![]() |
Re: Cine se pricepe la drifturi,la NFSU2 ??
eMH, sa ne zici cum e cu pLan ...ok? :-P
|
1 Attachment(s)
Vai de mine,da' mult m-a cautat lumea. Am fost si eu la tara,de paste,ca tot romanul,sa pasc fericit.
Ete poza cu recordul. P.S.: V-am zis ca nu las calculatorul din brate pana nu sar 450.000 :D |
eMH te astept in randul celor cu +500 :D .facem o invarteala mai tarziu ?
|
Prea curand nu stiu daca o sa ma bag,dar am inceput sa dau bine in EVO ala. Poate in week-end. Pana atunci joc pt mine,pt record,si pt Romania :D
|
normal si corect ar fi ca bulangiu de eMH a fost ala cu scoru cel mai mare pt ca david tu le-ai pierdut:P:P:P....
|
A facut si el mai demult unul cu 500+ ,dar,dupa cum ai spus si tu,nu se pune :D
|
1 Attachment(s)
Sper ca asta sa se puna:twisted::arrow:
|
frate eu cred ca stati cu ochii beliti in calculator de faceti scorurile astea:lol::lol:.eMH nu mai frec atata mouse-ul ca ai de luat carnetu....sau tu il iei in jocuri:lol::twisted:
|
lasa ma eMH ca la oras ii tragi niste drifturi cu gaboru in masina ,sa stie cu cine are de-a face ;)
|
bah avea ieri niste dracie mie teama darcu ca asta confunda frana cu acceleratia si face vrun acident :)))) (era doar o gluma)
P.S david cum ai reusit sa ai emblema aia de la NFS UG2....ca pana acum nu o aveai,daca te iau la drifturi devin si eu?? :D |
Quote:
|
Vorbiram si ne sfatuiram cu eMH si am decis ca week-endu asta sa facem un campionat mic pe UG2 , cine se mai baga momentan suntem 2 :lol:
Cel ce castiga ii inmanez titlul de Drift King ;) |
Ma bag si eu !
|
se pare ca am ramas cam in urma, trebuie sa instalez din nou U2 sa ma apuc iar de drifturi sa recuperez :D.ma bag si eu la campionat in weekend.
|
Si daca stati pe langa Ploiesti,fac eu cinste cu numerele 10,11 si 12 din revista. Ca eu le-am citit,si le stiu pe deasupra :D
Asta un fel de premiu,pe langa titlul de drift king de la fratele David. |
pt antrenamente va astept pe hamachi la ug2league pass:4tuning ,oricand doriti ,de altfel asta fiind si server pt campionat
|
ma bag si eu daca sunt acasa..imi spune cineva cum intru ?intru in NFS U2 si porma ce fac k sa jucam in retea k la lan imi fac server si in partea cealalta treb sa im fac cont pe EA
P.S poate sa imi spuna cineva cum fac?(nu am mai jucat in retea pana acum :P) |
Ma...tu esti robot,si nu stii unde sa intrebi :|. Nu puteai in pusca mea sa ma intrebi pe mess ?? BTW,la multi ani pt ieri,ca nu te-am diclesat pe mess. Sa imi dai un buzz sa iti explic care e vraja cu asta micu'.
|
sa traiti sefu.....si mersi pt urari ,lasa k te cinstes eu:P
|
ma bag si eu.....se poate?
|
Quote:
|
=)))) Ce ai ma cu copilu'...se baga toata lumea :)
In functie de cati o sa fim o sa jucam cursele. Facem ceva piramidal. Mama,ce imi place cum suna. Deci daca o sa fim 6,de exemplu,jucam 3 cu 3,si cei 2 castigatori joaca intre ei,sa vedem care e drifteru' sef. Eu am foarte mari sanse sa ies pe 2,sau mai mult. Nu am mai jucat de multa vreme,deci nu faceti pariuri :D |
eu cred ca sunt sanse foarte mari sa ies pe ultimu loc :))) ca nu am terminat cariera momentan si nu m-am andrenat deloc:)) cred ca o sa particip cu supra sau EVO VIII
|
eu particip cu bicicleta :D
l.e.:nu se stie ce rasturnari de situatie pot sa apara deci oricine poate sa fie winner :-):-) |
eu iau ATV-ul lu fratimiu(electric,prinde 4 km/h) va iau pe toti,de drifturi nu mai zic fac 2 mil. :))
|
Bai robotboy (JuST_GiuGiu) daca vrei iti dau eu salvare cu jocu' terminat,si te distrezi acolo. Te simti si tu bine,pacalesti lumea ca ai terminat jocul,si ca masinile alea misto sunt tunate de tine. :))
|
Intră şi rzv'uuu tweety_rzv :D PREZENT !:yes:
|
Deci pana acum Eu (cel mai important),David, Giugiu, Ingerasul, Floryn vl, Darius DMS, Tweety, si dau un mass acuma sa vad care se mai baga. Pana acum suntem 7.
|
Si eu si eu :D
|
in urma tragerii la sorti au rezultat urmatoarele grupe :
eMH vs Just GiuGiu Darius DMS vs FlorynVL 2fast4u DK vs David TL Tweety rzw vs Ingerasul99 mult succes tuturor participantilor :) |
pai si cand se joaca ? :D
|
Lol cu cine am picat :))) deci frate=)) oricum sunt prea praf ,īn curānd poze cu scorul meu !
|
maine la ora 5 toti sa fiti pe hamachi ca sa-i dam drumul ,prin aceasta rog pe cei care n-au bagat inca serverul sa dea add la ug2league pass: 4tuning,pt alte intrebari despre hamachi sau una alta diaboliq_tunne3r ,va astept
|
1 Attachment(s)
O poză mai de amatori ;) !:yes: ce fericit eram cānd am văzut DRIFT KING :lol:
|
2fast4u , darius si emh astept prezenta voastra pe hamachi ,in caz ca nu stiti sa folositi hamachi intrebati ,ca nu-i problema nimeni nu s-a nascut invatat ;)
Cursa va consta in 3 runde ,cine castiga 2 din 3 merge mai departe de asemenea runda va avea 10 lapuri sper ca toata lumea sa fie lamurita :D |
Quote:
|
E prea tarziu sa ma bag si eu?
Ca as fi interesat! Atat doar sa-mi fac rost de joc, de hamachi pe care sa il si invat si de o salvare 100%! |
Salvarea pot sa tio dau si eu daca vrei !Restu vb cu emh
|
Traseul va fi stadium drift 2
nu este prea tarziu poti sa stai in caz ca cineva nu mai concureaza sau daca mai gasesti un om cu care sa faci grupa ,daca nu merge nici o varianta esti bine venit in grupa mea ;) de asemenea la fiecare cursa va exista un spectator care va observa scorul pentru nu a exista tentative de minciuna ,observatori vor fi eu si emh .sper sa convina aceasta masura pentru a evita apoi discutiile de genul eu te-am facut ba nu eu |
jucam pe scor?
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:55. |
- Copyright 2026 4Tuning