![]() |
Re: Zonă de discuţii libere - Cafenea
Quote:
Yakone a lucrat la biserica la facut lumanari si el crede ca e la fel si in fibra,ce te dai ma mare ca iai facut baiatului ai uitat ce te-a invatzat parintele cand lucrai la biserica pe moca DA SI TI SE V-A DA mu.tza,:twisted::twisted: Yakone daca vrei adresa mea sa vi sa ma bati ma gasesti in TRIUNGHIUL BERMUDELOR VARTEJUL 3 VANTUL 4 |
Quote:
http://rds-zone.net/pic/smilies/thanks.gif |
putem termina?? va rog eu...le umplem la stia topicu cu balarii...nu e loc de facut posturi si bagat in seama...pana la urma aici vorbim pasnic chestiuni legate de masini...nu sa ne certam si sa ne scoatem ochii,,,,trebuia sa tac in pnm...
rog un moderator sa stearga toate balariile astea pana la urma urmei ajutatil pe omu cu aveo de mai de sus pt frectie: toata lumea care ma intrebat ce am pe masina am spus ca arcuri taiate, nu mam ascuns...doar in postu ala am scris suspensie sport(in sensul in care e lasata, nu rigida) ca sa scap de discutii, dar nu a fost asa |
AICEA ORICE SCRII FACAND EXCEPTIE JIGNIRILE SI INJURATURILE SUNT ONTOPIC DECI RUGAM MODERATORII SA LASE SA MAI RADEM SI NOI CA SI ASA SUNTEM TRISTI TOATA ZIUA:twisted::twisted::twisted:
|
Quote:
Am inteles si stiu care sunt acuma si au fost prioritatile tale. De aia nici nu am insistat. Ne-am apucat de ea cand ai avut tu timp si ambele masini au fost terminate pe ultima suta de metrii. Era de asteptat ca o sa-mi scoti ochii pentru ele mai devreme sau mai tarziu. Atat tu cat si Tzutzu puteati sa-mi ziceti ce asteptari materiale aveti, nu sa-mi scoateti ochii dupaia. Ma imprumutam eu de undeva si tot va plateam. Asta nu inseamna ca nu v-am multumit si ca v-as fi intors spatele cand mi-ati fi cerut ajutorul. In fine. E bine ca am aflat si eu acuma pe cine ma pot baza si pe cine nu. Va rog feriti-va de mine ca sunt un puturos nesimtit care nu stie sa aprecieze ajutorul primit. Imi cer scuze ca nu am avut bani sa va dau la toti ca m-ati ajutat. O sa incerc sa nu va mai deranjez. |
Imi pare bine ca mi s-a raspuns si mie la intrebare :lol:
|
cipri esti de toata jena. dai numa din gura aia a ta stricata
paul. sincer esti ca un catel, sare stapanu la cearta imediat sari si tu si latri si eu am arcuri taiate din 6 spire pe fata mai am 1 jumate si merge brici RECOMAND CU INCREDERE. si nu imi bat p*la de nimeni chiar nu inteleg ce va f*te pe voi grija ce suspensie are unu si altu. doamne frate cata invidie pe voi. daca eu vreau sa imi tai arcurile pe masina mi le tai daca eu vreau sa imi stric masina cu arcurile taiate e problema mea nu a voastra costin isi plateste singur tot la masina nu ca altii;) p.s sunt spike:-P |
Spike masoara-ti cuvintele ;)
Esti mare mecanic dar habar nu ai despre ce vorbesti, fugi invata ceva proiectare si ce mai trebuie in orice domeniu si o sa vezi ca lucrurile sunt proiectate sa fie asa, nu sa vina Gheorghe mesterul sa isi dovedeasca inteligenta inginereasca. E treaba lui ce face, noi vorbeam de tendinta asta romaneasca de a taia arcurile. Stai linistit si eu imi platesc tot la masina, nu e costin singurul. |
altu frate..mai sunteti multi?
incearca omu sa va zica ca nu e bine si sa va de-a niste sfaturi sa faceti ceva calumea si sariti repede de cur in sus ca suntem noi invidiosi. da bah , suntem indiviosi.arde invidia in noi ca va taiati voi arcurile.doamne fereste , de unde scoateti voi bah asta cu invidia?sunteti paranoici rau de tot. Intrebare de 10 puncte : pe ce suntem invidiosi mai exact??macar sa stim PS : ca sa nu te mai chinui sa tai atat din arcurile alea ai putea incerca niste arcuri de-alea de pasta de pix.s-ar putea sa faci treaba buna cu ele |
Dupa cum spuneam mai devreme, cu gura mare pe forum, dar live nimeni nu zice nimic.
Ma doare in **** si nici acolo de cei care au taiat arcurile sau nu, de masina ta si de tine spike si ti-o spun si cu prima ocazie cand dam ochii ca sa nu mai fie discutii. Eu am avut alta intrebare la care sincer nici nu ma asteptam sa raspunda cei care se simteau. Am incheiat discutia. |
Quote:
cipri si crezi ca daca pui arcuri sport in loc de arcuri taiate o sa iti tina amortizoarele alea stock? :lol: mai zici de mine haha mi se rupe ce imi zici mah eu tot aceasi parere de cacat o am despre tine p.s spike;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Spike iti permiti cam multe. E frumos ce faci? Dar totusi; cum ti-ai permis?
|
@ Robert....Ti-am cerut eu bani??? Ti-am zis ca ti le fac cadou...Dar atitudinea ta m-a facut sa-mi schimb parerea despre tine. Un simplu multumesc la timpul lui era deajuns...dar nici ala n-ai putut sa-l spui. In fine n-are rost sa continui discutia despre diferite carectere de oameni, aici fiind un forum auto.
Cat despre mari tuneri din coltul blocului...tineti-o tot asa...poate ajungeti la stirile de la ora 5. |
livada careva?:lol:
|
Quote:
|
tocmai ce-am pus telul la incarcat:oops:
|
Eu imediat plec, care are ceva de zis sa vina acolo.
|
eu am de zis o gramada:))
sa mi se usuce unghiile si ajung si eu:chick: |
Baaaa, am ramas masca! :)) Nu sunteti normali.
Nu tin partea nimanui dar nu e frumos ce scrieti unii despre altii. S-a ajuns de la niste prietenii, sa va jigniti aiurea de la niste arcuri cacate! Nu vreau sa mai comentez, nici sa-mi exprim parerile personale despre nimeni. O seara frumoasa tuturor! :sad::sad::sad: |
observ ca toti va luati de Mitica amortizoru ... care e problema voastra nu va convine nu abordati , nu ascultati , nu va urcati in masinile care au Amortizoare facute de Nea Mitica ( pt cei cu respect ) .In tara asta este fiecare dupa posibilitati asa ca cei care sustin si comenteaza doar de dragu de a se afla in discutie ,le doresc bani si chef de munca al masina proprie pe care fiecare o face dupa bunu plac si buna dispozitie la volan , Domnilor conducatori auto
|
Quote:
Multumesc! Sa fiti iubiti. |
Quote:
|
O sa incerc sa nu mai apelez eu sa nu mai existe discutii. Pentru ca nu-mi plac oamenii care dau pe afara din orice. Cateodata si modestia e un lucru bun.
Daca ala nu a avut bani ca si mine sa-si lase masina jos cu suspensie sport (si stii foarte bine ca o masina joasa arata de 10x mai bine) de ce trebe sa-l muscati de cur? Chiar era nevoie sa reliefati treaba asta? Si eu am suspensie de 50lei (atata m-au costat 2 amortizoare de intarit in Brad-Deva, nu la nea Mitica). Sunt arcuri mai scurte + amortizoare mai rigide. Asta nu inseamna ca e suspensie sport sau ce? Fiecare face cum poate pentru ca bugetul nu ne permite la toti. Promit sa fac stickere cu KW by Flex care le voi distribui gratuit. Si cu amenintarile iar nu e frumos... Nu se procedeaza asa. Cel putin in mintea mea de copchil frustrat de 20 ani. Dar daca asa merge treaba prin livada vestita atunci ne conformam. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ce ziceati de coliere de plastic ???
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut chit pt jante de aluminiu stie cineva unde gasesc .Vreau ceva calitativ pana acuma sablam si vopseam jantele fara chituire dar vreau sa execut si operatiunea asta, dar doresc ceva calitativ.nu ceva care sa sara dupa aceea.
|
Quote:
|
stiu ca exista chit special pt jante foarte rezistent folosit de firmele BBS,OZ etc dar nu stiu unde in Romania.Nu vreau sa folosesc orice fel de chit mai bine ma lipsesc decat sa fac buleala.
|
exista de cumparat chit special pentru jante. banuiesc ca la policolor gasesti sau iti poate comanda;)
|
Este chit cu aluminiu, este recomandat la reconditionarea jantelor. Singurul incovenient este ca daca vrei sa polishezi jantele se va vedea reparatia. Recomand vopsirea in camp electrostatic.
|
Pai asta si fac le si vopsesc in camp electrostatic nu cu vopsea lichida.Dar poti sa imi spui ce fel de chit este????
|
chit cu aluminiu...se gaseste pe 13 decembrie la standox...e facut de carsystem.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:09. |
- Copyright 2026 4Tuning