Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Galati / Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila.html)
-   -   MAK Motorsport Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila/106795-mak-motorsport-braila.html)

-<Gedoc>- 16-10-10 20:09

Re: MAK Motorsport Braila

felicitari participantilor din braila.....crc,zzz,fum,celalalt crc....dar o singura nemultumire am fata de fratele baiatului cu solenza FUM care printr-un gest foarte politicos si de bun gust a scuipat pe masina concurentului sau atunci cand s-a dat la grupe,respectiv acel polo,a fost foarte frumos din partea lui....multa bafta in continuare

shadowro 16-10-10 21:55

felicitari crc. ai impachetat tot ce ai prins la start.

florin_ 17-10-10 11:19

Quote:

Originally Posted by florin_ (Post 3732141)
ce timp ai avut ?

nu luati in calcul intrebarea ,am auzit ca nu a mers sistemul modern de cronometrare!

CRC'ul 17-10-10 12:48

Multumesc...am terminat folia de impachetat exact cand imi trebuia cel mai mult :)

am pus ceva filme pe youtube:

https://forum.4tuning.ro/118-masina-m...ml#post3733933

am de zis asa:
1. Vreme de rahat.
1 BIS. Nu e treaba mea ca nu a mers sistemul de cronometrare..au avut 2 zile sa-l puna la punct..si au cerut 100 ron pt asta
2. Desi ne-au dat startul tot la mana ..a inceput la 11:30-12:00
3. Au facut f multe pauze ...degeaba
4. In spate cand ne asezau la coada la inceput nu ne lasau sa ne alegem...m-a pus cu un focus 2.5 T..ca asa am picat la rand( lucru acceptabil daca era cronometrat)
5.Chiar si cu toate astea..a fost frumos m-am distrat..m-as mai fi dat daca nu se facea asa tarziu si daca ne lasau la libere

shadowro 17-10-10 15:59

merge grav bicicleta , felicitari :)

marius3030 18-10-10 14:24

Quote:

Originally Posted by CRC'ul (Post 3733962)
Multumesc...am terminat folia de impachetat exact cand imi trebuia cel mai mult :)

am pus ceva filme pe youtube:

https://forum.4tuning.ro/118-masina-m...ml#post3733933

am de zis asa:
1. Vreme de rahat.
1 BIS. Nu e treaba mea ca nu a mers sistemul de cronometrare..au avut 2 zile sa-l puna la punct..si au cerut 100 ron pt asta
2. Desi ne-au dat startul tot la mana ..a inceput la 11:30-12:00
3. Au facut f multe pauze ...degeaba
4. In spate cand ne asezau la coada la inceput nu ne lasau sa ne alegem...m-a pus cu un focus 2.5 T..ca asa am picat la rand( lucru acceptabil daca era cronometrat)
5.Chiar si cu toate astea..a fost frumos m-am distrat..m-as mai fi dat daca nu se facea asa tarziu si daca ne lasau la libere

ma simt mai bn ca nu am venit dupa ce ai scris astea...:D...oricum daca vedeam ca asa sta treaba plecam si imi bagam p & $ a.nush daca o sa vedem in beaila ceva organizat cum trebuie vreodata
ca imi parea rau ca nu am putut ajunge(a fost ziua prieteni mele)..:D

el nino 19-10-10 07:55

Hi people !
A trecut ceva timp de cand nu am mai postat aici .... O fac acum cu un anunt, foarte interesant, dupa parerea mea.
Incepand cu 1 Noiembrie, vreau sa organizez un curs de arbitrii pentru karting. Regulamente, multe regulamente, imagini, filmari, aproape totul pentru a intelege cu ce si cum se mananca acest sport.
Intentionez sa fac asta, pentru a forma o echipa de arbitri de traseu si nu numai. Mi-ar placea sa facem aceasta echipa din membrii clubului. In principiu este nevoie de cca 13-15 oameni. La un concurs, sunt necesari cca 8-10. Vreau insa sa avem si cateva rezerve, in conditiile in care la un anumit eveniment, unul sau mai multi dintre voi, nu poate sa mearga.
Aceste cursuri vor tine atat timp cat veti considera ca ati aprofundat suficient de bine regulile jocului, dupa care vom sustine un examen, pentru atestare.
Detaliile sunt destul de multe, care vor fi comunicate ulterior.
Daca exista doritori, va rog sa imi trimiteti intentia voastra pe e-mail: [email protected]
PS: e gratis ... adik degeaba.

florin_ 19-10-10 17:23

Quote:

Originally Posted by el nino (Post 3739192)
Hi people !
A trecut ceva timp de cand nu am mai postat aici .... O fac acum cu un anunt, foarte interesant, dupa parerea mea.
Incepand cu 1 Noiembrie, vreau sa organizez un curs de arbitrii pentru karting. Regulamente, multe regulamente, imagini, filmari, aproape totul pentru a intelege cu ce si cum se mananca acest sport.
Intentionez sa fac asta, pentru a forma o echipa de arbitri de traseu si nu numai. Mi-ar placea sa facem aceasta echipa din membrii clubului. In principiu este nevoie de cca 13-15 oameni. La un concurs, sunt necesari cca 8-10. Vreau insa sa avem si cateva rezerve, in conditiile in care la un anumit eveniment, unul sau mai multi dintre voi, nu poate sa mearga.
Aceste cursuri vor tine atat timp cat veti considera ca ati aprofundat suficient de bine regulile jocului, dupa care vom sustine un examen, pentru atestare.
Detaliile sunt destul de multe, care vor fi comunicate ulterior.
Daca exista doritori, va rog sa imi trimiteti intentia voastra pe e-mail: [email protected]
PS: e gratis ... adik degeaba.

ok ,cand incepem?

el nino 19-10-10 17:36

Quote:

Originally Posted by florin_ (Post 3740594)
ok ,cand incepem?

As vrea sa incepem la 01.11.2010 sau 15, cel tarziu. Sa vedem cati ne strangem ....

CRC'ul 19-10-10 21:32

ce vrea Edi sa zica e ca ne invata/ajuta sa ajungem arbitrii in carting ..de unde pe langa cursele vazute moca mai primim si ceva bani...

vGaBy 19-10-10 22:05

Quote:

Originally Posted by CRC'ul (Post 3741445)
ce vrea Edi sa zica e ca ne invata/ajuta sa ajungem arbitrii in carting ..de unde pe langa cursele vazute moca mai primim si ceva bani...

Din bani putem sa ne luam folie de impachetat :D

Sirius 19-10-10 22:46

Quote:

Originally Posted by -<Gedoc>- (Post 3732516)
felicitari participantilor din braila.....crc,zzz,fum,celalalt crc....dar o singura nemultumire am fata de fratele baiatului cu solenza FUM care printr-un gest foarte politicos si de bun gust a scuipat pe masina concurentului sau atunci cand s-a dat la grupe,respectiv acel polo,a fost foarte frumos din partea lui....multa bafta in continuare

mi se pare normal sa ai iesiri cand stai 2 ore in frig sa astepti sa inceapa cursele si dupaia sa mai stai si in ploaie.

p.s. participantul br 40 yul din ce oras era, ca nu imi dau seama dupa numar!?

-<Gedoc>- 20-10-10 22:53

Quote:

Originally Posted by Sirius (Post 3741723)
mi se pare normal sa ai iesiri cand stai 2 ore in frig sa astepti sa inceapa cursele si dupaia sa mai stai si in ploaie.

p.s. participantul br 40 yul din ce oras era, ca nu imi dau seama dupa numar!?

felicitari participantilor din braila.....a fost o scapare de a mea sincer fara intentie....dar daca tu accepti acele iesiri eu imi nu mai fac nici un comentariu....

rzn_vl 21-10-10 23:05

Felicitarile mele pentru Club!!! Multa bafta in continuare si cat mai multe cupe si diplome!

Have fun!

el nino 08-12-10 22:15

lol .... ce liniste ....
Copii, bem si noi o citronada ... ???? Ca tot vin sarbatorile ... :D :blahblah:

All times are GMT +2. The time now is 13:44.

- Copyright 2026 4Tuning