![]() |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
masina despre care tot vb :))
:arrow: |
3 Attachment(s)
motorul unei viitoare masini care e deja in bacau :)
|
imi place la greu cum a iesit motorul vali, super misto, vreau sa-l vad si live :lol:
|
ba .. cand pui pozele cu loganu' meu???
|
Re:
Quote:
alex ma cheama radule, nu ba :lol: :lol: cred ca maine o sa le pun :wink: |
ok alex .. :D .. nu eu am postat acolo .. unu' de la mine :D ... hai ca astept pozele .. sa vad cum a iesit .. :shock:
|
frate e super tare mertzu' tau...felicitari
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
tapiterie ford....wooahahahaaaa :D
|
9 Attachment(s)
si masina lui radhoo99 , un logan 1.6 mpi.
motivul pentru care masina lui apare aici este pentru ca ( mie cel putin ) mi se pare frumos facuta, (dak nu esti prea carcotas, si te faci ca nu vezi antena de navigatie de bmw :twisted: ) iar din cate am inteles, este inca in lucru. poate proprietarul ne va spune ceva mai multe despre ea |
ms ca ai pus pozele ... cat despre masina .. o sa mai pun ceva pe parcusrs ...
|
poate ne spui cam cat te-au costat diversele kestii puse pe ea...
|
Care stiti a cui este bmw-u verde cu nr. BC-33-CRI? :twisted: Incerca saptamana trecuta sa ma opreasca, sa ma faulteze :) \"pacat\" ca nu stie sa blocheze :)
|
pai a skimbat multi proprietari, nu mai stiu a cui este acum... dar ce i-ai facut de a vrut sa te caroteze?
|
Loganul arata decent, singura chestie e cu abtibildurile acelea pe care scrie maare LOGAN si LAUREATE. In fine, e o chestie de gust, dar pentru mine ar arata mai bine fara ele.
|
Re all.S-a mai alaturat un bacauan forumu-lui. 8)
Am si o intrebare,niste poze mai recente cu clio acela bicorp rosu nu aveti ??Ca zicea cineva de pe forum ca proprietarul si-a comandat un body kit,si is curios cum arata,ca si eu am un Clio,dar Symbol si m-as apuca de tuning. |
Nu am oprit pt ca persoana cu care eram in mashina mi-a zis ca e a lu Generalu'. Ce i-am facut? Nu ia convenit ce am facut la o trecere de pietoni,a venit paralel lu mine si......... si....... la deranjat mica discutie care am avut-o cu el :P
Cu alte cuvinte........ cauta sa se afirme |
Re:
Quote:
apropo Racky, ce numar ai la masina? poate ne stim... ( eu am bc 11 adv ) |
aleks nu cred ca ne cunoastem,doar dak ai si u cumva vreo 17-18 ani :)
|
Re:
Quote:
|
Nope.Ai gresit,are un Clio Symbol :)
======================== bicorp, symbol, ideea e ca e al tatalui tau :wink: -aleks |
Re:
Quote:
|
Asa e aleks, al tatalui meu,dar la anu fac si eu 18 ani,si o sa fie si al meu :D ,nu pe numele meu dar....
|
A,si inca ceva,am vazut Clio acela rosu sport ,ieri sau alaltaieri,si nu am observat modificari fata de cum e in pozele de pe forum .
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Quote:
|
Inca o masina din bacau !!!
8 Attachment(s)
FORD FOCUS !!!
|
Frumusel rau de tot.. ;)
|
Din fatza si din lateral arata super mashinutza . Ce motor are? La motor e modificat vreo ceva? (in spate era misto daca punea un spoiler mai jos si tzevile sa treaca prin el, asa cum e acuma par prea iesite)
|
cri-mi-na-la :twisted:
10 x pt daniel si pt masina lui. asteptam sa vedem cum o sa iasa noua ta alfeta... oricum ar fi bine dak ne-ai spune putin si cum ai modificat fordul, cat te-a costat, etc :wink: |
Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place! Felicitari!
|
1 Attachment(s)
arata f.bine,dar mai trebuia lucrat aici!
|
cam asa e.. daca erau scoase tevile prin plasa, era perfect.. parerea mea ;)
|
as
totul e frumos mai putin spatele, ai putea schimba spoilerul sau numai ai putea scoate tobele prin plasa. Daca nu vrei sa faci nimic din astea macar ridica un pic toba din stanga ca cam lasata
|
frumos Fordul,munca multa,bani multi dar a meritat efortul,rezultatul e reusit.
|
Re:
Aveti dreptate cu tobele , da nu am avut ce face . Nu am scos toba prin plasa din cauza k trebuie taiata o mare mare \"chestie\" de metal , unde se afla si filetul de carlig , si am preferat sa o las asa , chiar dak dadea mai bine cum ziceti voi. Si capatul ala e mai bagat k nu am vazut un colt de bordura si am impins ala mai in spate , acolo fiind doar ornament cu traseu , toba aflanduse pe partea stanga . :D
|
Re:
Alfa intra si ea la modificari , da mai dureaza putin k nu gasesc un kit kre sa imi placa mult . Pana la urma crek imi iau din afara un kit nebunesc , sa nu mai vad la nimeni , k doar asa e frumos ! ;) In FOCUS , avand in vedere k e masina memei mele , am bagat km 2500e cu totul , da a meritat investitia . Toata faza e k imi fac eu placerea , k la urma urmei tot FORD FOCUS 1.6 ramane , da am certitudine k nu mai e nici unu la fel la noi . Urmatoarea masina promit k va fi mult mai tare , numai k ma am putin de asteptat !!!
|
Re:
Quote:
(kiddin`, no offence ;) ) |
a omis sa spuna ca mai mult el mergea cu dad-ul :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:20. |
- Copyright 2026 4Tuning