![]() |
Re: Ce vor barbatii?
Repede tre sa stii tu tot.
|
Quote:
|
Quote:
Dar nu imi bat joc de ea, pentru ca e slaba si are o simpatie pentru mine fiind dispusa sa faca aproape orice pentru a fi cu mine. La fete ... nu stiu ... cam sta altfel treaba. Daca o placi si ea nu te place, prima data se foloseste de tine (nu neaparat de banii tai, sau de masina ta), dupa care iti spune ca n-are rost sa intri in o relatie cu ea, pentru ca nu ii place de tine. |
Quote:
|
Re:
eu unu as vrea o femeie binenteles si dupa ia o masina dovedita de exnissan skyline sau un rx-7 dar mad multumi si cu un opel calibra
|
Quote:
cer prea mult? :) |
Ceri prea multi ani ...
La 95 de ani abia o sa iti mai misti hoitul prin casa ... Fii mai ponderat ... 27 de ani :lol: |
hugh hefner are aproape de anii aia, si nu vad sa-i mearga prea rau lui tatae :D:D:D
deci revin, 95 de ani vreau :p |
eu vreau (ca tot suntem pe topicul nostru):
sa te vad pe tine ca traiesti doar 27 de ani si sa imi lasi mostenire afacerea si masina ta alekse :lol: |
io cred k ati confundat topicul asta cu scrisoarea ptr mosu'...:shock:
|
Da-mi voie sa iti zic ca suntem ontopic. :P
|
da-mi voie sa iti zic k n-am contestat io asta...dar daca se poate...ceva mai real...pretty pls...k ma nedumeriti..si d maiine am sa fiu confuza in leg cu barbati..:-)
|
@ aleks:))))))))))))))) nu esti sg kre vrea lucrurile alea aleks:)))
@mustang dak tot vrei sa`i monstenesti alea mai rpd da`i 26 si jumate:))) @ bea69 dc esti confuza mey? |
ce vor barbatii .. hmm sa am viata linistita de acum incolo sa raman cu ceea ce am! am fata frumoasa, masina aratoasa, vila luxoasa, baie spumoasa :D am cam tot ce mi-as putea dori, singurul lucru care mai lipseste sa ma casatoresc !
|
Quote:
e doar o chestiune de timp nu? :P parerea mea e ca degeaba ai vila la munte si una la mare,o alta casa de vacanta prin nush ce tara exotica,sa nu mai zic de masini de lux sau de mii de cai,daca....nu ai cu cine sa IMPARTI toate astea. in fond,muncesti numa si numa pt u?nu-ti place sa faci pe cineva fericit in jru tau?mie unu imi place sa ofer ce si cat pot.. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:52. |
- Copyright 2026 4Tuning