![]() |
Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +
5 Attachment(s)
+ Plasma in bord si inele cromate :rolleyes2
Before -> After |
chiar iti plac plasmele alea ? :( si paravanturile nu stiu cat de bine vin cu linia masinii ! ca + ff misto senzorii de parcare
gusturi si gusturi ! |
de unde ti`ai luat plasmele? cat te`a costat?
|
3 masini am fost la firma de aici de tunning sa ne punem......pacat k nu am facut poza si la celelalte.....k ne'am pus fiecare kte un model :-P
Paravanturile......nici mie nu'mi plac cine stie ce, dar sunt fff folositoare pt mine si nevastamea.....fumam mult....mai ales eu si mai ales la volan si pe timp de ploaie imi ploua inauntru......cred k stiti si voi kestia asta daca sunteti fumatori si stati cu geamul 2 degete deskis.....+ k si atunci knd nu ploua si stau cu el deskis sa fumez intra curent la cel din spate..... Plasmele le'am luat de aici de la VL de la o firma de tunning care mi le'au si montat, inclusiv inelele cromate.....sunt pe w w w proxenon r o 150ron plasma si 100ron inelele. Aceleasi preturi are si firma asta de aici ;) Ms oricum de aprecieri. Acum urmeaza o lovitura kre o sa fie pe placul multora. |
Nu te dor ochii de la plasmele alea? Parerea mea ca mergeau doar inelele cromate pe ceasurile originale, ca ceasurile de BMW nu se compara cu nimic. Aspectul lor este unul caracteristic pt marca.
Paravanturile sunt finute. Par ca vin in linie cu linia geamului si nu ies cu mult in afara De ce nu ai vopsit senzorii de parcare in culoarea caroseriei? Asteptam noul upgrade. Cumva bara de M ? |
4 Attachment(s)
Au reglaj de intensitate si buton de skimbat pe albastru-verde.....intradevar la maxim ma dor okii, dar le tin la jumatate....paravanturile kiar sunt aproape-aproape de geam, kiar ai impresia k se opreste geamu in ele ;)
Pai daca senzorii i'am pus in bandou....bandoul fiind negru mat....n'am avut de ce sa'i vopsesc in culoarea masinii. Upgrade'ul consta in: - Bara Fata M - Difuser - Filtru Sport K&N - Interior piele(bankete, scaune, fete de usi) - O sa fac fumurii triplele Spuneti'mi si mie pareri: ce culoare sa fac interiorul? Il fac in acelasi stil cum l'a facut un prieten de'al meu (in poze)..... dar nu stiu ce culoare......2. sa'mi fac triplele fumurii ? |
Lasa tripele asa ca sunt foarte frumoase
Ar da bine niste scaune sport. Daca faci interiorul de culoare deschisa, trebuie sa ai grija mare de el ca se murdareste foarte repede |
As vre un gri inkis si mijlocul scaunului din material, sa nu ma arda vara si sa nu ma'nghete iarna pielea :lol:
|
mie`mi plac ceasurile si nu cred ca te dor ochii, te obisnuiesti...sunt frumoase oricum...si paravanturile alea sunt practice si finute...deci sunt OK. Bafta in continuare :D
|
E bun griul, si cu fetele de usi negre, ca sa nu ai probleme cu murdaria
Dar totusi, o suspensie nu ai pe lista de cumparaturi, ca e cam inalta masina cu jantele de vara.. si acum ii mai pui si bara de M..... |
Pai cred k asa o sa fac.....maine ma duc sa'mi fac programare.
Revin cu poze cu viitorul material maine. Intradevar e km inalta cu jentile alea, dar am mers cu multe Pysy cu suspensie si e prea rigida....eventual sa tau o spira din arcuri....mai mult nu vreau, k la vara io las lui nevastamea :rolleyes2 |
iesi la o cafea ?
|
Sunt in oras.....dar nu mai stau mult :cry:
|
oke, next time :) in final ai intrat la vip ? ai mai stat mult ?:)) picioru ce iti face ?:)))))))))
|
Da tata intrai......uitate pe pagina cealalta sa vezi pozele ;)
Face bine picioru :)))))) |
am vazut, felicitari, a iesit frumos rau, n`ai 2 peu sa iti pui piele rosu si negru :P tine`o tot asa:D
|
Nu pun rosu k e pretentioasa.......ori negru cu gri o gri cu negru :lol:
Vad maine ce au la firma aia acolo |
App mersi mult pt aprecieri tuturor ;)
|
aici la bujoreni ?
|
Da la Bujoreni
|
frumoase ceasurile ,si inele,alea chiar dau super la bord,paravanturile,parerea mea ca dau bine,senzorii la fel...dar eu unu zic sa nu iti faci triplele negre..au prea multi...fumuri...dar nu au pre amulti pe leduri ca tine...si stii u parerea mea...de ce sa ai ceva ce au toti,sa devii comun?
eu zic sa faci ceva cu gri inauntru...si cu negru...pentru ca u nu ai culori deschise la masina...si da bine ceva in ton cu masina..parerea mea... offtopic:am vazut bmw`ul ala in culorile de la ///M.....e belea rau :D |
e belea...pacat ca multi nu stiu multe despre el....:)
|
pai ce trebe stiut?eu l`am vazut fara sa vreau pe strada...cand am vazut spatele ,adipa aripa stanga spate mi`am dat seama ca e cel de aici..nici nu am putut sa ma uit atent ca l`am vazut in interesectia de la cozia..scuze jmeker de off
|
pune-ti un kit de ///M complet cap coada(cu tot cu spoiler),suspensie sport si jenti cu buza(10j) si un motor vanos de 2.5 ;)e doar un sfat nu o luat in nume de rau ;) bafta!!
On topic:e frumos interiorul:) |
sa nu faci stopurile fumurii , arata bine asa
in legatura cu pielea pe timp de vara/iarna daca e culoare deschisa e suportabil... daca face fata aerul conditionat :lol: ti'am zis si pe mess, imi plac plasmele! bafta in continuare :D |
cand vine bara de M ? sau a venit ?
|
app...frumos rau bordul ala..live e mai belea ;)) astept imbunatatirile
|
2 Attachment(s)
Quote:
Bara fata e ca si cum luata, completa, cu bandouri, grila, fusta aia de jos.....pe spate vreau sa pun difuser.....pt k e o diferenta de aprox 20% bara normala de cea de M (parerea mea).....cu interioru......am programare pe 02.02....narcisvl.....revin din nou la tine, jenti......am, si sunt destul de frumoase, am kiar 2 seturi (vezi poze), numai k cele cu buza, o janta o am sparta km 10cm, si'ntre timp mi le'am luat pe celelalte, asa k n'am continuat s'o mai lipesc paia. Referitor la motor de 2.5, n'are rost pt k asa cum am spus mai sus, in octombrie (sper) k ii va ramane lui nevasta'mea, eu luandu'mi urmatoru' 3'iar. Daca tu zici k acum e frumos interiorul, pai sa'l vezi knd or termina'o aia de la Bujoreni (sper sa iasa bine) :rolleyes2 Robbert.....este gri culoarea :twisted: Multumesc mult pt aprecieri :-) |
frumos frumos :x se vede ca ai grija de el frate :P
|
Ms mult ;)
|
Quote:
|
am vazut azi ceva misto de tot pe post de parasolar:twisted::twisted:......pune niste poze sa-l vad mai bine:-P
|
am schimbat`o :d ursul ramane la mine :X
|
Am sa pun poze cat de curand ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Cum se vede bordu' ziua si noaptea + un pic de sunet ;) Najpa k tre'sa skimb formatu' filmului din mpeg4 in 3gp k se auzea belea si claritate tot la fel......k acum......se vede mic si najpa....iar sunetu'.....nu se mai aude la fel :cry:
Nu prea'nteleg ce vrea sa zica Narcisvl, dar.....plm..... |
lasa`i frate 8-| se trezesc vorbind :)) sau tastand in cazul asta :)...........
|
Quote:
|
Ms ms.
Bara fata a venit.....e la vopsit......in stransa legatura cu eleronu', capacele de la oglinzi fiind vopsite in culoarea masinii, iar pleoapele negru mat.....nu stiu ce sa fac cu bandourile de la bari fata/spate, sa le fac negru mat sau sa le las asa ? Iar cu difuseru' la fel, nu stiu cum sa'l fac, tot negru mat sau sa'l las asa cum e el, plastic negru direct? Ziceti'mi si mie pareri :oops: Offff nu mai vin odata zilele de luni/marti sa'mi faca alea interioru' k tare sunt curios cum o sa iasa :shock: |
| All times are GMT +2. The time now is 16:58. |
- Copyright 2026 4Tuning