![]() |
Re: Vw bora Edition
Parerea mea e sa treci pe 18",fara nici o discutie!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ar da mult mai bine cu 18, eu am jantele pe 19 de 5 ani si nu am nici o problema la directie planetare etc.
|
Quote:
evident cu mare grija se poate,fara plecari bruste de pe loc,sa ai un motor potent pentru ele... m-am gandit la un 8j 215 40 fata(sa fie si un inceput de strech sa zic asa,tare nu ca vreau sa apropii aripa cat mai mult de roata)si la 9j la fel 215 40 la care o sa am strech suficient asta la r18... la jante pe 17 as merge incontinuare cum am avut(si asa pe fata mai am distanta destula) |
masina este mult mai rigida cu jantele pe 19, eu am 225 25 fata si spate 225 35 si mai ales sta foarta bine pe sosea, daca vrei mai mari de 17 trebuie sa te gandesti bine ca trebuie sa ai pui niste anvelope cu dimensiuni mai mici sa nu ati atinga aripa
ai pus distantieri la jantele care le ai ? |
Quote:
jantele pe care am avut au mers cu flanse fiind alta prindere,distantieri nu am pus ca doar pe fata as fi avut nevoie(sa scot putin roata mai inafara)dar am zis ca distantier peste flansa nu pun... |
3 Attachment(s)
frame notch
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
in primul rand La Multi ani tuturor,intai sanatosi sa fim,fie un an cu noroc si plin de realizari
atasezi cateva poze in care apar jante pe 18 si dorinta mea ar fi sa ajung si eu la un asemenea rezultat,fitment:D jantele sa fie 8 cu 9j...si m-am gandit la un 215 40 fata spate |
Bieletele reglabile nu te vor ajuta.
Eu am mers vara asta fara bara de torsiune. Intr-adevar, cu masina joasa, nu se simte chiar asa de mare diferenta, dar oricum, nici viteza nu ai prea mare, ca sa zici ca-ti poti da seama in conditii mai "dubioase". Ce pot sa-ti spun e ca oricum, si cu bara data jos, planetara atinge in lonjeron. Eu il voi "ajusta", dar numai dupa ce gasesc un sudor bun, si niste materiale SANATOASE. Chestia cu taiatul din lonjeron am mai vazut-o si la altii, deci se practica. |
Quote:
o sa vad ce reusesc,intai o bag la vopsit(si ar fi ok atunci sa si rezolv treaba asta..)daca nu in cel mai rau caz cand schimb jantele...daca raman la 17 vor fi rh zw3 daca trec la 18 atunci Schmidt va fi iarasi greu cu gumele sa nu fie nici prea trase dar nici balon sa nu stea... astept pareri pentru 8 si 9j...215 40 pentru fata eu zic ca ii ok iar pe spate sa fie strech tot asa sau 225 40...eventual daca este pe 18 dimensiunea 215 45,nu am cautat sa vad daca exista dimensiunea asta la r18..poate ala ar fi mai ok.. nu stiu ce sa zic(215 45 pe spate la 9j am si as zice ca ii in regula) |
luati-va aer daca tot vreti sa le coborati blana! :rolleyes2 va complicati cu toate porcariile, auzi tu... renuntat la bara, taiat din lonjeroane... incercati-o si p`asta daca vreti sa va rupeti gatul cu masinile voastre :lol:
|
Quote:
evident nu vreau sa tarai cu ea pe jos dar caut ca distanta dintre aripa si roata sa fie cat mai mica pentru asta trec la 18(alt sacrificiu) pentru asta nu pun gume foarte strech(mai ales pe fata)...va fi greu dar incerc...cred:D |
| All times are GMT +2. The time now is 23:12. |
- Copyright 2026 4Tuning