![]() |
imi place ca se intretine atmosfera cu tot cu moderator! bravo!
|
janeee... ai voie sa faci si tu posturi, chiar daca ai mai multe decat oricare 10 din craiova la un loc si daca tot dai cu edituri, scrie si care esti... gabi :D
|
Re:
Quote:
Acum poate ai să înţelegi că nu fac pe militianu', sau pe şefu', sau cum vrei tu să-mi zici. Cât despre mesajele de care vorbeai tu cu Piticu' pe topicu' LOCURI DE DAT.... CU MASINA, s-au dus din cauza forumului, nu din cauza mea. Când a fost mutat forumu' pe server nou s-au pierdut mai mult de 1000 de mesaje, printre care şi ale voastre (3, 4 la număr). Daniel: îmi cer scuze că am avut \"nesimţirea\" să plec să-mi rezolv treburile în loc să rămân să vorbesc cu tine şi îţi mulţumesc că iar vorbeşti fără să ştii despre ce e vorba :wink: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
sa nu imi dispaara cumva vreun post de pe aci k iau foc rau....serios vorbesc.....daca vrei sa imi stergi ceva vb ccu gratian si imi sterge el...dar in nici un caz tu....da gabitzu?asa.....stiam io k ne intelegem....
|
Give me a brake, GABule, te rog! Promit că ţie-ţi şterg mai puţine :)
|
ce aveti mah cu el... nu vedeti ca e... \"User Special\" ? :) :) :) :lol: :lol: :lol:
|
Mesajele care conţin caterincă de prost gust au întâietate la sters, indiferent că-s ale lu' GABu', ale lu' VLDu', ale lu' Mondeo, sau ale nu ştiu cui.
|
Gabi nu esti in masura sa apreciezi tu ce fel de caterinca folosim.... nu crezi?
|
Ba iar ai sters mesajele?
|
|
1 Attachment(s)
check this out!
p.s. vld-ule tu erai oficialul ala? |
Nu sunt eu ca nu stiu sa suflu in fluier! Jane nu stii ca asta ti-am trimis-o eu mai demult?ORICUM E MARFA FAZA! :ciggy:
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Si ca sa ne mai destindem putin.... avem un mesaj pt preferatul nostru :
:lol: :lol: :lol: Ce ziceti baieti? |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
|
Re:
Quote:
In legatura cu acel comunicat nu comentez nimic! :shock: cum am mai spus pe alt topic, este la fel de exagerat ca stirile de la Antena 1! |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Il roade pe fraier ca i s-au cerut 3000 de euro pt. aeroport ! :twisted:
Si mananca cacat cu polonicu , pt. ca Legal Racing a facut cursa la Craiova cu ACR-u nu a facut-o singur.... :wink: ....terminat ! |
Lăsaţi comunicatele sub formă de listă de cumpărături în stil A.C.R. În Craiova se întâmplă lucruri mult mai grave şi mai serioase.
|
foarte nasol....:( imi pare sincer rau de oamenii aia...:(
gabi degeaba le asiguri daca te ia pe sus explozia... |
În cazul de mai sus, asigurarea locuinţelor le-ar fi permis celor păgubiţi să-şi recupereze daunele. În cazul în care se lasă mai rău, adică cu răniţi sau, Doamne fereşte, morţi, asigurarea e doar o hârtie inutilă.
Doamne fereşte să avem parte de aşa ceva! |
Re:
Quote:
|
Subscribed! Ar fi frumos ca toţi cei care au spus că vor da să o şi facă!
|
ba apartamentu lu` PILu a patit ceva?
|
Re:
Quote:
|
Dak tot aparusi Radu am si eu o intrebare, sper sa nu o iei ca o rautate din partea mea ....Masina ta mai exista ??? Si dak da cand o vedem pe strada ???
|
Re:
Quote:
exista, dar e in refacere si mai sunt si niste lucruri de modificat la motor |
Cam liniste pe aici ... :))
|
1 Attachment(s)
Ce ziceti de numarul astuia? :)
|
oh da! bun numar! 8) :lol: :lol: :lol:
|
Numarul se potrivea mai bine pe o Dacie din aia de negrii cu multe briz brizuri
|
n-are nimeni vreo toba sport de cielo pe-acasa :roll: ??? sau nu o da nimeni jos de pe masina? :roll:
daca da sa ma anuntati si p mine :oops: |
Vezi ma ca o vindea GABu pe a lui... in caz ca nu a vandut-o.... YED
|
nu (mai) da toba...
am vorbit cu el...ms oricum ;) |
Pentru ca nu mai putem posta ca hop-tzop \"un moderator\"ne sterge mesajele v-as ruga pe cei care sititi ce vreau sa va spun sa nu mai postam pe aceasta sectiune CRAIOVA(decat la bazar,aniversari...si altele care necesita o oarecare atentie).
Va multumesc! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:11. |
- Copyright 2026 4Tuning