![]() |
Re: Kitsch Tuning din Iasi
1 Attachment(s)
un vecin se tot lauda cu masina lui la poarta mea...
Attachment 659690 |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
|
ai uitat sa pui poza din fata ... ca si'a scris numele pe bandou :))
|
si mai e parcata si in centrul orasului .. sa-l vada lumea :)))
|
si stii de ce ? ...
pentru ca e un "haules" mancati'as |
2 Attachment(s)
masinile nu sunt din iasi(cum cere topicul) insa nu m-am putut abtine ! Scuze dak au mai fost!
|
1 Attachment(s)
NO SPEED LIMIT :lol::lol:
Attachment 704556 poate prindeti vreo unu Cielo ala alb cu grila de Audi, faruri de Bmw si sigla de Mercedes.. atat am reusit sa remarc:)) |
Umbla deghizata...:))
|
Asa ca sa stiti voi:a fost prima masina din NO SPEED LIMIT IASI inscrisa in 2005 pe cand lua fiintza filiala Iasi. A fost masina unor foarte buni prieteni ... Nu cred ca are rost sa fie pusa aici!!!! Dar na ... !
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Asta-i doar parerea mea, nu caut sa ma cert cu nimeni, in final gusturile nu se discuta. Aveam in cartier pana de curand o japoneza imbracata toata in fibra, rosie, cu niste flacari cred sau ceva pe margine. Saraca masina era cam abuzata, motorul se auzea foarte aiurea si fibra de pe ea crapata. La un moment dat am vazut-o pocnita, dupa asta a disparut din zona. N-am sa pun poza nici cu masina aia, nici cu cielo asta treaba fiecaruia ce face din/cu masina. |
Eu vorbeam de Dacie...nu de Cielo :)
|
:mrgreen: Am inteles gresit. Credeam ca iei apararea posesorului de Cielo cu bot de VW.
|
4 Attachment(s)
oo daaaaaaaaaaaaa
|
pe spoiler, pe colţ acolo, ce are, banduliera? :lol:
|
3 Attachment(s)
cate evacuari are frate?:)) iti zice sa stii sigur ce masina e... si de la mine doua poze si un numar de inmatriculare ciudat:))
Attachment 754081 Attachment 754082 Attachment 754083 |
3 Attachment(s)
refresh
|
Golful l-am vazut live in parcare la Carrefour...tare :lol: Peugeot-ul imi pare foarte cunoscut. Era trecut si el la anunturi cumva?
|
Quote:
|
:))) va luati si de mine acuma`...:))
|
:)))))))))))! PREA TARE faza cu peugeot-ul!!!!!!!!!!!!!!!! Ai gafat bmwh548! :))
|
N-am gafat :P In prima poza cu Golful in dreapta lui se vede un Peugeot model 405 parca... Eram curios daca e de vanzare cumva pentru ca il "cunosc" pe proprietar;)
|
Quote:
p.s. ... vezi ca e 505 nu 405 ;) |
Quote:
|
sorry de offtopic:O mica corectie acel Peugeot, este un Peugeot 505 Evolutin ;), e a lui momo(doar pt cine il cunoaste)
lasand peugeot-ul la o parte ca nu e kitsch, saracul golf e cam "impopotonat"! |
Imi place sistemul de sunet in special...foarte "discret".
|
dc ar fi masina asta kitsch??? mie mi se pare chiar reusita...
|
Golful?
da, desigur, mai ales gurile de admisie a aerului false de pe capota, pozitiile angel-eyes de bmw, pedalele cu flacari, husele, volanul si schimbatorul, rosii, total potrivite cu culoarea verde a masinii, covorasele imitatie de "tabla de scari de autobuz", ornamentele cromate de la stergatoare, care se asorteaza cu... nimic de pe exterior, ... totul e de un bun-gust deosebit... |
2 Attachment(s)
|
Tipic romanesc! Pacat de acea Dacie, o fi masina de firma insa nu merita tratamentul ala!
|
jantele sunt frumoase ,am avut pe PC o poza cu un MCV mai urat decat asta dar nu o mai gasesc
|
asa e... pacat de saraca masina..... si am mai vazut si cateva berline nenorocite....
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Sper sa nu ma ia nimeni la ture in caz ca am gresit .. dar mie mi se pare a fi kitch .. chiar daca e lucrata cat de cat bine.
|
Quote:
P.S. Romanu nu stie sa faca...dar stie sa judece pe altu ca n-a facut bine !!!! Asa i romanu !!!:rolleyes2 |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:11. |
- Copyright 2026 4Tuning