re:

eu unu as vrea o femeie binenteles si dupa ia o masina dovedita de exnissan skyline sau un rx-7 dar mad multumi si cu un opel calibra

aleks 01-09-07 10:58

Quote:

Originally Posted by Hiroshima (Post 167908)
Toti va intrebati ce vor femeile...da ne intrebam si noi femeile ce vor barbatii(in afara de SEX)?

hmmm... revenind la intrebarea initiala ( foarte generala si ambigua de altfel :) ) eu unul vreau cateva lucruri de baza: confort fianciar ( ala de iti asigura o masina frumoasa, un concediu exotic, stuff like this ) o fata desteapta si frumoasa langa mine, si vreo 95 de ani de viata linistita...
cer prea mult? :)

Mustang 01-09-07 11:15

Ceri prea multi ani ...
La 95 de ani abia o sa iti mai misti hoitul prin casa ...
Fii mai ponderat ... 27 de ani :lol:

aleks 01-09-07 11:33

hugh hefner are aproape de anii aia, si nu vad sa-i mearga prea rau lui tatae :D:D:D
deci revin, 95 de ani vreau :p

Mustang 01-09-07 12:40

eu vreau (ca tot suntem pe topicul nostru):
sa te vad pe tine ca traiesti doar 27 de ani si sa imi lasi mostenire afacerea si masina ta alekse :lol:

Bea69 01-09-07 23:46

io cred k ati confundat topicul asta cu scrisoarea ptr mosu'...:shock:

Mustang 01-09-07 23:49

Da-mi voie sa iti zic ca suntem ontopic. :P

Bea69 01-09-07 23:53

da-mi voie sa iti zic k n-am contestat io asta...dar daca se poate...ceva mai real...pretty pls...k ma nedumeriti..si d maiine am sa fiu confuza in leg cu barbati..:-)

robertzEL_bz 02-09-07 02:30

@ aleks:))))))))))))))) nu esti sg kre vrea lucrurile alea aleks:)))

@mustang dak tot vrei sa`i monstenesti alea mai rpd da`i 26 si jumate:)))

@ bea69 dc esti confuza mey?

dolb 02-09-07 03:09

ce vor barbatii .. hmm sa am viata linistita de acum incolo sa raman cu ceea ce am! am fata frumoasa, masina aratoasa, vila luxoasa, baie spumoasa :D am cam tot ce mi-as putea dori, singurul lucru care mai lipseste sa ma casatoresc !

needBrain 02-09-07 03:27

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1076616)
ce vor barbatii .. hmm sa am viata linistita de acum incolo sa raman cu ceea ce am! am fata frumoasa, masina aratoasa, vila luxoasa, baie spumoasa :D am cam tot ce mi-as putea dori, singurul lucru care mai lipseste sa ma casatoresc !

si undeva mai...adanc asa,toti ne dorim aceleasti lucruri
e doar o chestiune de timp nu? :P

parerea mea e ca degeaba ai vila la munte si una la mare,o alta casa de vacanta prin nush ce tara exotica,sa nu mai zic de masini de lux sau de mii de cai,daca....nu ai cu cine sa IMPARTI toate astea.
in fond,muncesti numa si numa pt u?nu-ti place sa faci pe cineva fericit in jru tau?mie unu imi place sa ofer ce si cat pot..

All times are GMT +2. The time now is 01:52.

- Copyright 2026 4Tuning