![]() |
Re:
Quote:
Nu iti este clar cine face? :lol: |
frate ii provoc pe Psycho shi pe Andy dar amandoi sa mearga cu spatele...
|
Re:
Quote:
|
nu i-am facut nimik frate...
jantele vreau sa le schimb...o sa vad eu cu de care...in rest e la fel ca ultima data...dar vreau sa vad ce poate...cum poate... |
Re:
Quote:
da facem cand vrei tuh :) ... da facem undeva unde e mai mult loc sa nu ti`o calc draq :) |
o facem akolo in parcarea aia unde atzi facut voi filmarea de pe TVNeptun...ca o fac cu tine shi dupaia cu SLCica...
|
bagam pariuri?io-s casa.cine pune pe cine(casa tine 25% din incasari)
|
am trecut azi prin port pe la 4.00
era o gagica singura cu un Tico visiniu, geamuri fumurii care facea drifturi si tragea frana de mana :twisted: :twisted: chiar avea ceva talent fata :lol: :lol: :lol: cred ca se antrean ptr duminica la indemanare :twisted: :twisted: :twisted: |
daka e adevarat...felicitari ei...
|
ceres .. stiu o singura tipa cu un tico vishiniu care e in stare sa faca ashea ceva .. adik nu e intreaga la minte ... are GLA la numar si o cheama alexandra :)
|
Re:
Quote:
|
daca o sti, de ce nu vb cu ea? poate vrea sa intre in MR :twisted: :twisted:
|
chiar ca,ar fi o treaba sa fie si o fata
|
e deja una!! :evil:
|
Cine ???
|
eu .. :twisted:
|
tu esti pe post de majoreta... :lol:
|
tu cred k mai vrei niste semne pe picioare :lol: ... hihihi... zi k se rezolva..:)) :twisted: :twisted:
|
Re:
Quote:
hahahaha mah io nu vad p forum apartenentza ta la nici un club .. sau usergroup :) ... sincer ... :) hehehehe |
la usergroup nu merge sa imi pun ... sau cred ca merge..si tre sa primesc nusht ce pe mail...sau draq stie..o sa vezi in curand :evil: . :evil: rautate ce esti :evil:
|
hai sa ne mutam p barfe si alea k asta nu`i topic de vrajeala
|
:blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah:
|
mamaaaaaaaa,cat ai barfit mey zana maselutza.......
|
si totusi .....
chiar exista o fata in mr ...si o sa vina shi mashina....si legalele si ilegalele dar intre timp mai invat sa conduc ....am d l cine :)) |
si totusi... cred k esti a 2-a fata ...
|
Si totusi ..miki e prima inscrisa asa ca nu mai ai ce face, esti second din 2 motive:
1.Nu esti inca inscrisa 2.Nu ai permis |
zici u? intreaba`l p andrei ..dak sunt sau nu inscrisa.. ok`? si dak nu am permis ce?? nu e vina mea k nu`l am.. k dak ar fii dupa mine l`as da akum..dar din pacate nu se poate..
|
Pe mine ma doare-n brisca si nici acolo care este prima gajica inscrisa in club...eu ti-am zis cum sta treaba in momentul asta...si daca u crezi ca e cazul sa se faca tam-tam pe faptul ca cine e prima gajica inscrisa ...... plm nu ai decat sa crezi ca esti prima
|
sorry, dar nu am facut mare tam-tam.. eu una nu mai zic nika..nu vreau sa ma cert cu cineva din niste motive prostesti.. pt k... nu isi are rostu`.. am incheiat orice discutie pe tema asta!
|
:twisted: :blahblah: :2gun: :anger: :tetter: :poke: :pistoles: :workout: :zombie: :chainsaw: :dance: :boxing: :hug: :peace:
|
offtopic grav de toooooottt!!!
|
Re:
Quote:
barfeeeeeeeeeeee |
In viziunea mea albinele f** polen aceasi viziune spune:\"Cheloo te-ai facut lemn!\"...sa nu te bucuri de tot ce-i in societate interzis...e ca si cum ai sta paralizat la pat in Paradis!.2..0..cm apare incet pe nw!An..Nn..Oo..Nn...Ii...Mm...ANONIM......
Apropo INVATA_N P@@@@ sa mori cu zambetu pe fata Asa e Psycho?:))))))))))))))0 sa vad grasele pe mese cum dau din gelatina.......:))))))00000 |
azi am tras o fuga prin port.....era liniste.......
|
daka va ducetzi prin port sa facetzi un show organizat...anuntzatzi shi pe aici...
|
pai se stie ca o sa anuntzam.dar nu pe forum :twisted:
|
bah cata vreajealaaa .. gata ajunge ...
|
ce vrajeala mah?
|
ce discutau zana rea cu miki .. mare vrajeala .. k una e ami noua k alta e mai veche .. ce leg are asta cu topicu ???
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:49. |
- Copyright 2026 4Tuning