Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Accidente in RM. VALCEA (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34460-accidente-rm-valcea.html)

DjRainManFast 29-04-08 19:50

Re: Accidente in RM. VALCEA

Nu neaparat viteza ucide....mai degraba incostienta si prostia!! Pentru viteza exista limitari...pentru prostie nu!

L4uR 29-04-08 20:18

incostienta tot la viteza duce...in cazul asta

io nu inteleg ce a fost in capul soferului ....tocmai pe valea oltului sa vada ce ii poate masina...

Robbert 29-04-08 20:58

Quote:

Originally Posted by DjRainManFast (Post 1506562)
Nu neaparat viteza ucide....mai degraba incostienta si prostia!! Pentru viteza exista limitari...pentru prostie nu!

nu e corect sa vorbesti asa, si tu ti'ai riscat viata...

trafy-vr6 29-04-08 22:27

da, dar nu poti sa il compari pe Rainman ( care are permis de 3 ani cred + experienta + locuri bune luate la legale ) cu un pusti care abia si`a luat permisu si ii da blana sa vada ce poate masina, noaptea, pe valea oltului, cu inca o persoana in masina. Bine ca n`au omorat pe cineva nevinovat....oricum pacat de ei, mai sunt si alte locuri unde poti sa " testezi " masina...si nu noaptea...

IONUT-GBP 30-04-08 00:31

Quote:

Originally Posted by DannyKid (Post 1504448)
la budesti :( a avut viteza...a intrat in depasire la un bmw...si na mai avut unde sa se bage.. .....pasageru din dreapta la spital...cu niste fracturi picioare/maini

s-a panicat si in loc de frana a calcat acceleratia , pasageru din dreapta era luat la ocazie si inca e in coma la spital....

DannyKid 30-04-08 01:31

Quote:

Originally Posted by IONUT-GBP (Post 1507100)
s-a panicat si in loc de frana a calcat acceleratia , pasageru din dreapta era luat la ocazie si inca e in coma la spital....

rudele spun ca a atipit...nu dormise de 2 zile..a avut drumuri prin tara...si tocmai dusese pe cineva la aerport...... nu stiu ce sa cred.....ma rog...st mai multe variante...pacat ....

si scuzati ca ma bag..dar oricata experienta ai avea si toate cele....nu se stie cand dai coltu`......in ziua de azi e periculos sa mergi si pe trotuar....:rolleyes2:rolleyes2

lupalb 30-04-08 01:49

Quote:

Originally Posted by DannyKid (Post 1507195)
rudele spun ca a atipit...nu dormise de 2 zile..a avut drumuri prin tara...si tocmai dusese pe cineva la aerport...... nu stiu ce sa cred.....ma rog...st mai multe variante...pacat ....

si scuzati ca ma bag..dar oricata experienta ai avea si toate cele....nu se stie cand dai coltu`......in ziua de azi e periculos sa mergi si pe trotuar....:rolleyes2:rolleyes2

Sustin si am si dovada, numai ca nu e din valcea, e din sibiu.... cand 2 fete au fost luate pe sus de un sofer (fost pilot de raliu in romania, nu stiu cum il cheama nu intrebati) care era obosit si a adormit la volan....
Experienta ajuta, dar daca esti prost si nu stii cand sa tragi pe dreapta....
Eu nu judec pe nimeni, imi pare rau de orice accident.... regret pe toti care mor din prostiile altora, sau din propriile lor prostii....
Ah si inca o chestie, nu suport pe cei care se dau jupani in ale condusului cand au pe cineva ca pasager, sau se dau jupani in trafic, si dupa ce fac accident se mira.... frate da te jupan singur , pe un circuit sau un drum necirculat...sa nu omori pe nimeni din prostia ta....
Revin.. imi pare rau pentru cele intamplate, dar asta e , pentru restul viata merge mai departe, cat despre chestiile cu "nu te vom uita niciodata".... cati dintre voi care ati scris "Nu te voi uita niciodata" atunci cand a murit Danino s-au dus sa ii aprinda o lumanare de inviere?
Daca nu lui, celor 2 care au murit la Olanesti?....
Daca nu lor altor oameni care au murit in masini, din vina lor sau a altora?....
Cam atat am avut de spus aici, sper sa nu fi ofensat pe nimeni ... si daca nu am dreptate, spuneti-mi...

Alexik 30-04-08 07:02

toate astea tin de inconstienta si punct...

aici intra si oboseala si teribilismul si orice altceva...pur si simplu nu esti constient de ce se poate intampla...toti facem asta uneori fara sa ne gandim dinainte ca nu suntem din fier si ca TOTUL se poate termina intr-o singura secunda...

faza cea mai aiurea e atunci cand din inconstienta unuia mor si alte persoane...

important (zic eu) in schimb e sa invatam din greselile lor...si sa nu facem si noi la fel...

so, in other words...DRIVE SAFELY !

Malos 30-04-08 10:38

Sincer eu deja m-am plictisit de viteze si chestii dastea...afara merg maxim 80...in depasiri mai trec peste ( daca mai depasesc ), iar in oras merg cu a 3-a maxim in 2000 de ture...nu ca inainte a 4-a a 5-a noaptea mai ales cand era liber...

IONUT-GBP 30-04-08 12:43

http://bogdan-sysu.hi5.com/friend/ph...umId=180714160

nu erau cu bmw , ci GOLF 5..... R.I.P :(

http://www.stirilocale.ro/Tragedie_p...IDN463886.html

DjRainManFast 30-04-08 21:13

Si daca bei la volan, mergi cu viteza inseamna ca ai ghinion??? Sa fim seriosi...eu imi risc viata mereu poate la volan....dar o fac in mod constient.....si de multe ori stiu ce fac, cand fac! Beat nu m-am suit niciodata la volan, o singura data am baut o bere cu 3 ore inainte si m-am suit la volan si am mers foarte incet si crispat! Ma rog detalii inutile....nu zic ca nu e pacat ca sau dus ....dar nici sa ma vaet pe siteuri si pe afara cat de rau imi pare mie si cat ghinion au avut!! Poate nu zic....maine o sa fiu in locul lor eu....altu ...dracu stie ...dar comentarii de genu ...viteza ucide..sincer ma seaca...da ucide...nu zic ca e buna mereu....dar nu uitati ca si fumatul, carnea etc ucid...terminati-va cu morale aiurea! la fel era si la accidentul lui miercioiu ala...viteza ucide.....si ei erau beti intr-o coaja de opel vechi pe ploaie....cu 120 in curba periculoasa........intradevar VITEZA UCIDE....prostia predomina!!!

Robbert 30-04-08 23:05

Quote:

Originally Posted by DjRainManFast (Post 1508333)
Si daca bei la volan, mergi cu viteza inseamna ca ai ghinion??? Sa fim seriosi...eu imi risc viata mereu poate la volan....dar o fac in mod constient.....si de multe ori stiu ce fac, cand fac! Beat nu m-am suit niciodata la volan, o singura data am baut o bere cu 3 ore inainte si m-am suit la volan si am mers foarte incet si crispat! Ma rog detalii inutile....nu zic ca nu e pacat ca sau dus ....dar nici sa ma vaet pe siteuri si pe afara cat de rau imi pare mie si cat ghinion au avut!! Poate nu zic....maine o sa fiu in locul lor eu....altu ...dracu stie ...dar comentarii de genu ...viteza ucide..sincer ma seaca...da ucide...nu zic ca e buna mereu....dar nu uitati ca si fumatul, carnea etc ucid...terminati-va cu morale aiurea! la fel era si la accidentul lui miercioiu ala...viteza ucide.....si ei erau beti intr-o coaja de opel vechi pe ploaie....cu 120 in curba periculoasa........intradevar VITEZA UCIDE....prostia predomina!!!

ai mare dreptate! eu n'am stiut toata povestea, sry

IONUT-GBP 30-04-08 23:59

Maine intre ora 11 si ora 13 la cimitirul de langa muzeul satului in bujoreni, e imormantarea lui IGNAT PETRE ( SYSU ) si pe POPESCU STEFAN BOGDAN ) ...DUMNEZEU SA-I HODIHNEASCA IN PACE .........:|

11tun 01-05-08 04:47

pacat de ei au avut ghinion ... R I P :sad:

parerea mea ca mai toti am trecut printr un moment asemanator din care am scapat pt ca am avut noroc, ce l putin in cazul meu!
si eu am avut clipe de inconstienta la volan si am scapat cu viata...am derapat de multe ori si am avut noroc ca printr o minune si a revenit masina.
mai tarziu... dupa ani, stai si analizezi la ce pericole ai fost si i ai expus si pe altii si iti zici : mama ce nebun eram, ce noroc am avut in momentele alea ... am avut zile.

nu stiu cati dintre voi stiti ca in noptile de paste, craciun si revelion, strazile sunt foarte libere! In aceste nopti este o placere sa alergi si mai ales daca e si luna plina... nu stiu cum sa explic da parca ceva te face sa alergi, iar in cazul unui accident nu e nimeni prin preajma sa te ajute.

Malos 01-05-08 09:06

Quote:

nu stiu cati dintre voi stiti ca in noptile de paste, craciun si revelion, strazile sunt foarte libere! In aceste nopti este o placere sa alergi si mai ales daca e si luna plina... nu stiu cum sa explic da parca ceva te face sa alergi, iar in cazul unui accident nu e nimeni prin preajma sa te ajute.
Pe mine nici asta nu ma face sa mai alerg...m-am lecuit oare? Poate de asta sunt fan inrait volvo?
Mergeti cum stiti...si la viteza mica poti sa faci accident ( eu am evitat o gramada de prosti la viteze relativ mici )..dar la viteza mare sansele cresc!

vl_08_kzc 01-05-08 18:30

Norocu si bunul Dumnezeu conteaza intr-un accident 99% si la mine cand am dat in magazin daca era unu pe trotuar acolo mai rar sa nu fie oameni sau daca imi intra rama de la aia prin geam si sa oprit exact in capota eu unu zic cand vrea Bunul Dumnezeu at te ia...Si in primu rand viteza nu e buna eu unu m-am lecuit...asta e viata DUMNEZEU SA II IERTE :((

radu_nb1 06-05-08 17:06

astazi le iesirea din service-u Autoeuropa, neatentia maxima

Adytzu_JerrY 06-05-08 17:58

ce s-a intamplat ?:)

radu_nb1 06-05-08 22:20

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by radu_nb1 (Post 1518044)
astazi le iesirea din service-u Autoeuropa, neatentia maxima

asta da nu merea forumu

Victor_WRC 06-05-08 22:54

Quote:

Originally Posted by Adytzu_JerrY (Post 1518103)
ce s-a intamplat ?:)

adica in concluzie au facut POC:D:D......de daca sunt neatenti. Atata timp cat nu a pati nimeni nimic e Ok.

radu_nb1 11-05-08 17:42

2 Attachment(s)
astazi, poza f precisa:) la bogdanesti ( sa traiesti)

L4uR 12-05-08 12:05

bai frate radu asta parca are radar in cap:)).....nu e saptamana in care sa nu dea de un accident...si unde e accident e si el acolo:)).... ar trebuii sa faca ziar cu rubrica accidente in valcea:))

lupalb 12-05-08 17:07

Quote:

Originally Posted by L4uR (Post 1529035)
bai frate radu asta parca are radar in cap:)).....nu e saptamana in care sa nu dea de un accident...si unde e accident e si el acolo:)).... ar trebuii sa faca ziar cu rubrica accidente in valcea:))

omu e umblat ma, nu zice nimeni ca el le provoaca (desi multi dintre noi stim ca asa e).... hai frate cat noroc sa ai sa prinzi vorba lu` laur cate un accident pe saptamana? ma tu te ai vorbit cu oamenii si cu aia de la casco, si acu faci posturi pe manarii?? :lol:

radu_nb1 12-05-08 18:27

sunt trucate nu va dati seama ce naibii. asta e dak asa am avut norok,, sa le provoc eu, vor mai urma sa vedety vreo 2 nu le-am fotografiat :)

IONUT-GBP 13-05-08 23:48

saracul ... :( https://www.youtube.com/watch?v=KntCrxGcmBs

hdc77ro 14-05-08 00:23

stie cineva ce s=a intamplat cu noul gard de protectie de la zavoi si dacia albastra facuta praf pe 13.05.2008. of uratt rauuu

radu_nb1 14-05-08 00:25

da a intrat un fiat doblo sau ceva de genu. si a rupt tot [pe acolo] nu am poze

hdc77ro 14-05-08 11:05

ionut tata, esti sadic rau. realitate 100% siroia sangele din saracul om ... nerecomandat celor slabi de inima.

DannyKid 14-05-08 11:07

bine ca l`au scos.......al draq cameraman statea si filma in loc sa vada dk mai e viu/mort :|
ce oameni....de bah`....asta e romania !

IONUT-GBP 14-05-08 11:38

ba mEmo kid , pai tu crezi ca omu ala mai era viu ? ai vazut cum avea capu crapat ?!

trafy-vr6 16-05-08 12:46

2 Attachment(s)
..........................

thex 20-05-08 15:19

am vazut ceva la scoala nr1. dacie si q7. destul de naspa. nu stiu detalii

Robbert 01-06-08 22:04

care stie detalii despre accidentul de la Gladiola?

Aaronnel^ 01-06-08 22:20

Quote:

Originally Posted by Robbert (Post 1565580)
care stie detalii despre accidentul de la Gladiola?

307-le a intrat pe rosu, a intrat in Passat si a trimis Passatul in A4. Passatul venea dinspre centru iar A4 voia sa faca stanga spre Polivalenta.
Junghiu ala cu 307-le a mai comis-o odata pe Hacman. Si cu nici 10 sec inainte era sa intre in fundu unuia. E un junghia
Baiatul cu Passatul s-a ales cu capul spart si are masina facuta praf pe ambele parti

Adytzu_JerrY 02-06-08 11:30

aaronel...iara vobesti degeaba...de unde sti tu ?
98% 307-le nu a intrat pe rosu ...iti spun SIGUR.... si cica baiatu cu passatu a avut viteza mare...
"junchiu" ... e mai mare decat tine, si iti spun eu ca nu ti`ai permite sa`i zici asa in fata...

Aaronnel^ 02-06-08 14:26

Baiatul cu Passatul e un prieten de al meu, deci de la el stiu.
Spune-mi si mie ce cauta in intersectie 307-le daca era verde pe Calea lui Traian?

Adytzu_JerrY 02-06-08 15:33

frate...in 307-le ...e F buna prietena de-a mea, o cun de 12 ani...conducea prietenu ei...!
eu zic sa taci, ca la tine toti sunt prieteni, vecini "de cartier" si nici nu te cun...!

lupalb 02-06-08 16:18

Faceti rost de declaratia politistului si nu va mai cacaiti atata, si vedeti ce scrie acolo.
Adytzule, tu poti sa faci rost de declaratie de la pretena ta... si uite asa lamuriti misteru`, ca aia e tigula oficiala...

L4uR 02-06-08 17:18

io am fost de fata.tocmai urcasem in taxi si eram in spatele 307ului:)...a trecut pe verde asa cum am trecut si noi cu taxiul . Peugeotul am vazut ca era cel mai rau facut....din audi parca care era in fata restaurantului gladiola , sau ce este , curgea benzina sau apa nu stiu sigur ce era .:) era ora 8:30 parca:-?; in jurul orei 8:30:)....

Deci va asigur ca peugeotul a trecut pe verde:)si credetima am fost acolo>:)

Herbas 05-06-08 00:38

Va certati degeaba. In primul rand sistemul de semaforizare mai are erori. Nu o data am intrat in intersectie pe verde si m-am trezit k toata lumea pleaca odata cu mine. Mai ales pe calea lui traian. Si din cate tin minte la gladiola a mai avut loc un accident in care 2 masini au trecut pe verde, dar asta se intampla de mult, cand majoritatea de pe forumul asta desenau bastonase

All times are GMT +2. The time now is 03:03.

- Copyright 2026 4Tuning