![]() |
Re: Seicento - NT O5 YRJ
MBA tre sa recunosti ca doar artistul din Sageata iti putea intrece talentul. In fata lui desenele tale nu au nici o sansa, sa recunoastem toti.
In alta ordine de idei, astazi putin spus "mia picat fata". Am vazut programul 2010 al evenimentelor 4tuning, mai exact (ce ma intereseaza cel mai mult) 4TuninGDays pica pe 13/14 Martie...dupa care am vazut negru in fata ochilor. Pentru vreo 5 minute mam simtit ca cei dp Discovery care trebuie sa termine masinile pana la anumite showuri si nu dorm nopti& stuff...sa fiu direct: Ma numesc Bogdan and I'm Fucked! si nu sunt singurul :)) Sa facem un raport cu liniuta: - Terminat bodykit de catre Aleks - Finisat integral, paint ready (naiba stie unde!!!!????) - Vopsit bodykit in...Dumnezeu stie ce fel de alb (sa vad cum am sa stau cu banii), polish. (si asta naiba stie unde????!!!) - Polishat buza jante, vopsita steaua in negru, hidtrotransfer carbon texture. - Terminat si finisat farurile - Semnalizari noi, innegrite, montate. - (deja ma doare capul can numai ma gandeeeeeesc!!!!) - Rezolvat problema portierelor (pop'up) - Taiat tipsurile evacuarii, modificare finala evacuare, montaj tipsuri noi care sa se potriveasca cu noul bodykit (conform pozei de model) - Triple lexus style black - Curatat masina integral (interior/exterior) - Si multe alte chesti care nu imi vin acum in cap... E grav fratilor, oficial THE ROOF IS ON FIRE!!! :)) Stie cineva unde pot gasi pe net un contor??? De ala cu backward...9/8/7 days untill...sa mil pun la semnatura :)) P.S. MBA, super smechera faza de la nr. de inmatriculare din semnatura ta (pentru cine nu cunoaste click aici ) Va salut, va pup, ne vedem la 4TuningDays!!! Alex, MBA, esti invitatul meu!!! |
zi si mie cum ai rezolvat problema pop'up ca sunt foarte curios. asta daca nu e cumva secret profesional. poti sa folosesti PM
|
Quote:
|
=)) deci am crezut ca ai rezolvat nu ca tre sa o rezolvi. iti urez multa bafta, si mult spor
|
Data viitoare cand te duci sa vezi masina da si tu un telefon ca merg si eu cu tine sa o vad :) Daca nu dai iti fur cainele,fac pereche cu al meu :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
toate meritele pt semnatura sunt ale lui mnc.risty cum zice si semnatura din semnatura :)) sper... si chiar vreau sa vin la 4tuningdays... dar numai daca seicento va fi acolo :P |
Liniste (pe thread)...se lucreaza :-$ (la masina)
cel putin asa am auzit |
de auzit tot auzim dar de vazut nimic :P
|
|
Quote:
Aleks o sa revina in curand cu multe detalii legate de starea masinii (eu ma simt ca cei de la OVERHAULING...stiu ca masina e la ei dar habar nu am ce ii fac)...stiu doar ca Sageata intretine raporturi sexuale cu sprituitoarea de la parbriz :)) &i'm like YESS!!! And there ain't no stopping...!!! Evry day i'll see my dream (i hope) Tocmai iam sunat pe baieti, revin cu informatii de ultim moment!!! Masina e oficial pe capre, se lucreaza la evazari, prostii...pff...complicat (glumesc)...O SA IASA BOMBA!!! Deabea astept!!! |
haaaa, haaaaaaaa, haaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!
every day i see my dream dubber style VW style! wa! e fiat masina ta.:lol::lol: |
http://plmtuning.ro/?cat=57 Luati de va saturati :) eu is in xtaz
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:56. |
- Copyright 2026 4Tuning