Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Zonă de discuţii libere - Cafenea (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/2679-zona-discutii-libere-cafenea.html)

gabitza121 25-05-11 14:53

Re: Zonă de discuţii libere - Cafenea

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 4350161)
Ca final...aviz amatorilor de purtat barfe si alte rahaturi...Radem glumim dar pana la o limita...Daca mai imi aud urechile ceva nu ma intereseaza pe care il pleznesc primu...stiti voi care sunteti mieilor.

sa va zic un secret,da asta e barfa si sa nu ma ziceti lui Yakone ca ma bate:twisted::twisted:
Yakone a lucrat la biserica la facut lumanari si el crede ca e la fel si in fibra,ce te dai ma mare ca iai facut baiatului ai uitat ce te-a invatzat parintele cand lucrai la biserica pe moca DA SI TI SE V-A DA mu.tza,:twisted::twisted:

Yakone daca vrei adresa mea sa vi sa ma bati ma gasesti in TRIUNGHIUL BERMUDELOR VARTEJUL 3 VANTUL 4

B 83 RMJ 25-05-11 14:58

Quote:

Originally Posted by Tzzantaru (Post 4350170)
paseaza si tu cola aia mai departe te rog :D

poftiti va rog http://rds-zone.net/pic/smilies/cola.gif

http://rds-zone.net/pic/smilies/thanks.gif

costinbv 25-05-11 15:17

putem termina?? va rog eu...le umplem la stia topicu cu balarii...nu e loc de facut posturi si bagat in seama...pana la urma aici vorbim pasnic chestiuni legate de masini...nu sa ne certam si sa ne scoatem ochii,,,,trebuia sa tac in pnm...

rog un moderator sa stearga toate balariile astea
pana la urma urmei ajutatil pe omu cu aveo de mai de sus

pt frectie: toata lumea care ma intrebat ce am pe masina am spus ca arcuri taiate, nu mam ascuns...doar in postu ala am scris suspensie sport(in sensul in care e lasata, nu rigida) ca sa scap de discutii, dar nu a fost asa

gabitza121 25-05-11 15:22

AICEA ORICE SCRII FACAND EXCEPTIE JIGNIRILE SI INJURATURILE SUNT ONTOPIC DECI RUGAM MODERATORII SA LASE SA MAI RADEM SI NOI CA SI ASA SUNTEM TRISTI TOATA ZIUA:twisted::twisted::twisted:

Robert Coca 25-05-11 15:59

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 4350161)
Nu ti-ar fi rusine sa deschizi gura. Mare tuner care te bati singur cu surubelinta.Nu sti decat sa te duci cu miloaga in stanga in dreapta sa-ti mai faca unu altu cate ceva pe la masina si apoi sa-ti bata clanta aia de gura aiurea. La tzutzu te-ai dus si ti-ai vopsit masina pe moca...pardon pe 8 lei...La mine ai venit si am zis cu fratemiu sa te ajutam...Cand te-ai vazut cu sacii in caruta ti-ai bagat putzulica si ai inceput sa bati din gura aiurea ca nu vreau sa-ti fac bara si chestii de genu...de parca eram obligat sa-ti fac eu bara aia...da am zis ca ti le fac cadou de ziua ta, dar la mine prioriatare sunt alte lucrari de unde fac bani!!... daca iti ceream bani nu era bine...ca ti le-am facut GRATIS nu e bine...nu iti este rusine...N-ai fost in stare sa-ti faci singur portbagajul ala...a trebuit a trebuit sa-l chemi pe eddy sa vina din brasov ... Toata lumea te echiteaza ca un PUTUROS si jumatate dar din respect nu-ti spun si nu te vorbesc pe la spate. Esti invidios pe toata lumea. Nu conteaza daca si-a luat masina pe cont propiu, nu conteaza ca singur a lucrat la masina tu tot bati din moara aia stricata. Tot timpul te iei de Beatrice...Ce te f#ute pe tine grija ce masina conduce si ce face cu ea(e a ei poate sa-i dea foc) ? Te iei de Frectie (macar i-ai multumit pentru portbagaj?GRATIS) ca-i dau parintii bani sa-si faca masina?...Nu esti bun decat sa bagi strambe intre oameni care n-au nici o treaba cu tine si viata ta! Esti un fustrat prietene...

Ca final...aviz amatorilor de purtat barfe si alte rahaturi...Radem glumim dar pana la o limita...Daca mai imi aud urechile ceva nu ma intereseaza pe care il pleznesc primu...stiti voi care sunteti mieilor.

Cu ce am vorbit Yackone aiurea? Ca va umflati toti in pene pentru nimicuri. Ti-am zis de la inceput ca nu am bani de facut bari si etc. Ai zis ca imi faci barile CADOU de ziua mea. Nu v-am cerut EU personal nimica. Nu am venit sa va iau painea de la gura. Ai zis s-o facem pe a mea pentru tuning show ca ma ajuti tu. Ok. Iti multumesc si apreciez pentru ajutorul si banii pierduti pe carca mea. Nu am bani sa-ti dau ca ti-as fi dat. Nu mi-am bagat **** in nimica, stai linistit. Nu te-a obligat nimeni sa-mi faci barile.

Am inteles si stiu care sunt acuma si au fost prioritatile tale. De aia nici nu am insistat. Ne-am apucat de ea cand ai avut tu timp si ambele masini au fost terminate pe ultima suta de metrii. Era de asteptat ca o sa-mi scoti ochii pentru ele mai devreme sau mai tarziu. Atat tu cat si Tzutzu puteati sa-mi ziceti ce asteptari materiale aveti, nu sa-mi scoateti ochii dupaia. Ma imprumutam eu de undeva si tot va plateam. Asta nu inseamna ca nu v-am multumit si ca v-as fi intors spatele cand mi-ati fi cerut ajutorul. In fine.

E bine ca am aflat si eu acuma pe cine ma pot baza si pe cine nu. Va rog feriti-va de mine ca sunt un puturos nesimtit care nu stie sa aprecieze ajutorul primit. Imi cer scuze ca nu am avut bani sa va dau la toti ca m-ati ajutat. O sa incerc sa nu va mai deranjez.

Paul 25-05-11 16:10

Imi pare bine ca mi s-a raspuns si mie la intrebare :lol:

slazenger 25-05-11 16:48

cipri esti de toata jena. dai numa din gura aia a ta stricata

paul. sincer esti ca un catel, sare stapanu la cearta imediat sari si tu si latri

si eu am arcuri taiate din 6 spire pe fata mai am 1 jumate si merge brici RECOMAND CU INCREDERE. si nu imi bat p*la de nimeni

chiar nu inteleg ce va f*te pe voi grija ce suspensie are unu si altu. doamne frate cata invidie pe voi. daca eu vreau sa imi tai arcurile pe masina mi le tai daca eu vreau sa imi stric masina cu arcurile taiate e problema mea nu a voastra
costin isi plateste singur tot la masina nu ca altii;)

p.s sunt spike:-P

Cipri10 25-05-11 17:00

Spike masoara-ti cuvintele ;)

Esti mare mecanic dar habar nu ai despre ce vorbesti, fugi invata ceva proiectare si ce mai trebuie in orice domeniu si o sa vezi ca lucrurile sunt proiectate sa fie asa, nu sa vina Gheorghe mesterul sa isi dovedeasca inteligenta inginereasca. E treaba lui ce face, noi vorbeam de tendinta asta romaneasca de a taia arcurile.

Stai linistit si eu imi platesc tot la masina, nu e costin singurul.

Tzzantaru 25-05-11 17:01

altu frate..mai sunteti multi?

incearca omu sa va zica ca nu e bine si sa va de-a niste sfaturi sa faceti ceva calumea si sariti repede de cur in sus ca suntem noi invidiosi.

da bah , suntem indiviosi.arde invidia in noi ca va taiati voi arcurile.doamne fereste , de unde scoateti voi bah asta cu invidia?sunteti paranoici rau de tot.

Intrebare de 10 puncte : pe ce suntem invidiosi mai exact??macar sa stim

PS : ca sa nu te mai chinui sa tai atat din arcurile alea ai putea incerca niste arcuri de-alea de pasta de pix.s-ar putea sa faci treaba buna cu ele

Paul 25-05-11 17:02

Dupa cum spuneam mai devreme, cu gura mare pe forum, dar live nimeni nu zice nimic.
Ma doare in **** si nici acolo de cei care au taiat arcurile sau nu, de masina ta si de tine spike si ti-o spun si cu prima ocazie cand dam ochii ca sa nu mai fie discutii.
Eu am avut alta intrebare la care sincer nici nu ma asteptam sa raspunda cei care se simteau.
Am incheiat discutia.

slazenger 25-05-11 17:04

Quote:

Originally Posted by Cipri10 (Post 4350674)
Spike masoara-ti cuvintele ;)

Esti mare mecanic dar habar nu ai despre ce vorbesti, fugi invata ceva proiectare si ce mai trebuie in orice domeniu si o sa vezi ca lucrurile sunt proiectate sa fie asa, nu sa vina Gheorghe mesterul sa isi dovedeasca inteligenta inginereasca. E treaba lui ce face, noi vorbeam de tendinta asta romaneasca de a taia arcurile.

Stai linistit si eu imi platesc tot la masina, nu e costin singurul.

cipri si crezi ca daca pui arcuri sport in loc de arcuri taiate o sa iti tina amortizoarele alea stock? :lol: mai zici de mine haha mi se rupe ce imi zici mah eu tot aceasi parere de cacat o am despre tine

p.s spike;)

Cipri10 25-05-11 17:05

Quote:

Originally Posted by Tzzantaru (Post 4350680)
altu frate..mai sunteti multi?

incearca omu sa va zica ca nu e bine si sa va de-a niste sfaturi sa faceti ceva calumea si sariti repede de cur in sus ca suntem noi invidiosi.

da bah , suntem indiviosi.arde invidia in noi ca va taiati voi arcurile.doamne fereste , de unde scoateti voi bah asta cu invidia?sunteti paranoici rau de tot.

Intrebare de 10 puncte : pe ce suntem invidiosi mai exact??macar sa stim

PS : ca sa nu te mai chinui sa tai atat din arcurile alea ai putea incerca niste arcuri de-alea de pasta de pix.s-ar putea sa faci treaba buna cu ele

Arata cat de ingineri sunt =)) pacat ca nici un liceu nu sunt in stare sa termine, nu mai zic sa ajunga ingineri =))) Roade invidia in noi pentru ca ne duce putin capul.

450yfz 25-05-11 17:10

Quote:

Originally Posted by Cipri10 (Post 4350689)
Arata cat de ingineri sunt =)) pacat ca nici un liceu nu sunt in stare sa termine, nu mai zic sa ajunga ingineri =))) Roade invidia in noi pentru ca ne duce putin capul.

oare merit un premiu pt cate posturi am putut sa aduc pe forum doar cu o simpla intrebare acum sincer!Hai sa incheiem discutia si sa ne certam pe altceva ca asta deja e naspa si ca sa incheiem eu zic asa Costine fb ca ti-ai taiat arcurile si eu o sa mi le tai candva dar ideea care e nu mai zi ca ti-ai pus suspensie cand tu.........si gata punem punct.

Cipri10 25-05-11 17:12

Quote:

Originally Posted by slazenger (Post 4350688)
cipri si crezi ca daca pui arcuri sport in loc de arcuri taiate o sa iti tina amortizoarele alea stock? :lol: mai zici de mine haha mi se rupe ce imi zici mah eu tot aceasi parere de cacat o am despre tine

p.s spike;)

Esti prea "inteligent" pentru mine. Cand obtii diploma de inginer sa ma contactezi. Una e arc sport, una e arc taiat. Cu asta am terminat-o.

slazenger 25-05-11 17:15

Quote:

Originally Posted by Cipri10 (Post 4350705)
Esti prea "inteligent" pentru mine. Cand obtii diploma de inginer sa ma contactezi. Una e arc sport, una e arc taiat. Cu asta am terminat-o.

ok domnu inginer, scuze ca te-am deranjat :lol::lol::lol:

Robert Coca 25-05-11 17:29

Spike iti permiti cam multe. E frumos ce faci? Dar totusi; cum ti-ai permis?

Yackone 25-05-11 18:04

@ Robert....Ti-am cerut eu bani??? Ti-am zis ca ti le fac cadou...Dar atitudinea ta m-a facut sa-mi schimb parerea despre tine. Un simplu multumesc la timpul lui era deajuns...dar nici ala n-ai putut sa-l spui. In fine n-are rost sa continui discutia despre diferite carectere de oameni, aici fiind un forum auto.

Cat despre mari tuneri din coltul blocului...tineti-o tot asa...poate ajungeti la stirile de la ora 5.

pebbles 25-05-11 19:32

livada careva?:lol:

Tzzantaru 25-05-11 19:50

Quote:

Originally Posted by pebbles (Post 4351029)
livada careva?:lol:

sa aveti pregatite multe camere de filmat cu multe baterii...asa preventiv :D

pebbles 25-05-11 19:52

tocmai ce-am pus telul la incarcat:oops:

Paul 25-05-11 20:00

Eu imediat plec, care are ceva de zis sa vina acolo.

pebbles 25-05-11 20:03

eu am de zis o gramada:))
sa mi se usuce unghiile si ajung si eu:chick:

tzutzu.2009 25-05-11 23:43

Baaaa, am ramas masca! :)) Nu sunteti normali.
Nu tin partea nimanui dar nu e frumos ce scrieti unii despre altii. S-a ajuns de la niste prietenii, sa va jigniti aiurea de la niste arcuri cacate!

Nu vreau sa mai comentez, nici sa-mi exprim parerile personale despre nimeni.
O seara frumoasa tuturor! :sad::sad::sad:

golidix 25-05-11 23:54

observ ca toti va luati de Mitica amortizoru ... care e problema voastra nu va convine nu abordati , nu ascultati , nu va urcati in masinile care au Amortizoare facute de Nea Mitica ( pt cei cu respect ) .In tara asta este fiecare dupa posibilitati asa ca cei care sustin si comenteaza doar de dragu de a se afla in discutie ,le doresc bani si chef de munca al masina proprie pe care fiecare o face dupa bunu plac si buna dispozitie la volan , Domnilor conducatori auto

Robert Coca 26-05-11 00:02

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 4350823)
@ Robert....Ti-am cerut eu bani??? Ti-am zis ca ti le fac cadou...Dar atitudinea ta m-a facut sa-mi schimb parerea despre tine. Un simplu multumesc la timpul lui era deajuns...dar nici ala n-ai putut sa-l spui. In fine n-are rost sa continui discutia despre diferite carectere de oameni, aici fiind un forum auto.

Cat despre mari tuneri din coltul blocului...tineti-o tot asa...poate ajungeti la stirile de la ora 5.

Yackone nu mi-ai cerut bani. Dar ma asteptam sa mi scoateti ochii pentru toate cele si vad ca a venit momentul mai repede. Nu mai conteaza.

Multumesc! Sa fiti iubiti.

Yackone 26-05-11 00:11

Quote:

Originally Posted by Robert Coca (Post 4351706)
Yackone nu mi-ai cerut bani. Dar ma asteptam sa mi scoateti ochii pentru toate cele si vad ca a venit momentul mai repede. Nu mai conteaza.

Multumesc! Sa fiti iubiti.

Ti se scot ochii pentru ca esti asa cum esti.Tu ti-ai facut-o cu mana ta si cu comportamentul tau...Poate pe viitor cei ce vor sa te ajute sa gandesc de 2 ori inainte s-o faca!

Robert Coca 26-05-11 00:42

O sa incerc sa nu mai apelez eu sa nu mai existe discutii. Pentru ca nu-mi plac oamenii care dau pe afara din orice. Cateodata si modestia e un lucru bun.

Daca ala nu a avut bani ca si mine sa-si lase masina jos cu suspensie sport (si stii foarte bine ca o masina joasa arata de 10x mai bine) de ce trebe sa-l muscati de cur? Chiar era nevoie sa reliefati treaba asta?

Si eu am suspensie de 50lei (atata m-au costat 2 amortizoare de intarit in Brad-Deva, nu la nea Mitica). Sunt arcuri mai scurte + amortizoare mai rigide. Asta nu inseamna ca e suspensie sport sau ce? Fiecare face cum poate pentru ca bugetul nu ne permite la toti. Promit sa fac stickere cu KW by Flex care le voi distribui gratuit.

Si cu amenintarile iar nu e frumos... Nu se procedeaza asa. Cel putin in mintea mea de copchil frustrat de 20 ani. Dar daca asa merge treaba prin livada vestita atunci ne conformam.

450yfz 26-05-11 07:53

Quote:

Originally Posted by tzutzu.2009 (Post 4351670)
Baaaa, am ramas masca! :)) Nu sunteti normali.
Nu tin partea nimanui dar nu e frumos ce scrieti unii despre altii. S-a ajuns de la niste prietenii, sa va jigniti aiurea de la niste arcuri cacate!

Nu vreau sa mai comentez, nici sa-mi exprim parerile personale despre nimeni.
O seara frumoasa tuturor! :sad::sad::sad:

ce dreaq faci bha nu mai dai niciun semn nimic.p*m ai prietena acum o masina cu turbina bubuita esti implinit!nu mai vb cu muritorii!

tzutzu.2009 26-05-11 09:31

Quote:

Originally Posted by 450yfz (Post 4351983)
ce dreaq faci bha nu mai dai niciun semn nimic.p*m ai prietena acum o masina cu turbina bubuita esti implinit!nu mai vb cu muritorii!

Nu fi manglitor, in fiecare zi am vb la telefon.....nu vin in livada k strang bani de turbina si toate cele :))). Muritorule....=))

450yfz 26-05-11 10:00

Quote:

Originally Posted by tzutzu.2009 (Post 4352221)
Nu fi manglitor, in fiecare zi am vb la telefon.....nu vin in livada k strang bani de turbina si toate cele :))). Muritorule....=))

))))))))))))))))))))))))))))))))

tuner 26-05-11 12:46

ce ziceati de coliere de plastic ???

Bigu 26-05-11 14:04

Quote:

Originally Posted by tuner (Post 4352602)

numai albe si 5mm latime;)

Yackone 26-05-11 14:45

Quote:

Originally Posted by tuner (Post 4352602)

Colierele de plastic e racing...ca e sub 50:lol:

hruby 27-05-11 21:40

Salut chit pt jante de aluminiu stie cineva unde gasesc .Vreau ceva calitativ pana acuma sablam si vopseam jantele fara chituire dar vreau sa execut si operatiunea asta, dar doresc ceva calitativ.nu ceva care sa sara dupa aceea.

costinbv 27-05-11 21:57

Quote:

Originally Posted by hruby (Post 4355853)
Salut chit pt jante de aluminiu stie cineva unde gasesc .Vreau ceva calitativ pana acuma sablam si vopseam jantele fara chituire dar vreau sa execut si operatiunea asta, dar doresc ceva calitativ.nu ceva care sa sara dupa aceea.

nu sunt eu vreun expert anonim dar nu cred ca exista chit de jante...sau daca exista inseamna ca nu am auzit eu...oricum ar trebui sa fie destul de flexibil chitu ca sa nu sara de pe jante....sau mai bine dai cu mastik :))ala repara tot (glumesc, nu sariti)

hruby 27-05-11 22:02

stiu ca exista chit special pt jante foarte rezistent folosit de firmele BBS,OZ etc dar nu stiu unde in Romania.Nu vreau sa folosesc orice fel de chit mai bine ma lipsesc decat sa fac buleala.

bogdan1991s 28-05-11 01:00

exista de cumparat chit special pentru jante. banuiesc ca la policolor gasesti sau iti poate comanda;)

Yackone 28-05-11 01:18

Este chit cu aluminiu, este recomandat la reconditionarea jantelor. Singurul incovenient este ca daca vrei sa polishezi jantele se va vedea reparatia. Recomand vopsirea in camp electrostatic.

hruby 28-05-11 10:28

Pai asta si fac le si vopsesc in camp electrostatic nu cu vopsea lichida.Dar poti sa imi spui ce fel de chit este????

Yackone 28-05-11 11:49

chit cu aluminiu...se gaseste pe 13 decembrie la standox...e facut de carsystem.

All times are GMT +2. The time now is 08:09.

- Copyright 2026 4Tuning