Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Evenimente de Tuning (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/78915-evenimente-tuning.html)

nt99rzt 07-03-10 10:58

Re: Evenimente de Tuning

RedZoneTuning va asteapta la 4TuningDays, la standul sau, unde veti gasi produse noi si preturi promotionale pt perioada expozitiei!!

ghici_robert 09-03-10 08:35

Vineri la stadion sa veniti neaparat cu prietenele sa aleg si eu doua sa nu merg singur la Bucuresti :))

Ali_ump 09-03-10 08:44

:)) Buna asta! Chiar cine se mai anunta la Bucuresti?

ghici_robert 09-03-10 09:16

Stai linistit Aline ca nu e vb de prietena ta ca nu am ce face cu ea nu ma pricep sa vorbesc dialectu :D .... Take a szegény lány, akit imádni nem értek semmit mondok :) - traducerea - " Iau de geaba saraca fata cu mine nu o sa inteleaga nimic din ce spun eu "
Ia uite ce au facut unguri la drifturi https://www.youtube.com/watch?v=DyFYbJkrAAI jale frate :))

Ali_ump 09-03-10 09:24

Quote:

Originally Posted by ghici_robert (Post 3163081)
Stai linistit Aline ca nu e vb de prietena ta ca nu am ce face cu ea nu ma pricep sa vorbesc dialectu :D .... Take a szegény lány, akit imádni nem értek semmit mondok :) - traducerea - " Iau de geaba saraca fata cu mine nu o sa inteleaga nimic din ce spun eu "
Ia uite ce au facut unguri la drifturi https://www.youtube.com/watch?v=DyFYbJkrAAI jale frate :))

Ai gresit video-ul asta e la greci ! :))

ghici_robert 09-03-10 09:26

Merge ...tot incalcit vorbesc si aia :P)

Team 13-03-10 02:20

Care vrea sa mearga la Tuning Day's,va merge "Musat" cu un Ford Tranzit, 8Locuri,sa ia legatura cu el prin 0748942417

B16SIX 13-03-10 07:47

Quote:

Originally Posted by B16SIX (Post 3129744)
1 by alin =nissan 100
2 90%kosty =bmw e30 compact
3. Bmw E36 Compact - RedZone Tuning

a ramas nissanu' acasa si merg 100%BMW E30 si E36(la ora asta[08;31]E36 deja este la Buc. iar E30 este pe drum

B16SIX 13-03-10 08:25

Quote:

Originally Posted by nt99rzt (Post 3155910)
RedZoneTuning va asteapta la 4TuningDays, la standul sau, unde veti gasi produse noi si preturi promotionale pt perioada expozitiei!!

cit costa cafeaua la promotie?

DarkNight_Racer 13-03-10 09:43

Pentru noi e moca!!..

RedZoneTuning 14-03-10 18:32

10 Attachment(s)
Cateva imagini de la 4TuningDays surprinse la standul RedZoneTuning:lol:

AnDrEiCa 14-03-10 18:39

Quote:

Originally Posted by RedZoneTuning (Post 3182038)
Cateva imagini de la 4TuningDays surprinse la standul RedZoneTuning:lol:

Cam putine fete:D:D

Last edit reportaj ,apareti la inceput fetele au fost vedete din ce am inteles http://observator.antena1.ro/social/...sexy_6538.html :D:D

Q-speed 18-03-10 20:05

2 Attachment(s)
saracutul LEO

Q-speed 18-03-10 20:17

4 Attachment(s)
pareati cam obositi
nu ati dormit bine?

ghici_robert 18-03-10 20:28

A dracu cu forumu asta tre sa puna cineva un patratzel rosu la el ca incepe sa capete aspecte adult :)) .
Buna treaba a facut Narcis asta ...in sfarsit cineva care intelege ce inseamna "imagine" si are notiunea de acielia' griele' de "promovare de brand", "asocierea de imagine cu centre de interes" , "inserare de imagine in memoria colectiva" si alte vrajieli' de aistea' de firma serioasa .
ATENTIE CONCURENTA invatati de la el .... am vazut masinile si brandul lui la observator la Antena 1 ..... si cred ca are si un noroc kior ca la observator din tot ce era la Romexpo doar brandul lui a fost selectionat si prezentat ca reportaj..... si asta e o realizare formidabila din punct de vedere al imaginii unei firme....
Felicitari domnule Narcis :) nu stiu daca promovarea asta a iesit asa de bine din stiinta sau cu munca sau a iesit dintr-o greseala dar a iesit foarte bine ....

ghici_robert 18-03-10 20:36

9 Attachment(s)
stai sa dau si eu cu poze :P)

morpheusmaster 18-03-10 20:49

11+ si de la mine pentru Dl. Narcis!!! Fetele alea stiau exact ce trebuie sa faca cu numerele de inmatriculare cu RED ZONE TUNING. Mia placut asta foarte mult! a pus el maxim la fete pe masini dar cu cap ;)

stefan_88 19-03-10 14:37

11 Attachment(s)
Cateva poze si de la mine :)
Attachment 1376986Attachment 1376987
Attachment 1376988Attachment 1376989
Attachment 1376990Attachment 1376991
Attachment 1376992Attachment 1376993
Attachment 1376994Attachment 1376995
Attachment 1376996

ghici_robert 19-03-10 14:43

Bune fetele dar majoritatea erau mai kituite si mai vopsite decat toate masinile de acolo .... cand au ajuns acasa si s-au spalat pe fatza cred ca au slabit cel putin 2 kg fiecare :))

stefan_88 19-03-10 14:56

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ghici_robert (Post 3200371)
Bune fetele dar majoritatea erau mai kituite si mai vopsite decat toate masinile de acolo .... cand au ajuns acasa si s-au spalat pe fatza cred ca au slabit cel putin 2 kg fiecare :))

Pe putin 2 kg :rolleyes2 .
Attachment 1377141Attachment 1377142
Attachment 1377143Attachment 1377144
Attachment 1377145Attachment 1377146
Attachment 1377147Attachment 1377148
Attachment 1377149Attachment 1377150

buddy_lexx 19-03-10 23:35

Ce mandru e Narcis in poza aia :))))
Felicitari pentru participare si succesul obtinut ! bvo Narcis!
SI felicitari tuturor celor care au participat la eveniment!
ps. f interesant bmw`ul made byalin

morpheusmaster 20-03-10 01:10

Interesant putin spus. E foarte foarte tare E30 facut de ByAlin. Recunosc ca nu am fost niciodata un fan dar cu E30 ma cucerit. Mai are de lucrat la paleta de culori (la modul ca iar prinde bine un "ochi" mai format cromatic) si e ft tare. Totusi pe cat de frumos si interesant e spatele acestui E30 pe atat de nereusita mi se pare fata...care parca ar fi dat mult mult mai bine varianta clasica...dar tot timpul este loc de imbunatatiri :).

Eu astept cu interes Matizu'...am auzit ca o sa faca senzatie si o sa rupa stilu' cand o sa fie gata

nt01rzt 20-03-10 09:43

Quote:

Originally Posted by ghici_robert (Post 3198189)
A dracu cu forumu asta tre sa puna cineva un patratzel rosu la el ca incepe sa capete aspecte adult :)) .
Buna treaba a facut Narcis asta ...in sfarsit cineva care intelege ce inseamna "imagine" si are notiunea de acielia' griele' de "promovare de brand", "asocierea de imagine cu centre de interes" , "inserare de imagine in memoria colectiva" si alte vrajieli' de aistea' de firma serioasa .
ATENTIE CONCURENTA invatati de la el .... am vazut masinile si brandul lui la observator la Antena 1 ..... si cred ca are si un noroc kior ca la observator din tot ce era la Romexpo doar brandul lui a fost selectionat si prezentat ca reportaj..... si asta e o realizare formidabila din punct de vedere al imaginii unei firme....
Felicitari domnule Narcis :) nu stiu daca promovarea asta a iesit asa de bine din stiinta sau cu munca sau a iesit dintr-o greseala dar a iesit foarte bine ....

Multumesc tuturor si va asigur ca data viitoare ne vom prezenta mult mai bine pregatiti...
Daca a fost sau nu noroc, Robert, vreau doar sa-ti spun faptul ca noi am plecat la 4TuningDays doar cu gandul la show si la promovarea brand-ului RedZoneTuning! Cred ca am avut cele mai multe pliante si numere de inmatriculare expuse la Romexpo...si cred ca asta a contat intr-o oarecare masura! De fete ce sa mai zic...au fost alese ''pe spranceana'' si ne-au ajutat enorm prin atitudinea lor!
In final noi suntem multumiti de ce am realizat si de acum culegem roadele!!:D

nt01rzt 20-03-10 10:53

37 Attachment(s)
si inca ceva imagini....

B16SIX 21-03-10 19:24

1 Attachment(s)
unguru' la tuning days

Ali_ump 21-03-10 19:25

Da o poza mai calitativa? Nimic?:)

buddy_lexx 21-03-10 20:44

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3206604)

da ce faceai acolo wa? dadeai autografe?:)))

D@N_NSL 21-03-10 21:32

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3206604)

putin mai calitativa :D

VaLeX 21-03-10 23:34

Quote:

Originally Posted by D@N_NSL (Post 3207111)
putin mai calitativa :D

Ia ia BOGzor :)

Cand e urmatorul eveniment si unde ? Stie cineva ? Aline ?

Ali_ump 21-03-10 23:40

Inca nu s-a stabilit nimic cu urmatorul eveniment! Asteptam...
Ma da ce VIP sunt ungurii:)) Poze spion numa:)

B16SIX 30-03-10 20:25

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3202100)
Interesant putin spus. E foarte foarte tare E30 facut de ByAlin. Recunosc ca nu am fost niciodata un fan dar cu E30 ma cucerit. Mai are de lucrat la paleta de culori (la modul ca iar prinde bine un "ochi" mai format cromatic) si e ft tare. Totusi pe cat de frumos si interesant e spatele acestui E30 pe atat de nereusita mi se pare fata...care parca ar fi dat mult mult mai bine varianta clasica...dar tot timpul este loc de imbunatatiri :).

Eu astept cu interes Matizu'...am auzit ca o sa faca senzatie si o sa rupa stilu' cand o sa fie gata

am pus citeva poze cu 1 E 30 aproximativ clasic(este din 1992),al nostru era din 84 cu barele cromate,cit despre culoare
1 nu cred ca se mai regaseste pe multe masini
2 nu este foarte extrema ,gen portocaliu sau perlate etc
3 am ales nuanta din 10 000 de variante(eu zic pe cea mai potrivita )

Ali_ump 30-03-10 21:44

Quote:

Originally Posted by B16SIX (Post 3233829)
am pus citeva poze cu 1 E 30 aproximativ clasic(este din 1992),al nostru era din 84 cu barele cromate,cit despre culoare
1 nu cred ca se mai regaseste pe multe masini
2 nu este foarte extrema ,gen portocaliu sau perlate etc
3 am ales nuanta din 10 000 de variante(eu zic pe cea mai potrivita )

Mai scoate ursii din barlog...macar pt intalniri:)

morpheusmaster 31-03-10 11:53

Aline, verdele de pe masina eu zic ca e frumos...dar in combinatie cu verdele de pe miezul jantei, acolo se strica treaba (parerea mea)..daca ai putea sa pui negru in miezul jantei si buza sa o polishezi sau centrul argintiu cumva sau negru si buza la culoarea masinii atunci poate efectul ar fi altul...dar treaba cu cele 2 nuante de verde (1 pe masina 1 pe jante) aia nu da bine la ochi, zic eu...si nu sunt singurul de parere ca asta e "buba"....ce zic, nu critic, nu dau cu paru, doar sugerez pentru un mai mare efect al masinii (care'mi place mult).

Te salut si spor la lucru.

B16SIX 31-03-10 21:03

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3235541)
Aline, verdele de pe masina eu zic ca e frumos...dar in combinatie cu verdele de pe miezul jantei, acolo se strica treaba (parerea mea)..daca ai putea sa pui negru in miezul jantei si buza sa o polishezi sau centrul argintiu cumva sau negru si buza la culoarea masinii atunci poate efectul ar fi altul...dar treaba cu cele 2 nuante de verde (1 pe masina 1 pe jante) aia nu da bine la ochi, zic eu...si nu sunt singurul de parere ca asta e "buba"....ce zic, nu critic, nu dau cu paru, doar sugerez pentru un mai mare efect al masinii (care'mi place mult).

Te salut si spor la lucru.

jantele nu au nici o treaba cu masina
ele trebuiau sa fie cu interioru auriu,...povestea e in felu urmator :vopsitoru a terminat vopseaua aurie si a mai lungito el cu ceva pigmenti cind am vazut cea ce a esit deja erau montate si cauciucurile,nu am mai avut timp sa le fac negru ,si de asta au ramas asa
pina la urma o sa fie aurii cu buza polisata (aceiasi culuare pe care o au jantele lui SESE)

stefan_88 31-03-10 22:44

1 Attachment(s)
Attachment 1398132
Oficial! A doua etapa din Campionatul de Drift: 10-11 Aprilie, Timisoara

Se intampla Drift! De aceasta data la Timisoara, in week-endul 10-11 Aprilie, in parcarea Real Est, de langa Aeroport. A doua etapa din Campionatul de Drift se pregateste sa incinga emisfera vestica a tarii cu adrenalina si derapaje controlate...

Mai pe scurt, pregatiti masinile si incalziti motoarele! Se anunta o prezenta numeroasa si interesanta, deja mai multi piloti straini au confirmat participarea. Jurizarea etapei va fi asigurata de oficialii King of Europe, dirijati de Mike Procureur

Pe langa drift, ca la majoritatea evenimentelor organizate de ARTA, vom avea si sectiunile de Tuning si Car Audio.

Toate acestea vor aduce in Timisoara, un oras plin de pasionati, dar destul de lipsit de evenimente pana acum, o ocazie perfecta de a va intalni sau reintalni cu cei mai buni piloti, cele mai frumoase masini intr-un spectacol plin de adrenalina. Nu pierdeti ocazia de a avea parte de un TAXI-Drift sau de a va completa colectia de autografe

10-11 Aprilie 2010, Timisoara:
-A doua etapa din Campionatul de Drift
-Tuning & Car Audio

Complex Real Timisoara Est, langa Aeroport.

Program:
Sambata, orele 10-18 - calificari si demonstratii
Duminica, orele 10-18 - finala si demonstratii

Bilet de intrare:

15 lei. Copiii cu varsta sub 12 ani au intrarea gratuita, insotiti de parinti.

Vom reveni cu detalii.
Link catre topicul dedicat evenimentului : https://forum.4tuning.ro/633-real-dri...timisoara.html

Ali_ump 01-04-10 08:45

No la TM care se anunta ;))!

RapJustin 01-04-10 09:15

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3238248)
No la TM care se anunta ;))!

Nu cred ca merg prea multi:) e cam departe...

Ali_ump 01-04-10 09:37

Daca se prinde careva ...am locuri ..eu m-as duce:)

razvan1485 13-04-10 10:18

Pana la urma a fost cineva de pe la noi la Tm??

Ali_ump 13-04-10 10:38

Nu cred ca a fost nime...

All times are GMT +2. The time now is 07:36.

- Copyright 2026 4Tuning