Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Divergente de tot felul ! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/4033-divergente-felul.html)

peter 15-04-06 11:07

Re: Hai sa ne certam si ne scuipam ca prostii !

dar nu iese mah ZEtule..;)...are nevoie de un timp..are treaba..si el....:)..oricum il asteptam oricand....

kalvin77 15-04-06 20:04

Voi iesi peter de tot din club, asta seara a fost ultima in care mi-am facut aparita la o reuniune a clubului, la un suc nu e problema, putem iesi daca timpul ne permite fara probleme.

peter 16-04-06 13:04

pai atuncia de ce ai iesit mah ? ca doar asta faceam..ieseam la un suk....:roll:

Xtremepwa_CT-77-CDA 17-04-06 06:54

Quote:

Originally Posted by peter
pai atuncia de ce ai iesit mah ? ca doar asta faceam..ieseam la un suk....:roll:

Vrei un raspuns pe masura intrebarii tale peter ?
O sa-ti dau unu ..
Deci eu am iesit ptr ca mergeam numai la sucuri, am lasat loc liber ptr altii care fac mai mult ca mine.

CT-XX-CDA 17-04-06 08:35

Oricum ... ideea este ca nu vreau sa ma mai cert cu nimeni asa ca, i don't care ... sa se certe cine-o vrea, ... i'm outta here.

peter 17-04-06 13:53

coane' cezare ...adik ce vrei sa zici ? ca ai lasat loc oameniilor care se dau...si ca tu doar stai la sucuri ? mah..multi stau la sucuri..ca mai plang dupa planetare..suspensii..cauciucuri...:roll:

CT-XX-CDA 17-04-06 14:06

Quote:

coane' cezare ...adik ce vrei sa zici ? ca ai lasat loc oameniilor care se dau...si ca tu doar stai la sucuri ? mah..multi stau la sucuri..ca mai plang dupa planetare..suspensii..cauciucuri...:roll:

Las-o asa peter nu mai are rost, nu vreu sa ne intindem cu povestea asta la infint, altii pot interpreta ca o zic cu parere de rau sau poate caut audienta, ceea nu fac obiectul meu ambele situatii.
Uite iti dau un exemplu ... de la 4tuning day nimeni din conducerea clubului XCE nu m-a mai intrebat de sanatate.. am crezut ca nu mai e activitate, dar cand am vazut ca lumea totusi iese, se intalnesc, dar numai in cercuri restranse, m-am intrebat ce mai caut in acest club.
Las-o asa .... ca merge asa. e cel mai bine iti zic eu

GABBY_ 17-04-06 17:37

de ce nu ai asteptat sa apar si eu in club,sigur s-ar m-ai fi schimbat un pic atmosfera si sigur eram un imbold ptr multi.daca m-ai cunoaste ai stii cum e treaba.eu zic sa te mai gandesti ptr ca banuiam ca motivul nu este timpul ci felul in care ai fost tratat( cu indiferenta) ,asta reiese din ce spui tu ptr ca nu stiu deloc situatia din club.sper sa te mai gandesti si vei vedea ca treaba va fi mult mai buna peste ceva timp

13RvR 17-04-06 18:16

Quote:

Originally Posted by CT-XX-CDA
Las-o asa peter nu mai are rost, nu vreu sa ne intindem cu povestea asta la infint, altii pot interpreta ca o zic cu parere de rau sau poate caut audienta, ceea nu fac obiectul meu ambele situatii.
Uite iti dau un exemplu ... de la 4tuning day nimeni din conducerea clubului XCE nu m-a mai intrebat de sanatate.. am crezut ca nu mai e activitate, dar cand am vazut ca lumea totusi iese, se intalnesc, dar numai in cercuri restranse, m-am intrebat ce mai caut in acest club.
Las-o asa .... ca merge asa. e cel mai bine iti zic eu

Prietene vad ca tii cu dinadins sa ma enervezi ... PROBLEMELE SI FRUSTRARILE TALE PERSONALE CU UNII MEMBRII AI CLUBULUI NU MA PRIVESC PE MINE ... SI DUPA CUM VEZI INDUCI IDEEA CA OAMENII DIN CLUB NU SUNT BAGATI IN SEAMA ..... EU DACA IES LA UN SUC CU CINEVA SI TU ESTI LA MUNCA INSEAMNA CA NU TE BAG IN SEAMA .... EU ZIC SA NU CREEZI TENSIUNI AIUREA ...pe fratii grigo i-ai convis sa iasa .. felicitari ... daca si ei gandesc ca tine (sufera) atunci succes in alte cluburi ...

Vero_S 17-04-06 18:37

Oameni buni ce draq aveti?A-ti innebunit?Ce naiba mai e prima data de la infiintarea clubului cand ne certam intre noi....lasati-o draq de situatie...cine vrea sa plece e liber sa plece asta nu e motiv de cearta si ar trebui sa plece fara sa faca atatea valuri....plus ca probleme personale nu cred ca ar trebui sa afecteze clubul....nu stiu nu mi se pare normal...dati-o draq ca nu mai avem 5 ani sa ne certam pe jucarii....si sa ne suparam unii pe altii invocand tot felul de motive prostesti...haideti sa fim seriosi si sa incercam sa ne purtam cum trebuie....sau nu va mai incape Constanta aia...ce naiba.....

13RvR 17-04-06 18:51

Quote:

Originally Posted by Vero_S
Oameni buni ce draq aveti?A-ti innebunit?Ce naiba mai e prima data de la infiintarea clubului cand ne certam intre noi....lasati-o draq de situatie...cine vrea sa plece e liber sa plece asta nu e motiv de cearta si ar trebui sa plece fara sa faca atatea valuri....plus ca probleme personale nu cred ca ar trebui sa afecteze clubul....nu stiu nu mi se pare normal...dati-o draq ca nu mai avem 5 ani sa ne certam pe jucarii....si sa ne suparam unii pe altii invocand tot felul de motive prostesti...haideti sa fim seriosi si sa incercam sa ne purtam cum trebuie....sau nu va mai incape Constanta aia...ce naiba.....

Nu se cearta nimeni, dar unii sunt prea NESIMTITI ... (si pozeaza drept victime dupa ... ataca si lucrul la care nu au participat cu nimic)

CT-XX-CDA 17-04-06 20:52

La faza asta trebuie sa ma atac,nu ? ok, nici o problema o sa vina o vreme cand ai sa-ti dai seama singur ca ai gresit facand aceste afirmatii.
Altceva nu-ti mia zic ca ar insemna sa-ti torn foc pe paie.
Iti doresc mult succes in continuare, iar in cazul meu nu-ti mai face probleme, asa victima cum ai zis ca sunt am sa ma descurc.

peter 17-04-06 21:52

bah razvane..o fi tu presedinte de club....dar nu mai jigni..atata..ca el nu tea jignit...hai terminati cu cearta asta inutila...cand mergem la un suc sa vb face 2 face ???

Most_Wanted 17-04-06 23:33

Mah razvane ..pe mess ai zis ca nu nici o problema ....acum de ce zici asa......tiam mai zis motivul plecarii mele.......ce ai pierdut ca am plecat eu...io tziam zis de ce plec nu e nevoie de atata zarva......
nu credeam ca o sa se zica de mine nimik ca plec .....credeam ca nu o sa intereseze pe nimeni
....GATA CEARTA

13RvR 18-04-06 00:51

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted
Mah razvane ..pe mess ai zis ca nu nici o problema ....acum de ce zici asa......tiam mai zis motivul plecarii mele.......ce ai pierdut ca am plecat eu...io tziam zis de ce plec nu e nevoie de atata zarva......
nu credeam ca o sa se zica de mine nimik ca plec .....credeam ca nu o sa intereseze pe nimeni
....GATA CEARTA

Mai .. nu ma deranjeaza ca plecati .. dar sa faca Cezar afirmatii aici pe forum ca pleaca oamenii din club ca nu sunt bagati in seama... nu cred ca e frumos ... are nr meu si id de mess si putea sa-mi spuna si atat... nu valuri ... ca nu e nici un om de caracter, nici vreun racer nici nimic ... eu l-am considerat prieten si l-am ajutat cand am putut (mare greseala)... ma bucur ca-i creste cota pe 4tuning :)) ... macar asa...

Most_Wanted 18-04-06 02:41

GATA ...sa terminat cu cearta ..nu mai vreau ma mai cert cu nimeni.....DE ACUM INCOLO POATE SA SE ZICA CE O VREA DUMNEZEU DE MINE.....EU REVIN IN XCE......SI DACA VOR IESII VORBE URATE DESPRE MINE .......cum se zice (Gura lumii daor p**a mea o asteapta)....celalate cluburi cred ca se bucura ca sa intamplat asta ...asa ca hai sa nu le mai facem pe plac!!!

ZET-EVO 18-04-06 07:25

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted
GATA ...sa terminat cu cearta ..nu mai vreau ma mai cert cu nimeni.....DE ACUM INCOLO POATE SA SE ZICA CE O VREA DUMNEZEU DE MINE.....EU REVIN IN XCE......SI DACA VOR IESII VORBE URATE DESPRE MINE .......cum se zice (Gura lumii daor p**a mea o asteapta)....celalate cluburi cred ca se bucura ca sa intamplat asta ...asa ca hai sa nu le mai facem pe plac!!!

Auzi Razvane... eu in locul tau nu l-as mai primii! Auzi ba... tu crezi ca te fatai cu noi cand acolo cand acolo? Din aceasta pricina... voi vb si cu Razvan... din partea ligii esti suspendat. Sa nu te mai prind la intruniri.

Mustang 18-04-06 07:44

fratilor ... ne certam pe 3 topicuri ... nu mi se pare corect, frumos si nici inteligent...

solutia mea ? faceti o conferinta pe YM si discutati acolo ... SAU cel mai bine ... intalniti-va fata in fata si discutati !

Most_Wanted 18-04-06 13:03

DA ZET ...ai scapat de mine ..nu mai vin...
si daca razvan vrea sa plec o sa plec ...si stiu eu ce am discutat cu el de m-am intors nu trebuie sa i zici u sa nu ma primeasca..

katalin1977 18-04-06 14:59

Sper sa fie un subiect inchis definitv problema care a existat la XCE CT !

peter 18-04-06 15:29

yo zis sa ne intalnim maine dim sau dupa amiaza...sa rezolvam...

P.S.razvane..rasp la tel tau...vreau sa ne italnim sa vb ceva..

P.P.S Zetule..stai ma sa clarificam lucruriile si apoi vedem ce e de fakut...

P.P.P.S tre inchis topicu asta temporar

RESPECT !!!!!

Mariomagic 18-04-06 15:41

Ma bucur ca v-ati linistit. Sper ca acum sunteti multumiti si constienti de ce ati facut prin posturile voastre.

TheBig_X 18-04-06 15:52

Am hotarat cu razvan ca astazi la ora 8 sa ne intalnim la Aqua Magic cu totzi. Adica membri celor 2 cluburi. Il rog pe Zet sa anuntze pe toata lumea si sa vina si gemenii sa lamurim o data aceasta discutie il asteptam si pe cezar.

ERY 19-04-06 08:40

Quote:

P.P.P.S tre inchis topicu asta temporar

Topicul nu a fost deschis special pt voi, deci nici nu o sa fie inchis. Aici se poate certa oricine are ceva de impartit cu alt membru al comunitatii 4 tuning Constanta. In schimb.... am ras(sters) toate posturile facute pe ultima suta de metrii care chiar nu isi aveau rostul.

x-28-TRA 20-04-06 08:22

ery eu vreau sa te bat :))))))))))pot ?

ERY 20-04-06 08:28

Sigur ca da.... oricine ma poate inchiria pe post de sac de box pt o suma modica. Relatii pe p.m. ! sau pe mobil pt. cunoscatori.

x-28-TRA 20-04-06 08:41

pentru 2 pumnii cit ceri?
:)))))))))))))))

ERY 20-04-06 08:50

5 ani din viata ta si cam 100.000 de euro. Te bagi?

x-28-TRA 20-04-06 09:35

scump sefuu nu te mai bat (poate la cap, dar nici asa nu cred ca ai sanse) in cazu'l asta:))))))))

leonard 20-04-06 09:43

ma ofer io ...mai ieftin ..doar 1 milion pumnul ...poate asha strang shi io bani sami iau un scuter ceva:))))

ct77pia 20-04-06 20:30

la milionul ala nu se adauga si spitalizarea nu-i asa?? ca m-as baga eu ca un milion ma risc

ERY 20-04-06 20:32

Da'.... PIA tie iti convine ca dc ii dai un pumn de un milion nu o sa mai fie cazu sa il dai si pe al doilea :)

GABBY_ 20-04-06 22:35

nu tot ce e mare .....e si tare :))

Most_Wanted 21-04-06 02:16

mah ..care vretzi sa-mi datzi si mie un pumn in ochi....ca am nevoie de bani ..urgent....da sa nu datzi prea tare...putin acolo sa se invineteasca ochiu ..sa pot sa scot un medicolegal :peace:

GABBY_ 21-04-06 10:22

klumea semnatuta lu TRA .oare dacie portocalie avea ceva modificat sau fugea ea ptr ca avea cine sa ii dea in gusa ?

Most_Wanted 21-04-06 17:23

fratimiu ia facut smnatura .......
DA si u niste poze cu masina ta ...satzi fac o semnatura scz de of topic ....trebuia sa injur nu?

GABBY_ 21-04-06 19:05

stai sa ii fac poze si apoi vb

ct77pia 23-04-06 09:29

Quote:

Originally Posted by GABBY_
nu tot ce e mare .....e si tare :))

vrei sa incerci? sunt disponibil 24/24 si 7/7 :-)))

GABBY_ 23-04-06 10:50

ha ha ha golanule ,te dai la copii :))) nu vezi ca am doar 22 de ani ?iti plac prospaturile ....asa ademenesti u copii de pe forum :)))))PASTE FERICIT TUTUROR

ct77pia 23-04-06 11:31

ce vrei incerc si eu...........)))))))))))))
hristos a inviat

All times are GMT +2. The time now is 09:05.

- Copyright 2026 4Tuning