![]() |
Re: Chat....
Ne duc la sapă de lemn! :(
|
ca norocul ca nu am in ce sa bag benzina deocamdata
presimt ca pe cand imi scot si eu masina se ieftineste |
sau va fi si mai scumpa...:-j....X(
|
sa speram ca nu (doamne fereste)
|
Quote:
|
TopPremium 99+ de la Petrom e 4,51 lei/l
eu asta dau sa manance micuta mea ;) daca vrei fac o poza cu bonul si pun pe forum... |
sa vezi tu Dexter cum o sa bagi de 95 de acuma:sad:
|
vom vedea...
da n-as vrea... |
Poti sa bagi si benzina mai ieftina in masina ta ca sigur merge si cu aia. :)
|
odata am bagat de 95 si nu imi placea cum merge...
zi-mi de ce merea mai prost masina de la benzina 95 ar trebiu sa reglez carburatoru dupa benzina aia :P sau care era baiu??? |
Nu era invatata cu benzina aia... ar cam trebui sa o obisnuiesti de pe acum.
|
deci deaia o castigat DEX la liniutze :))) ca avea fotoghin de 99 si ceilalti de 95 :)))
|
bravo baieti,vad ca v-ati distrat de minune duminica :0,pacat ca eram derutat nu stiam ce ,cum cand...dar duminica voi veni si eu.
A-si avea si o mare rugaminte,poate sa-mi aduca cineva un sticker cu 4tuning.....multumesc! |
ce am lipit atunci pe parbriz cu L**** Club a venit jos 2 litere:((
|
vb cu vladutzu poate te rezolva el
|
Quote:
ce sa fuga baba mea cu 95 :-) normal nu stiu dk ar trebui sa fie diferenta foarte mare, se simte, da nu stiu cat de mult, nam folosit 99 pana acuma. P.S.: si piesa dintre volan si scaun conteaza, sa nu senteleaga ca pun numa pe seama benzinei infrangerea:-) |
vezi, ca daca ai benzina putina si atunci e mai lenesa micuta ;)
eu daca am peste 7 l fuge mai bine... cand incepe sa urce acu pe rosu deja nu mai mere asa... |
asta inseamna ca masina lui vlad nui buna la liniutze :))) ca tot pe rosu ii =)))))
|
eu am cauciucuri de iarna de clasa I ...
|
preferatele mele, daca se uda umpic pot sa ma uit in ele sami fac freza :-D
|
ovi dami un PM cu idu
|
Quote:
|
da :P... am facut 1-1
|
Quote:
|
pai... vedem noi...
nu mai am toba sport... am pierdut cateva ponei ;) |
da ce ai fdacut cu toba?
|
nu era al meu...
era al unui prieten, si mi-a dat pana reface masina... era masina lul dezmembrata de tot, motoru parca, bordu, scaunele erau scoase, era revopsit... foloseam toba pana termina masina :P... |
cred ca proiectu' cu schimbu motorului se va mai amana vreo 2 luni:D din cauza cresterii benzinei:)). pun prima data din banii cei am GPL. crek peste 2 sapt merg in ludus sa pun sau mai repede..
|
Cat te costa sa pui GPL?
|
in jur de 10 milioane mio zis un baiat ce lucra acolo la ludus...
|
sa imi zici cand vi in Ludus sa ne intalnim
|
oke. auzi nu sti:))? dak motoru mi varza imi pune instaltia pe el? sau intai trebe sal fac?
|
pai de pus iti pune ca nu cred ca are de ce sa nu dar daca vrei vb cu baiatu si il intreb
dar in ce sens e varza sa ii zic?? |
Iti pune GPL...
|
asta ma gandeam si eu ca de functionat va functiona GPL-u si pe motorul "varza" numai ca nu stiu daca se merita sa pui de 2 ori
|
nare putere... nu mai trage... are 500 000 d km... manca 15-16 in oras... si vreau sa i pun gpl.. si peste cateva luni dak i schimb motoru.. nu cred ca ma costa asa mult sa lege instaltia la nou motor...
|
cam asa e numa oricum va trebui sa platesti un pic de manopera si a doua oara
|
platesc:)). nusht unde sa merg sa iau un motor bun... ca dak nimeresc unu ca asta de espero pot sa-mi bag cva in el:)) numa dak prind pe careva care isi dezmebreaza calibra si imi zice ca motoru i bun... ca dak iau de la dezmebrari poate nu nimeresc unu bun
|
Era de vanzare o Calibra ieftina... poate mai e valabil anuntul http://opel.anunturi-auto.4tuning.ro...0-9267346.html
|
Fa cumva si cauta o lista cu motoarele care se potrivesc pe masina ta, si cauta mai bine un motor, de exemplu cum gasesti motoare de golf 3 la preturi mici: 1.6 101 cai - aprox 900 lei, sau un gti la vreo 1000 lei, poti gasi la fel si pentru masina ta... Sincer as incerca sa adaptez un alt motor compatibil, decat sa am motorul varza, si sa pun Gaz... va consuma mult oricum.
in plus, va fi mult mai lenesa! si motorul se uzeaza mai repede de la gaz... daca zici ca iti consuma 15 acum, cat iti va consuma cu GPL?? banii aia care ii bagi in benzina aiurea mai bine ii economisesti, si cu cele 10 milioane care le ai acum, bagi un motor foarte bun in ea, poate gasesti ceva diesel, econom si destul de puternic pentru oras. De exemplu motorul meu are 360.000 km, are 80 cai, consuma aprox 6 in oras, probabil 7 in tg Mures... 1.6 tdi eu imi cumpar o jetta ca a mea, rosie, impecabila si o recarosez:) saptamana viitoare sper sa iau jetta, o aduce de afara, circul cu ambele 3 luni dupa care o recarosez:) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:47. |
- Copyright 2026 4Tuning